Ένας παράξενος τύπος μου κάνει ...καμάκι;;;

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Supermarket πετάχτηκε βρε κουτό... να μην βγάλει το κάτι τις του; :p

Gojakla

Reaction score
7.494
Il est tres content φίλοι μου...
Κάτι πρέπει να κελάηδησε...

Ecrit quelque chose more mon amie...

Gojakla

Reaction score
7.494
Κι' έλεγα... τα μιλάει όντως ή γιαλατζί;

:roflmao:

Gojakla

Reaction score
7.494
Έλα... γράψε τώρα...
Τί σε έκανε να πάς σε ολοκληρωμένο;

Σίγουρα βράχηκες με τον ΝεοΖηλανδό μου αλλά όλο και κάτι ακόμα θα έπαιξε... :fuckyou:

Reaction score
7.982
Βασικά καλησπέρα σας!

Ανεβάζω 2 φωτό για το "του λόγου το αληθές". Το μηχάνημα είναι στο πάτωμα, με ένα tuner από πάνω του και το παίζω ήδη δυνατά με RockFm! 23:31 η ώρα, πριν λίγο μπήκα. Οποιανού δεν του αρέσει ας αλλάξει σπίτι. Και εννοώ από την πολυκατοικία, όχι από τους δικούς μου.

image.jpg

image.jpg

Έβαλα κι ένα λουκάνικο χωριάτικο για να πάρετε μια άποψη μεγέθους :p. Σίγουρα δεν θα ψηθεί πάνω στο tuner της Yamaha, κάνει όμως καλό κοντράστ και τζόγο!

Y

Yiannis_B

Guest
Έβαλα κι ένα λουκάνικο χωριάτικο για να πάρετε μια άποψη μεγέθους :p. Σίγουρα δεν θα ψηθεί πάνω στο tuner της Yamaha, κάνει όμως καλό κοντράστ και τζόγο!
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Τι είναι βρε αυτά τα κοκκινόμαυρα/πρασινοκίτρινα καλώδια στην έξοδο του ενισχυτή?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Γιαννημ??????ολοκληρωθηκες τωρα ως ανδρας???????:drinks::drinks::D:D

Μπραβο παλλικαριμ..........παντα τετοια βρε τρελλο κρυφο χαιενταδικο αγορι!!!!!!!!:laugh::laugh:

Παντως και το τερας που εχεις(τον παλιο εννοω)ειναι ομολογουμενως μια πολυ πολυ καλη μηχανη που μπορει να οδηγησει αρκετα δυστροπα ηχεια της αγορας ,,,,,,,,

:drinks::drinks:

Reaction score
7.982
Γιαννημ ...Παντως και το τερας που εχεις(τον παλιο εννοω)ειναι ομολογουμενως μια πολυ πολυ καλη μηχανη που μπορει να οδηγησει αρκετα δυστροπα ηχεια της αγορας ,,,,,,,,

:drinks::drinks:
Θα γράψω φανερά αυτό που έγραψα στον Μάκη σε pm . Όταν πάρω ενός από των δυονών σας τα 802, θα τον επανανενεργοποιήσω!

I

iason

Guest
Όταν αδειάσω θα γράψω κι άλλα. Δεν έχω τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες διότι αυτή τη στιγμή ο h300 κείτεται συνδεδεμένος στο ...πάτωμα (δίχως ούτε ένα σεμεδάκι ρε γαμώτο). Δεν μου περισσεύει χρόνος ούτε για να τον τοποθετήσω.

Ο ήχος της Hegel μου είναι γνωστός από παλιά. Είναι αυτός που μου αρέσει. Δεν έχει αυτόν τον πλουραλιστικό που έχουν οι αμερικάνικοι ενισχυτές, δεν έχει αυτόν τον άδειο που έχουν οι αγγλικοί. Ο απερχόμενος ενισχυτής εξάλλου είναι το γνωστό τέρας της Hegel, ο Η4Α ΜΚii. Για το πως και το γιατί, θα υπάρξει συνέχεια.

Φθηνότερα δεν τους βρίσκεις στο εξωτερικό, μόνο στη Δανία είναι ελαφρώς φτηνότεροι αλλά υπόκεινται σε δασμούς και βγαίνει ακριβότερα. Είναι βλέπετε ένα αντικείμενο που δεν περνάει στη ζούλα...

Ο Αντώνης Χατζηκωνσταντής της Stepcom όμως δεν είναι ο άνθρωπος που θα τα χαλάσει με κάποιον για την τιμή. Συγκεκριμένα ο Αντώνης έχει ένα πρόβλημα. Δεν τα χαλάει με κανέναν και για τίποτε. Και το χειρότερο ελάττωμά του είναι πως είναι άνθρωπος πολύ χαμηλού προφίλ ενώ παράλληλα έχει πάρα πολλές γνώσεις σε μηχανήματα, ταιριάσματα και μουσικές. Από τον Αντώνη λοιπόν αγόρασα τον H300 και διαβεβαιώ πως και ακριβότερα να μου τον έδινε, πάλι από εκείνον θα τον έπαιρνα :).
Αγαπητέ φίλε γιάννη και πάλι καλοάκουστος παράκληση να αναφέρεις τι ηχεία έχεις με τον Hegel 300 και από περιέργεια στην Ολλανδία κοστίζει 4,500 ευρώ στην Ελλάδα έχεις καλύτερη τιμή;Και καλώδιο ηχείων βλέπω Kimber 8TC η κάνω λάθος;

Reaction score
7.982
Ιάσωνα, ίσως φαίνομαι σπαστικός που δεν απαντώ. Άσε κατά μέρους τα ηχεία, τα καλώδια ή τις τιμές.
Απλά πάρε αύριο στη StepCom, ζήτα τον Αντώνη και πες του πως διάβασες ένα αστείο thread στο AvSite.
Πες του πως θα ήθελες μια "επίδειξη" στον χώρο σου και πως πρέπει αυτός να διαλέξει τι να σου προτείνει. Από ότι σου προτείνει, διάλεξε το μεγαλύτερο. Ο Αντώνης είναι minimal. Έτσι ταίριαξε και αναμεταξύ μας!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Βασικά καλησπέρα σας!

Ανεβάζω 2 φωτό για το "του λόγου το αληθές". Το μηχάνημα είναι στο πάτωμα, με ένα tuner από πάνω του και το παίζω ήδη δυνατά με RockFm! 23:31 η ώρα, πριν λίγο μπήκα. Οποιανού δεν του αρέσει ας αλλάξει σπίτι. Και εννοώ από την πολυκατοικία, όχι από τους δικούς μου.

Αναλόγως πως το τρως... Ψημένο; Ωμό; Rare; Well done; Οι Νορβηγοί ξέρεις. Rare.
εγω ξερω οτι περιμενω να ψησουμε ψαρια ενω εσυ ψηθηκες......και πηρες sub..........τομαρι!!!!!!:fuckyou::fuckyou:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON