Έσπασε επιτέλους;;;;;;

Status
Not open for further replies.
Reaction score
6
Έχουμε νεώτερα... Εκτός από την φίλη μας για την οποία εδώ και λίγες μέρες βγήκε νέο Update , τώρα έχουμε και αρχείο για τουα άλλους φίλους μας από την μακρινή και ζεστή Σαουδική Αραβία...(το γνωστό πακέτο Sho***me !!)
Εδώ στην Ελλαδίτσα, απ’οτι φαίνεται αρκετοί γνωρίζουν ,αλλά κανένας δεν την έχει (ή και να έχει δεν πουλάει....!!!) .... Μαλλον περιμένουν για να ανεβάσουν κι’άλλο την τιμή.... :mad_3:
Σε λίγο που θα σκάσουν μύτη αρκετές θα γίνει χαμός και φυσικά όσο μαθαίνεται μπορεί να υπάρξουν και "αντίμετρα".... Τότε θα δούμε να πραγματικά αξίζει τόσα λεφτά αυτή η καρτούλα....
Προσέξτε πολύ και μη βιάζεστε....

Εγώ πα΄ντως έδωσα την παραγγελλία μου .....Ανατολικά....,έχει και προέλευση βλέπετε... (και όχι δεν θα την πληρώσω, θα μου την φέρει φίλος για "πειράματισμό"...)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχουμε νεώτερα... Εκτός από την φίλη μας για την οποία εδώ και λίγες μέρες βγήκε νέο Update , τώρα έχουμε και αρχείο για τουα άλλους φίλους μας από την μακρινή και ζεστή Σαουδική Αραβία...(το γνωστό πακέτο Sho***me !!)
Εδώ στην Ελλαδίτσα, απ’οτι φαίνεται αρκετοί γνωρίζουν ,αλλά κανένας δεν την έχει (ή και να έχει δεν πουλάει....!!!) .... Μαλλον περιμένουν για να ανεβάσουν κι’άλλο την τιμή.... :mad_3:
Σε λίγο που θα σκάσουν μύτη αρκετές θα γίνει χαμός και φυσικά όσο μαθαίνεται μπορεί να υπάρξουν και "αντίμετρα".... Τότε θα δούμε να πραγματικά αξίζει τόσα λεφτά αυτή η καρτούλα....
Προσέξτε πολύ και μη βιάζεστε....

Εγώ πα΄ντως έδωσα την παραγγελλία μου .....Ανατολικά....,έχει και προέλευση βλέπετε... (και όχι δεν θα την πληρώσω, θα μου την φέρει φίλος για "πειράματισμό"...)
Περιμένουμε νέα από τα πειράματά σου γιατί ειδικά το sho**** με ενδιαφέρει ιδιαίτερα...

Αυτό είναι κάρτα ή μόντουλα;;;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Έσπασε επιτέλους;;;;;;

Πολυ φοβαμαι πως θαναι καμια αρπαχτη σαν τον Visionet (ΚΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΠΑΧΤΗ Ο VΙS.!!!)
Αληθεια ξερει κανενας αν δουλευει η funcard στον Humax 5400;Τα εχω ψιλοπαρατησει τελευταια

Reaction score
6
Περισσότερα για το πως "φαίνεται" η κάρτα:

Coding system: IRD*TO
Card version: 4.1
Smartcard CaId: 0604

Οι κακές γλώσσες λένε ότι την βρίσκεις στη Ρόδο με 50 ευρώ.... ;-)

Μάλλον εφ'όσον "πάτησε" τα πάτρια εδάφη θα πρέπει να κλείσει εδώ η κουβέντα και να μην επεκταθούμε άλλο.... (και ο καθένας να κάνει τα κουμάντα του...) ;-)

Reaction score
6
Περιμένουμε νέα από τα πειράματά σου γιατί ειδικά το sho**** με ενδιαφέρει ιδιαίτερα...
Λοιπόν, από χτες έχω για λίγες ημέρες στα χέρια μου την μαγική καρτούλα... (μου την δάνεισε ένας φίλος που πήγε στο νησί του για Πάσχα, μια και εγώ θα μείνω Αθήνα !). Έτσι άρχισα τα πειράματα....

