Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Reaction score
7.110
Επανερχομαι,δηλαδη θελετε να πεσει ξυλο για να κλειδωσετε το θεμα?

Reaction score
7.110
K. Θεοφιλακο (και μαλλον πατριωτης) ασχετα αν εχετε δικιο ή αδικο πιστευω και εγω οτι κανετε κακο στον εαυτο σας και μιλαω για πραγματικο κακο (οικονομικο κοστος και οχι απλα κακη εικονα μελους ενος δικτυακου φορα).

Προστατεψτε το σαιτ,δεν ειναι μια απλη κοντρα μελων για ΠΑΟ-ΟΣΦΠ,ειναι σοβαρο το θεμα,κλειδωστε το.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Ρε Τσαρουχα,

εσυ δεν ειπες οτι ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα????

Σαν τι αλλο προλαβαινεις να κανεις δηλαδη?

Να ξεσκονιζεις κουραμπιεδες?
ακόμη ένα χαλύβδινο επιχείρημα...

Reaction score
0
Δεν νομιζω οτι κανω κακο στον εαυτο μου αγαπητε φιλε υπερασπιζομενος τις αποψεις μου..

Απλα ανεβαζουμε την θεαση του av site με τους καυγαδες μας και αυτο εχει θετικο αντικτυπο για τους διαφημιζομενους σε αυτο..ετσι?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε Τσαρουχα,
εσυ δεν ειπες οτι ξημεροβραδιαζεσαι εδω μεσα????
Σαν τι αλλο προλαβαινεις να κανεις δηλαδη?
Αυτά που δεν μπορείς να κάνεις εσύ. Με τράμπες ασχολείται και η γιαγιά μου. Με κάτι σοβαρό δεν μπορεί να ασχοληθεί οποιοσδήποτε... :happy_4:

...

Reaction score
0
Λοιπον παιδια εγω σταματω εδω γιατι πρεπει..

Εχουμε κι αλλες δουλειες.

Αν θελετε σταματηστε το κι εσεις

Αν οχι........ θα συνεχισουμε μετα

Reaction score
7.110
Εγω λυπαμαι γι αυτα που βλεπω και νομιζω οτι καπου "εχει χαθει η μπαλλα" γι αυτο και προτεινα 3 φορες το κλειδωμα.Ειναι μια απο τις σοβαροτερες κρισεις του σαιτ.

Reaction score
1
Είναι η πολλοστή φορά που βρίσκομαι ανάμεσα σε δύο πλευρές που γνωρίζω και εκτιμώ.

Τον Σπύρο τον γνώρισα στην έκθεση από κοντά και το πρόσωπο του μου επιβεβαίωσε την εξαιρετική εντύπωση που μου είχαν αφήσει τα γραπτά του. Ένα πολύ καλό παιδί.

Τον Brother τον γνωρίζω χρόνια και από κοντά και από το forum και μπορώ να πω τα καλύτερα, εκτός από το ότι μου κάνει λίγο... ΠΑΟΚτζής.

Το ίδιο ακριβώς έχω να πω και για τον Γιώργο τον Θεοφιλάκο. Είναι και αυτός πολύ σωστό παιδί και μπορώ να σας πω ότι αυτή τη στιγμή βλέπετε έναν Γιώργο που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το βρισίδι που έχει ρίξει είναι κατακριτέο από πλευράς μου και το ίδιο ισχύει για όποιον άλλον έβρισε εδώ μέσα.

Όμως, εγώ βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι αν ήσασταν στο ίδιο τραπέζι, τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά. Σας γνωρίζω καλά και ξέρω ότι αυτό που βγάζετε είναι αποτέλεσμα θυμού. Έχει χαθεί ο έλεγχος στην κυριολεξία και παράγεται πολύ μένος για κάτι που δεν θα έπρεπε.

Παιδιά, θα συμφωνήσω με τον tanto πως το θέμα θα πρέπει να κλείσει και αν είναι δυνατόν να εξαφανιστεί. Πιστεύω ότι αν ηρεμίσουν τα πνεύματα, θα μπορέσουμε να επαναφέρουμε το θέμα και να συζητήσουμε κόσμια. Αλλά τώρα... πρέπει να το εξαφανίσουμε, γιατί όσο μένει σε κοινή θέα, αυξάνει τον θυμό των συμμετεχόντων και η κατάσταση εκτρέπετε περισσότερο.

Reaction score
1.844
Το κλείδωμα δεν είναι λύση, είναι ποινή.

Εξάλλου κανείς απο τους άλλους δεν έχει να υπαναχωρήσει, γιατί αλλοίμονο να κάνουν πίσω όσοι έχουν δίκιο.
Όποιος έχει τη διάθεση να μάθει τι έγινε, ας διαβάσει το νήμα απ' την αρχή, για να δει ποιός την έπεσε σε ποιόν, και ποιός μας έχει περάσει όλους γενεές 14, ενώ αντίθετα, δυο παλιοφωτογραφίες πλακετών του ζήτησα, απο μιά συσκευή και τη διάδοχο, και κάνει τον κινέζο. :happy_6:
Γιατί αυτός ξέρει πως θα αποδειχτεί έτσι, με την σύγκριση, το μέγεθος της υποκρισίας, ότι δηλαδή το γκρέμισμα της τιμής ήταν γιατί δεν τους έπαιρνε άλλο, απο κατασκευαστή μέχρι λιανική, ο κόσμος έπαψε να πληρώνει αφειδώς και εγένετο η πρεπούμενη αναδίπλωση. :happy_9:

Επίσης να επαναλάβω, πως όποιος τον στηρίζει σαν χαρακτήρα μπαίνει πια στον ίδιο κουβά. Ή μάλλον καλάθι το λένε, αυτό για τα άπλυτα. :twisted:
Για να μην έχουμε ανούσιες και κουραστικές επαναλήψεις, τύπου τα μηχανήματα είναι καλά κ.λ.π., ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ πως δεν θα βρείτε ούτε ένα μήνυμα να τα αμφισβητεί. Παρά μόνο πως στο διαφημιστικό φυλλάδιο έγραψε μια απαράδεκτη παπαριά, αυτό ακριβώς που κάνει κι' εδώ. Και μάλιστα κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή το αδίκημα.
Οι φίλοι του, αυτό που είναι καλύτερο να κάνουν, να τον συμμαζέψουν. Αν και το μεγάλο κακό έχει ήδη γίνει. Αν τύχει και διαβάσει άνθρωπος το νήμα, και πάει απο κει να ψωνίσει, εμένα να με χέσεις.
Κι' αν υπάρξει κάποια εξαίρεση θα είναι για να επιβεβαιώσει τον κανόνα.

Έχετε το νού σας να δείτε τι σοβαρή και τεκμμηριωμένη απάντηση θα δώσει. :mad_4:

Α, δεν είμαι καθόλου θυμωμένος. Εκτός και δεν πιάνομαι γιατί δεν είμαι καλό παιδί (όντως).

Reaction score
0
Ανεμελε εισαι εντελως εκτος πραγματικοτητας!!!!

Δεν εχεις καταλαβει γρι και αυτος που πρεπει να κανει τουμπεκι εισαι εσυ!

Ποιο γκρεμισμα της τιμης ρε παληκαρι μου?

Σε ποιο μηχανημα συγκεκριμενα αναφερεσαι??

Πες μου σε παρακαλω γιατι οι παπαριες που εξαπολυεις σωρηδον εχουν αρχισει και με εκνευριζουν!

Ποιανου μηχ/τος την πλακετα ζητας σε φωτογραφια και να την συγκρινεις με ποια??

Εδω εχουν σταματησει οι αντεγκλησεις απο ολους τους κατεξοχην εμπλεκομενους και πεταγεσαι εσυ ο ασχετος νεοφερμενος σαν π....ι να μας πεις τι?

Δεν ξερεις τι ζητας!

Reaction score
0
Ποιον διαδοχο βρε αγορι μου???

Δεν υπαρχει κανενας διαδοχος!!

Πηγαινε να μορφωθεις να διαβασεις κανενα review σε κανενα σοβαρο περιοδικο και παψε να φυτρωνεις εκει που δεν σε σπερνουν! Πανε πιες κανενα καφεδακι σε καμια καφετερια κι ασε μας στην ησυχια μας..μαθητουδι

Reaction score
17.603
Εραστη της Μουσικης,η ευφραδεια του λογου μου στερεψε μπροστα στην επιχειρηματολογια σου....:sad:

Ειναι πολυ γνωστο,πότε κανεις χανει την ψυχραιμια του,του ανεβαινει η πιεση,προσφευγει σε ειδικη φρασεολογια-υβρεολογια και ανουσια επιθετικοτητα.

Σε κατανοω, διοτι "διαβασα"....το αγχος σου.Χρησιμοποιεις πολλες φορες την φορτισμενη αρνητικα λεξη "ΔΕΝ".Αντι να διαφωτισεις τους συνομιλητες και τους ακροατες σου,παραπαιεις και ταλαντευεσαι αναμεσα σε "προκλητικα ντυμενους στοχους" που καταφερνουν ευκολοτατα να σε αποπροσανατολισουν...

Αντιστασου παρακαλω,διαφορετικα μου δινεις την εντυπωση οτι ηρθες εδω για να παιξεις 'μπιλιες'...

Συμφωνω με την αποψη που επανειλημμενα εξεθεσε ο Ταντο!
Εχουμε ηδη καταλαβει...;-)

Reaction score
10
Λοιπον καλο θα ειναι ληξει εδω το θεμα, γιατι και οι δυο πλευρες ειπαν πολλες κουβεντες με τροπο που δεν επρεπε να ειπωθουν.

Αυτοι που επρεπε να καταλαβουν καταλαβαν και αυτοι που δεν καταλαβαν δεν θα καταλαβουν ποτε ετσι και αλλιως.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Μιας που τό 'φερε η κουβεντούλα στις πλακέτες διπλής όψης, είπα να βάλω μια φωτό αυτηνής του υπολογιστή μου, που έχει 4 στρώσεις, αλλά βαριέμαι το ξεβίδωμα. Πάρτε τη δική μου τη διπλή, που την έχω χοντρή, που έχει και σουσπανσιόν...

Attachments

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Πάρτε και μια κανονική. Αυτή είναι πιο λεπτή, αλλά η σουσπανσιόν, σουσπανσιόν! Άιντε, που θα μας πείτε για κατόρθωμα και την πλακέτα διπλής όψης... Κυριακάτικα...

Attachments

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έτσι όπως το 'πες νόμιζα θα βάλεις φωτογραφία της ψαροτουφεκοστολής σου. :cool_11::cool_11:

...

Reaction score
13
Πάρτε και μια κανονική. Αυτή είναι πιο λεπτή, αλλά η σουσπανσιόν, σουσπανσιόν! Άιντε, που θα μας πείτε για κατόρθωμα και την πλακέτα διπλής όψης... Κυριακάτικα...
Mατσαρουμε και πυκνωτες Μαστρο Κωστα ?
Προσεξε γιατι αυτο ειναι το αυγο του Hi Ενδ. :cool_11:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος