Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Θα γίνει από 24-26 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo.Ευχαριστώ κι εγώ για την πρόσκληση. Μήπως ξέρετε αν φέτος θα γίνει η έκθεση ΕΙΚΟΝΑ+ΗΧΟΣ SHOW;Δεν έχω δει κάποια ανακοίνωση πουθενά, ούτε στο site του περιοδικού Ήχος.
ΔΙΟΡΘΩΣΗ! Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΗΧΟΣ αναφαίρει ότι θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο CAPSIS (Πάρνωνος 10 Μαρούσι) και ΟΧΙ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo που είχε προγραμματιστεί αρχικά.Θα γίνει από 24-26 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo.
Δεν είναι ακριβώς έτσι παιδιά. Κι εγώ για την κλασσική έκθεση του HELEXPO ενδιαφέρομαι και ψιλομπερδεύτικα όταν πήρα το περιοδικό ΕΙΚΟΝΑ ΗΧΟΣ.ΔΙΟΡΘΩΣΗ! Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού ΗΧΟΣ αναφαίρει ότι θα γίνει στο Συνεδριακό κέντρο CAPSIS (Πάρνωνος 10 Μαρούσι) και ΟΧΙ στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo που είχε προγραμματιστεί αρχικά.
Δυστυχώς έχει δίκιο ο φίλος.Στη helexpo δεν γινεται τελικα καμια εκθεση...
Ε,ας τα άφηναν καμιά 40αριά μέρες να σιτέψουν...τα focal ψηλα κουραζαν αλλα ισως ηταν φρεσκα
Ακουγανε παπαδες με τα βηρυλια να ξυνουν??????Ακριβως τα ιδια λεω και γω και τα ακουσα με πικαπ και cd!!!!!!!!!!! Ξ Υ Ν Α Ν Ε..........ΤΑ ΡΗΜΑΔΙΑ.Δεν ξερω τι μπορει να εφταιγε αλλα ειλικρινα δεν θα μπορουσα να ζησω με τιποτα με αυτο τον ηχο!!!Κατι δεν πηγαινε καλα στα σιγουρα!!!Mπαααααααααααα,εγώ κουφός είμαι....Οι διπλανοί μου ακούγανε παπάδες.
Πες το, μας εσκασες!:126:Να πω και το αλλο???
Μηπως αυτος που σεταρισε τα 207 την ειχε γεμησει???????Οσοι πηγατε θεωρειτε... ειλικρινα πεστε μου ...οτι επαιζαν σωστα????Πες το, μας εσκασες!:126:
Τωρα του μιλαω και με ρωταει τι γραφουν μεσα.Χι, χι, χι, λες να τα σετάρισε ο Μάκης;