Ένα απόγευμα με NVO και KEF.

Μηνύματα
5.280
Reaction score
6.428
Συμπερασματα για το πως μπορει να παιξει ενα μεγαφωνο Χ ιντσων δε μπορουμε να εχουμε μιας και ιδιας διαμετρου μεγαφωνα δε εχουν ιδια χαραχτηριστικα ειδικα εταιριων που κατασκευαζονται με πολυ συγκεκριμενες προδιαγραφες.
Μαζα διαδρομες κλπ μπορουν να κανουν τη διαφορα, εχοντας καποια ορια φυσικα ..και ναι παντα ενα σαμπ ειναι ευπροσδεκτο ...
 

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.013
Όσο ήμουν εκεί, όχι κι είμαι σίγουρος ότι δεν έπαιξαν ούτε αφού έφυγα. Την επόμενη φορά θα είμαι καλύτερα προετοιμασμένος!
Την επομενη φορα αν θελουμε να παιξουμε metal μπορουμε........
Μεχρι τοτε σημειωνω τα σχολια οσων ησασταν παροντες και ιδιαιτερα το σχολιο του κακου λυκου για "unplugged" και "live like".Δυο δισκοι οντως ηταν unplugged / master συγκεκριμενης εταιρειας που εχει στην συλλογη του ο Μιχαλης,δωρο απο την εταιρεια της οποιας τους δισκους εισαγει και αντιπροσωπευει.
 

Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Ειδοποιήθηκα τελευταία στιγμή (παρακαλώ να μην επαναληφθεί γαιτί θα σας κεράσω πίτσα με μπάμιες) αλλά κατάφερα να περάσω κι εγώ, έστω για λίγο, έστω αργά...

Το σύνολο ήταν αρκετά καλό, η μόνη παρατήρηση που θα μπορούσα να κάνω (γιατί πρέπει να πω κι εγω τη μαλακία μου) είναι η εμφανής έλλειψη χαμηλού και ένα φούσκωμα στα μεσαιοχαμηλά (ιδίως στις χαϊεντάδικες ηχογραφήσεις), προφανώς λόγω κατασκευής και χαρακτηριστικών των ηχείων, τα οποία όμως έχουν εντυπωσιακή απόδοση υψηλότερα, μεγάλη - ομοιόμορφη έκταση χωρίς τις τσιρίδες κάποιων παλαιότερων υλοποιήσεων της ίδιας φίρμας. Βεβαίως σε πολλούς αυτό το φούσκωμα αρέσει, εγώ το βρίσκω λίγο αφύσικο.

Επί του θέματος μου έκανε τεράστια εντύπωση η διαφορά των δύο phono, κυρίως στην έκταση της σκηνής. Ακούγοντας το μικρό μετά από το μεγάλο, νομίζεις ότι στενεύει ο χώρος...

Εύγε για το ευχάριστο απόγευμα, να ξαναγίνει!
 

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.013
Ειδοποιήθηκα τελευταία στιγμή (παρακαλώ να μην επαναληφθεί γαιτί θα σας κεράσω πίτσα με μπάμιες)
Υποσχομαι την επομενη φορα θα εισαι ο πρωτος που θα ειδοποιηθει. :drinks:
 

vet

Audio, Δημοσιογράφος
Μηνύματα
8.229
Reaction score
8.109
Να πω και εγώ την άποψή μου για τον ήχο από το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα που ήμουν εκεί. (30')

Ο ήχος ήταν μια χαρά.

1.
Έβαλα Παύλο Παυλίδη, "Τόσο κοντά" λέγεται το κομμάτι μετά από μια εισαγωγή του πόσο καλή παραγωγή έχει κάνει και μπράβο του και έτσι ρε Ελλάδα πάμε, και τέτοια: Ακούστηκε σκατά. Τα αυτιά του κακού του λύκου έγιναν σαν του κουταβιού γιατί ήξερα ότι το σύστημά μου συγχωρεί αλλά όχι και τόσο. Εδώ έφερε στο προσκήνιο όλη την έλλειψη των δυναμικών της ηχογράφησης και του βάθους. Λίγο αδίστακτο το setup, καθόλου χριστιανικό εκ μέρους του.
2.
Μετά βάλαμε ένα τζαζάκι, κουαρτέτο νομίζω από ντραμς, κοντραμπάσο και πιάνο και σαξόφωνο.
Το αποτέλεσμα ήταν πάρα πολύ καλό με το μπάσο να μην υστερεί πουθενά και να έχει πολύ μεγάλο σώμα, και το λέω αυτό χωρίς καμία υπερβολή. Τα ντραμς επειδή δεν κοπάναγε ο ντράμερ το ταμπούρο χωρίς να υπάρχει αύριο, ήταν μια χαρά με πολύ καλά δυναμικά και πολύ καλή ανάλυση (οι μπακέτες είχαν ξύλινο tip και το καταλάβαινες από τον ήχο που έκανε το ride). Πιστότητα και στο πιάνο/σαξόφωνο.

Με λίγα λόγια, το σύντομο άκουσμα αυτού του δίσκου έδινε την εντύπωση του live, χωρίς ενίσχυση, unplugged. Και ναι, τα ξέρω αυτά τα όργανα πολύ καλά.

Προφανώς moby δεν θα έβγαινε από το 6.5άρι, αλλά το συγκεκριμένο setup, στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα που το άκουσα ήταν live-like.
Bre παλιολυκε την πάτησες...
ο παυλιδης εχει γραφτει απο ψηφιακο μαστερ για αυτο επαιζε χάλια...
[DOUBLEPOST=1529336774][/DOUBLEPOST]α ναι 1000λαικ στα κεφακια.
αλλα 1000 στον ωραιο χωρο.
και φυσικα στα ελληνικα μηχανακια.
 

PURETONE

Ένα σκέτο "Π"
Μηνύματα
3.428
Reaction score
4.013
[/DOUBLEPOST]α ναι 1000λαικ στα κεφακια.
αλλα 1000 στον ωραιο χωρο.
και φυσικα στα ελληνικα μηχανακια.[/QUOTE]
:drinks:
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.296
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top