Έκθεση Εικονα και Ηχος 2023


Μηνύματα
12.570
Reaction score
14.701
Για εκθέσεις immersive νέων τεχνολογιών;

Για πες για πες, έβγαλε η σανσούι κάνα καινούργιο software; 😁

Ή θες να μου μιλήσεις για τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις της κοράλ στα σαμπ; 😂😭😁

Αφήστε με ν'αγιάσω βρε, είναι και του Αγίου σήμερα, αϊντε!
Εντάξει βρε παιδί μου έλα για να κάνεις μια βόλτα το Tesla ... να το δούμε κιόλας.

Θα γελάσεις και εάν δεν σου φτάνει αυτό ... άντε θα σε αφήσουμε να κάνεις heckling με ερωτήσεις στις παρουσιάσεις και στα workshops. :D Αυτό έχω μια εντύπωση ότι θα σου δώσει μεγάλη ευχαρίστηση. :D
Είχε immersive στην έκθεση
View attachment 309886
..αρκουδάκι
Κρίμα ... πρέπει να είναι τρελοί όλοι παγκοσμίως. Ακου εκεί να μην κάνουν έκθεση ειδικά για τον Ear και κανά δυό άλλους, να τα βγάλουν τα λεφτά τους. :D :D
 
Last edited:




Μηνύματα
12.570
Reaction score
14.701
Εντάξει βρε παιδιά, στο εξωτερικό εκθέτουν ακόμη πιο ακριβά. Τι θα λέγαμε εκεί δηλαδή ;

Και παρόλο πανάκριβα όλα .... οι διαφορές, διαφορές ... όπως ακούτε. So much για τον "τέλειο" ή "σωστό" ή "ίδιο" ήχο.

 

Μηνύματα
4.466
Reaction score
7.742
Τα πάντα όλα εφαρμόζει το ARC. Δεν είδες ποιά κεφάλια συμμετείχαν στην εξέλιξη του ; Ο @Ν.Κ. που εξαφανίστηκε ; Είπα ότι πάω Γερμανία και ότι θα ψάξω να τον βρώ και εξαφανίστηκε απο τότε. Πήγα, γύρισα, τίποτε .... άφαντος. Έχασε και τις συμβουλές που θα του έδινα για τη Γερμανίδα. :D 😍 ¨Εχω και ένα βίντεο ενός τύπου με ένα home theatre να του ποστάρω με καμιά 18 - 20 , δεκαπεντάινζα subs για να καταπιεί την γλώσσα του που με πειράζει ότι δεν έχω sub συγκριτικά με αυτουνού. :D Rock the Casbah. :D
Εξαφανιστηκα γιατι πολυ απλα δεν βγαινει ακρη :) Πλεον σποραδικες εμφανισεις και ελαχιστη συμμετοχη σε συζητησεις , με χαλαει την υγεια :biggrin:
Ρωτα ομως @thva τον διαδικτυακο σου φιλο πως τα καταφερε χωρις double bass array να εχει ιδιο μπασο σε διαφορες θεσεις με 2, 3 ή ακομη ακομη και 4 σαμπ στο δαπεδο.
Αν σε ενδιαφερει το μπασο, στειλε με pm να σε δωσω σελιδα να μελετησεις:biggrin:
1698431453536.png
 
Last edited:

Μηνύματα
12.570
Reaction score
14.701
@Ν.Κ.
Στείλε, στείλε σοφέ γέροντα. Ότι και όσα θές και έχεις στείλε. Εγω μόνο αυτό θα ήθελα και θα με ενδιέφερε και θεωρώ χρήσιμο και είχα κοιτάξει ένα δυο νήματα που είχαν ανοίξει για να τοποθετούνται άρθρα και εργσίαες κλπ εκεί .... και ήταν 1-2 σελίδες με κάτι πτωχές αναφορές και είχε και να ποσταρισθεί κάτι απο το 1821 χα χα. Δηλαδή ότι εγώ θεωρώ πιο σημαντικό να υπήρχε ... έστω και χύμα χωρίς καμιά επεξηγηση , δεν την χρειάζομαι, θα καταλάβω εγώ ... δεν υπάρχει.

Το δύσκολο είναι να ψάχνεις να τα βρείς, όχι να τα διαβάζεις. Ιδίως τα καλά.
 


Δημητρης 777

Spendorious
Μηνύματα
6.177
Reaction score
19.062
Είχε immersive στην έκθεση
View attachment 309886
..αρκουδάκι
'φτα στην έκθεση τα έχουν στην έξοδο σαν τα ραφάκια στα supermarket πριν το ταμείο ? (δυο δυο φεύγουν ε? 8-))

Που δηλαδή, έχει τέτοιες εκθέσεις ; Στην Αμερική εκείνη των επαγγελματιών ;
Ε, ναι, κάτι τέτοιο.
Στο 'πα 'γω, βιάζεσαι, τρέχεις με τις εξελίξεις πολύ μπροστά απ' τον υπόλοιπο κόΖμο (λες και θα σου βάλουν καμμιά τιμητική πλάκα μετά θάνατον ''Αυτός τα πρόλαβε όλα..'') και θα ξεπαραδιαστείς με τα ταξίδια.. (χώρια την ταλαιπώρια.. :whistling:).
 
Last edited:


kostas999

Ανάποδη Πυξίδα
Μηνύματα
950
Reaction score
978
Οι εκθέσεις γίνονται για να παρουσιαστούν νέα προιόντα , εξωτικά προιόντα που βλέπουμε μόνο σε περιοδικά, νέες τεχνολογίες, να γνωρίσουμε αντιπροσώπους, να ακούσουμε έστω και με τις χίλιες δυσκολίες κάτι που δε θα μπορούσαμε αλλού. Για όσους θέλουν consumer προιόντα, δεκάδες μαγαζιά. Στην έκθεση αυτοκινήτου πάτε για να δείτε αυτό που σας ενδιαφέρει στα χρήματά σας ή για να θαυμάσετε Ferrari, Lamborghini, McLaren?
Δε νομίζω κανείς μας να τρέξει σε καθένα αντιπρόσωπο ξεχωριστά, να κανονίσει ραντεβού και να χάσει χρόνο για να γνωρίσει κάποιο προιόν που πιθανώς δε θα αγοράσει ποτέ! Ούτε νομίζω ότι υπάρχει αντιπρόσωπος που θα σου ανοίξει ένα ηχείο των 50.000 για να το ακούσεις. Εκτός αν το επίθετό σου είναι εφοπλιστικής οικογένειας.
Θα συμφωνήσω ότι ο ακροατής δεν είναι πρόβατο να τον τρέχεις σε ότι νάναι χώρο, όμως για σκεφτείτε αν θα βλέπατε ποτέ οποιοδήποτε ακριβό μηχάνημα δίχως τις εκθέσεις.
Καλώς ή κακώς, τα περιοδικά πέθαναν, μαζί με αυτά τα τεράστια κονδύλια που ξόδευαν οι αντιπρόσωποι για τη διαφήμισή τους. Πάρτε ένα παλιό HiTech και πολλαπλασιάστε κάθε διαφήμιση με το €5.000 για να καταλάβετε τι χρήμα παιζόταν τότε. Αυτό βέβαια που δεν καταλαβαίνουν ορισμένοι διοργανωτές είναι ότι σε καλύτερο χώρο θα έρθουν περισσότερα άτομα και αντιπρόσωποι! Εδώ σηκώνουμε τα χέρια....
 




ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.667
Μηνύματα
2.869.510
Members
37.943
Νεότερο μέλος
triantafyllos1969
Top