Πείραμα 1ο : Η φίλη μας.... Δούλεψε από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι, κλείδωσε, το απόγευμα βγήκε νέο Update και τώρα πάλι παίζει(μέχρι πότε όμως..;;;;)
Πείραμα 2ο : Οι Άραβες..... ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του αρχείου, σήμερα το προγραμμάτισα στην κάρτα, την έβαλα στο δέκτη, και ..... φως !!!! (και στα 3 πακέτα ταυτόχρονα!)
Πείραμα 3ο . Οι .. HD Βέλγοι (ναι,ναι, αυτοί με την κάρτα των 200 ευρώ)... και εδώ απόλυτη επιτυχία....

Τέλος η καρτούλα παίζει και σε original irdeto cam, και σε dragon (t-rex) και σε diablo ....

Παρεπιπτόντως , το Sh**time είναι πολύ "δυνατό" πακέτο!!!! Ίσως το καλύτερο αγγλόφωνο (μετά το sky) που έχω δει!!!

Μην τρέξετε να την αγοράσετε πάντως... είναι πολλά τα λεφτά και οι φήμες που θέλουν το "μυστικό" να "κατεβαίνει" προς diablo μεριά έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.....

Σας αφήνω τώρα... ώρα για zapping...

Reaction score
0
Λοιπόν, από χτες έχω για λίγες ημέρες στα χέρια μου την μαγική καρτούλα... (μου την δάνεισε ένας φίλος που πήγε στο νησί του για Πάσχα, μια και εγώ θα μείνω Αθήνα !). Έτσι άρχισα τα πειράματα....

Πείραμα 1ο : Η φίλη μας.... Δούλεψε από χτες το βράδυ μέχρι σήμερα το μεσημέρι, κλείδωσε, το απόγευμα βγήκε νέο Update και τώρα πάλι παίζει(μέχρι πότε όμως..;;;;)
Πείραμα 2ο : Οι Άραβες..... ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του αρχείου, σήμερα το προγραμμάτισα στην κάρτα, την έβαλα στο δέκτη, και ..... φως !!!! (και στα 3 πακέτα ταυτόχρονα!)
Πείραμα 3ο . Οι .. HD Βέλγοι (ναι,ναι, αυτοί με την κάρτα των 200 ευρώ)... και εδώ απόλυτη επιτυχία....

Τέλος η καρτούλα παίζει και σε original irdeto cam, και σε dragon (t-rex) και σε diablo ....

Παρεπιπτόντως , το Sh**time είναι πολύ "δυνατό" πακέτο!!!! Ίσως το καλύτερο αγγλόφωνο (μετά το sky) που έχω δει!!!

Μην τρέξετε να την αγοράσετε πάντως... είναι πολλά τα λεφτά και οι φήμες που θέλουν το "μυστικό" να "κατεβαίνει" προς diablo μεριά έχουν αρχίσει να πληθαίνουν.....

Σας αφήνω τώρα... ώρα για zapping...
exi vgi arxio kai gia euro 1080 an se endiaferi !!
ala to exis idi !!
kaloo???????

Reaction score
0
Εδω και 1.5 μηνα εχει βγει στην φορα η καρτα..ξεκινησε απο τα 300ε και πεφτει...και πεφτει....απντως λεγετε οτι θα βγουνε νεες καρτες απο Σεπτεμβρη κυριως για να χτυπησουνε το "μοιρασμα"!!πως θα το καταφερουνε δεν ξερω....σε καθε περιπτωση δεν δινω λεφτα για μια καρτα πουναι ακριβη και που ειναι αβεβαιο ποσο θα διαρκεσει..

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Έσπασε επιτέλους;;;;;;

Exει κανει κανενας ...sharing?

Reaction score
0
@kompaiasi

αφού το ήξερες εδώ και ενάμισυ μήνα γιατί δεν το έγραφες εδώ στο φόρουμ ?
και γράφεις σήμερα ότι και καλά .... μετά την ανακοίνωση του Deliol ....

@lakiss51

ναι γίνεται με newc* .....

