Έκλεισε η SAAB

Reaction score
4.917
Απάντηση: Έκλεισε η SAAB

Παντως η άλλη Σουηδέζα Volvo έπεσε οριστικά σε Κινέζικα χέρια (η μήπως να πούμε...νύχια;)
http://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/93879.asp
To be or not to be!
Ως γνωστόν η Jaguar βρίσκεται ήδη σε Ινδικά χέρια
Γκαρσόνια της Ασίας θα γίνουμε στο τέλος μου φαίνεται!
Ας προσέχαμε!

Reaction score
28.075
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ 180 ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΝΩ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝ 350 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ -ΜΕΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ!!!!- ΜΕ 221 350 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΥΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΝ ΛΑΙΝ!!!! ΕΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!! ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΟΠΟΥ. ΑΥΤΑ.

Reaction score
28.075
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΑΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 2-3 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ.

Reaction score
10
Απάντηση: Re: Έκλεισε η SAAB

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΑΛΙΟΚΟΥΒΑΡΑ ΕΙΧΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ 2-3 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΡΕΤΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΑΛΚΟΤΕΣΤ ΚΑΙ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ.
Συγγνώμη γι αυτό που θα πω αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να φοβηθείτε
για τη ζωή σας και τη ζωή των άλλων...

Reaction score
0

Άσχημο νέο, πράγματι…
Πρόκειται για το εργοστάσιο που εισήγαγε την τεχνολογία τούρμπο στα επιβατικά αυτοκίνητα. Το 900 turbo που φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες είναι ιστορικό μοντέλο - το πρώτο turbo παραγωγής και κρυφό όνειρο πολλών «εφήβων»… Μακάρι, να μη συμβεί τελικά.

Reaction score
28.075
Re: Απάντηση: Έκλεισε η SAAB

Άσχημο νέο, πράγματι…
Πρόκειται για το εργοστάσιο που εισήγαγε την τεχνολογία τούρμπο στα επιβατικά αυτοκίνητα. Το 900 turbo που φαίνεται στις παραπάνω φωτογραφίες είναι ιστορικό μοντέλο - το πρώτο turbo παραγωγής και κρυφό όνειρο πολλών «εφήβων»… Μακάρι, να μη συμβεί τελικά.
http://www.saabhistory.com/2007/04/04/1978-saab-99-turbo-enters-the-rally-scene/

Η SAAB ΕΒΑΛΕ TURBO ΑΠΟ ΤΟ 1978 ΣΤΑ 99Τ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ TRIUMPH ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ. ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΡΑΛΛΥ ΛΟΓΩ ΒΑΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΧΙΛΙΩΝ ΛΙΜΝΩΝ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Ο ΣΤΙΓΚ ΜΠΛΟΜΠΚΒΙΣΤ.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Έκλεισε η SAAB

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΔΥΟ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ 180 ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΧΑΝΩ ΓΙΑ 20 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝ 350 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΡΑΝΤΑΡ -ΜΕΤΑ 7 ΛΕΠΤΑ!!!!- ΜΕ 221 350 ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΥΝ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ!!!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΚΕΤΑ ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΝ ΛΑΙΝ!!!! ΕΑΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!! ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΣΟΥ ΕΠΙΤΟΠΟΥ. ΑΥΤΑ.

Σε ποιο σημείο ήταν το φωτογραφικό ραντάρ?
Σταθερό? Μέσα σε αυτοκίνητο?
Πότε έγινε η παράβαση και πότε έλαβες την ειδοποίηση?

Άσχημα μαντάτααααα :122:

Reaction score
1

καλησπερα παιδια..
υπαρχει κατι καινουργιο περι saab;
μπας και το δωσω ...
:107:

Reaction score
28.075
Re: Απάντηση: Re: Έκλεισε η SAAB

Σε ποιο σημείο ήταν το φωτογραφικό ραντάρ?
Σταθερό? Μέσα σε αυτοκίνητο?
Πότε έγινε η παράβαση και πότε έλαβες την ειδοποίηση?

Άσχημα μαντάτααααα :122:
ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΕΦΥΡΑ -ΜΑΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΧΗΣ- ΣΤΗΜΕΝΟ. ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΑΘΕΡΟ. Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΓΙΝΕ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 3-4. ΕΛΑΒΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΣΤΕΙΛΑ -ΕΥΤΥΧΩΣ- ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ. ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΩΜΑ Θ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΣΗΣ. ΕΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΗ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΖΟΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΕ. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΟΝ ΛΑΙΝ ΛΑΠΤΟΠ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΑ ΧΡΕΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΡΑΤΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΦΩΡΟ!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
99.915

καλησπερα παιδια..
υπαρχει κατι καινουργιο περι saab;
μπας και το δωσω ...
:107:
Μπορεί η απόφαση να τραβήξει χρονικά, ίσως και τον Φεβρουάριο.
Στο παιχνίδι έχει μπει και ο Bernie Ecclestone της F1.

Reaction score
28.075
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΤΥΓΝΟ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ GM ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ OPEL KAI SAAB ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.....

Reaction score
1
Τελευταία η αστυνομία έχει βγει στους δρόμους με τα ρανταρ αλλά και για έλεγχο ΚΤΕΟ.

Σε 3ημερη εκδρομή στην ορεινή Αρκαδία, κατα την επιστροφή την παρασκευή είδα ίσα με 5 μπλόκα. 2 φορές σταματήσανε τον πίσω από εμένα, στο κατήφορο μετα το Αρτεμίσιο.

Οι άλλες 3 ήταν στην είσοδο χωριών μετα την ταμπέλα με τα 50 και μετά τον στύλο της σταθερής κάμερας.

Ευτυχώς πήγαινα με 100 και δεν ασχολήθηκαν μαζί μου...

Στις 2 από τις 5 περιπτώσεις δεν είχαν χειροκίνητο ρανταρ. Μάλλον κάποιος χειριστής είχε κρυφτεί πιο πάνω και έστελνε μύνημα με τον ασύρματο.

Reaction score
10
Σωτηρία της τελευταίας στιγμής
Κατέληξαν σε συμφωνία για την Saab η μητρική GM και η Spyker
Σε συμφωνία κατέληξαν τελικά η General Motors και η ολλανδική εταιρεία πολυτελών αυτοκινήτων Spyker, έπειτα από μήνες συνομιλιών και ένα «ναυάγιο» που παραλίγο να θέσει οριστικά λουκέτο στην σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Spyker θα εξαγοράσει τη Saab έναντι 400 εκατ. ευρώ.

Reaction score
4.917

Ευχάριστο νέο! Τωρα χρειάζονται κι εναν δυνατότερο 1800αρη στα μοντέλα τους..

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.081
Members
38.645
Νεότερο μέλος
Alkimos