Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μπηκε στα "αγαπημενα" για μελετη!!!!
κατεβαίνουν μέχρι τα 40-50 και ψηλά μέχρι 18-19, ενδεχομένως ένα τούίτερ να βοηθάει, αλλά από ότι λένε δεν χρειάζεταιΠαραειναι ομορφα!!!
Ειναι καθαρα fullrange ή extended ?
Στον Μιχαλη (visaton θυμαμαι φοραγε) επαιζαν υπεροχα.
Εγω τα εχω μπλεξει διαβαζοντας για phase plugs που ανεβαζουν την αποδοση κατακορυφα στα φοστεξ και δεν εχω καταλαβει.
Ασε που τα σφαζουν κιολας με μαχαιρι για καθαροτερα πριμα και εκτεταμενες μεσαιες.
Ξερει κανεις περισσοτερα ?
το ψηλό qts=>1 κάνει για μπάφλα, εναλλακτικά μπορεί να μπει σε aperiodic (για μείωση του όγκου της καμπίνας),Τελικα κουτι ή open baffle ?
Το σιγουρο ειναι οτι παγωνεις το κοστος στα 110 των drives.
Πηγαινε για ciare , ετσι και αλλιως σε κανα μηνα θα φτιαξεις και τα visaton :143:το ψηλό qts=>1 κάνει για μπάφλα, εναλλακτικά μπορεί να μπει σε aperiodic (για μείωση του όγκου της καμπίνας),
και το visaton b200 και το ciare ch250 πληρούν τις προυποθέσεις, με το ciare να είναι πιο ευαίσθητο και με το visaton να έχει πολύ θετικά σχόλια από πάρα πολλούς ...
το κόστος των ciare βέβαια δεν συγκρίνεται (58 ευρώ το ζευγάρι έναντι 220 για τα visaton)
οπότε σκέφτομαι ciare με aperiodic , και εάν δεν κάτσει ....τα καρφώνω σε μία μπάφλα ή στην πλάτη καμιάς καρέκλας
Ναι ενταξει αλλα πρεπει να φτιαξω και εγω κατι για να εχω να τραμπαρουμε :138:λοιπόν εάν φτιάξω τα ciare (το πιο πιθανό), έλα να πάρεις τα fostex 126 Hybbrid, και μετά τα τραμπάρουμε πάλι , φτιάξε κι εσύ κανένα .. να έχουμε να αλλάζουμε .....
δουλειά δεν έχουμε μου φαίνεται ..........
εσύ φτιάξε κανα ενισχυτή ........Ναι ενταξει αλλα πρεπει να φτιαξω και εγω κατι για να εχω να τραμπαρουμε :138:
Αφου δεν βοηθατε, θα παω για τα 207 και βλεπουμε.
Αλλα εσυ τι να ακουσεις απο αυτα που θα ειναι ιδια με τα 126 σου ?
Τα CSS FR125 του Χρηστου(Lemarchand) τα ακουσες ?
.......για να τσεκαρω....βασικά εάν ξεφύγεις από το κόστος των μονάδων, και πας σε κάτι πιο ακριβό υπάρχουν πολύ καλά πραματάκια
όπως τα supravox
http://www.supravox.fr/anglais/index.htm
αυτό το 215 είναι λουκούμι
http://www.supravox.fr/anglais/haut_parleurs/215_2000.htm