Reaction score
6
Μα βρε Γιάννη μου, το πρώτο post στο thread είναι πριν από ενάμιση μήνα (18-02-2007) ...!!!!
Εγώ την είχα την πρωτιά.... ή απλά κανένας άλλος δεν ήθελε τότε να θίξει το θέμα.... :angel:
Αυτό που έχω πάντως να πω μετά από δύο 24άωρα παρακολούθησης της φίλης μας (δεν είχε ξανατύχει να δω τόσο...) έχω να πω ότι σαν περιεχόμενο υστερεί στους νέους τίτλους (σε σχέση πάντα με τα ξένα πακέτα πχ TPS, Digital+) , αλλά αυτό δεν πειράζει και τόσο, αυτό που με πειράζει είναι η μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της εικόνας ανάμεσα πχ στα Cine κανάλια του TPS ή τα Taquilla 1,2,3,4,κλπ και στα Filmn*t 1,2,3 .... καθώς και η "θολούρα" στην εικόνα των υπολοίπων ιδιωτικών καναλιών Mega,Ant1, Alpha κλπ σε σχέση με την επίγεια μετάδοσή τους....
Ειλικρινά προτίμησα την επίγεια εικόνα από την "ψηφιακή" ΄δορυφορική μετάδοσή τους..... Ελπίζω μόνο όταν τα κανάλια αυτά αρχίσουν την DVB-T μετάδοσή τους να έχουν καλύτερη εικόνα, γιατί αλλιώς....:crazy_1:

Reaction score
1
@kompaiasi

αφού το ήξερες εδώ και ενάμισυ μήνα γιατί δεν το έγραφες εδώ στο φόρουμ ?
και γράφεις σήμερα ότι και καλά .... μετά την ανακοίνωση του Deliol ....
Γιά πάμε........μ αρέσει........
Να δεις τι μου θυμίζει πάλι αυτό........

Reaction score
0
paidia diabazagia tin karta oti tha bgei edo kai 3 mines.bebaia diskola tin brisei kaneis ellada.meta apo psaksimo se ksena forum ,eida oti douleyei stantar kai bgainoun nees anabathmiseis amesa tin idia mera.apofasisa na ependiso.kai to elliniko na klisei,anigei 2 oraia paketa stis 7 moires kiai to hd.opote kati aksizei.tin agorasa edo kai 38 meres.2 fores eklise,tin idia mera anikse pali.ayto simainei oti iparxei tromero keno asfaleias pia sto irdeto 2 kai diskola kaliyetai sin polla eksoda.isos einai kolpo tis irdeto gia an poulisei to irdeto 3.ostoso oso diarkesei as to xeromaste.pantos epidi to kinigane polli,liga katastimata poulane,opote eos tora den simfairei to ellina paroxo na ependisei se allages.eidomen

Reaction score
4
Μα βρε Γιάννη μου, το πρώτο post στο thread είναι πριν από ενάμιση μήνα (18-02-2007) ...!!!!
Εγώ την είχα την πρωτιά.... ή απλά κανένας άλλος δεν ήθελε τότε να θίξει το θέμα.... :angel:
Αυτό που έχω πάντως να πω μετά από δύο 24άωρα παρακολούθησης της φίλης μας (δεν είχε ξανατύχει να δω τόσο...) έχω να πω ότι σαν περιεχόμενο υστερεί στους νέους τίτλους (σε σχέση πάντα με τα ξένα πακέτα πχ TPS, Digital+) , αλλά αυτό δεν πειράζει και τόσο, αυτό που με πειράζει είναι η μεγάλη διαφορά στην ποιότητα της εικόνας ανάμεσα πχ στα Cine κανάλια του TPS ή τα Taquilla 1,2,3,4,κλπ και στα Filmn*t 1,2,3 .... καθώς και η "θολούρα" στην εικόνα των υπολοίπων ιδιωτικών καναλιών Mega,Ant1, Alpha κλπ σε σχέση με την επίγεια μετάδοσή τους....
Ειλικρινά προτίμησα την επίγεια εικόνα από την "ψηφιακή" ΄δορυφορική μετάδοσή τους..... Ελπίζω μόνο όταν τα κανάλια αυτά αρχίσουν την DVB-T μετάδοσή τους να έχουν καλύτερη εικόνα, γιατί αλλιώς....:crazy_1:

με τι καλό βλέπεις φως στα Ισπανικά και στα Γαλλικά? τι δέκτη έχεις?

Let me rephrase: με Humi 5400 θα δώ και εγώ?

Reaction score
6
Με diablo cam, όλο και κάτι βλέπεις.... ;-)
Με 5400 επίσης, αρκεί να φορτώσεις αυτά που πρέπει... (δεν γνωρίζω περισσότερα)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas