Έχει παρατηρήσει κανείς....

Reaction score
1.844
Δεν ήθελα να σε προσβάλλω, αλλά πως να ξέρω πως το έκανες πριν το αναφέρεις; :happy_9:
Εννοώ εκεί που λές, αλλά κυρίως το Temporary itnternet files (έχω αγγλικά win).
Αν το έχεις κάνει, επανεκκίνησε το router. Αν δεν έχει κουμπί power (το δικό μου έχει) βγάλτο απ' το ρεύμα και ξαναβάλτο σε 5-10 δευτερόλεπτα.
:happy_6:

Reaction score
41
Απάντηση: Έχει παρατηρήσει κανείς....

Για να καθαρίσετε τη ενδιάμεση μνήμη στον Internet Explorer:
  1. Αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας AdSense. Κλείστε όλα τα άλλα ανοικτά παράθυρα περιηγητή.
  2. Πατήστε το μενού 'Εργαλεία' στην κορυφή του περιηγητή σας και επιλέξτε 'Επιλογές Internet'.
  3. Πατήστε τον στηλοθέτη 'Γενικά' στην κορυφή του πλαισίου διαλόγου.
  4. Πατήστε 'Διαγραφή Αρχείων' κάτω από τα 'Προσωρινά αρχεία Internet'.
  5. Επιλέξτε 'Διαγραφή όλου του διαθέσιμου χωρίς σύνδεση περιεχομένου' σημειώνοντας το κουτί.
  6. Πατήστε 'OK.'

Δεν προσβάλλομαι εύκολα.
Ιδιαίτερα αν κάποιος προσπαθεί να βοηθήσει!!! :happy_4: :bravo:

Ας κάνω και μια επανεκίνηση στο router και σου απαντώ σε 3 λεπτά!!!!:happy_9:

Reaction score
41

Πρέπει να ομολογήσω ότι έχουμε σταθερές αρχές και αξίες!!!
Και ένα από αυτά είναι η...ταχύτητα!!!

Χρονομέτρησα την πρώτη γραμμή του κειμένου εδώ, όσο ήταν ανοιχτο το παράθυρο της απάντησης. Δηλ. από "Πρέπει να ομολογήσω.............αξίες!!!"

Πόσο χρόνο έκανε ο κέρσορας να "ταξιδέψει" από την αρχή μέχρι το τέλος??? 9 ολόκληρα δευτερόλεπτα.
Ναι είναι γρηγορότερα τώρα....

Στο kawasaki-bikers να σας πω πόσο έκανε?? Τώρα και απλά σε δεύτερο tab? Σχεδόν 2 δευτερόλεπτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Στο caraudioforum.gr η ίδια φράση, σε 3ο tab, έκανε 3sec........

Χμμμμμμμ...........:crazy_1: :crazy_1: :pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
41
Απάντηση: Re: Έχει παρατηρήσει κανείς....

Είναι αργά και δεν μούρχεται κάτι.
Άσε να το σκεφτώ.
Καληνύχτα.

Μην αγχώνεσαι!!!
Σ' ευχαριστώ για την προσπάθεια.
Κάτι θα βρεθεί αύριο.....

Καλή ξεκούραση!!:happy_4: :happy_4:

Reaction score
1
Γιάννη, το πρόβλημα που αναφέρεις το είχες και πριν το νέο skin, ή το απέκτησες μετά;

Γενικώς, θυμάσαι πότε περίπου το site άρχισε να συμπεριφέρεται όπως μου περιγράφεις;

(Άσχετα με αυτό, κάνε μια δοκιμή με FF. Κατεβαίνει και εγκαθίσταται εύκολα, χωρίς να κάνει ζημιά στο σύστημα. Δεν σου λέω να αλλάξεις browser, αλλά είναι χρήσιμο να έχουμε αυτήν την πληροφορία)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.894
Ρε συ Γιάννο, αυτό που περιγράφεις είναι εντελώς φρίκη μιλάμε. Φυσικά δεν αμφιβάλω ότι έτσι δουλεύεις αλλά αν το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο, μάλλον θα το είχαμε καταλάβει και από τα παράπονα άλλων χρηστών.

Κάτι περίεργο γίνεται εκεί πέρα...

Reaction score
14
εχει μέρες που κυριολεκτικά το avsite σερνεται, Και άλλες που πετάει. ΠΑρατήρησα οτι τις μέρες που σέρνεται εχει απλά πολύ κόσμο μέσα. Αυτό τα δικαιολογεί όλα, όχι όμως τελείως. Φυσικό είναι το traffic να ρίχνει την επιδοση του σερβερ μας, όχι όμως να μας τον γονατίζει?

Μήπως η αναβάθμιση σέρβερ που δεν ξέρω αν θα είναι hardwareϊκή ή απλά θα μεταβούμε σε άλλο Provider είναι επιτακτική λύση??

Πάντως τα προβληματα τα όποια λίγα για άλλους πολλά για άλλους υπήρχαν και με τα παλιά σκινζ.

Reaction score
14
Ρε συ Γιάννο, αυτό που περιγράφεις είναι εντελώς φρίκη μιλάμε. Φυσικά δεν αμφιβάλω ότι έτσι δουλεύεις αλλά αν το πρόβλημα ήταν τόσο μεγάλο, μάλλον θα το είχαμε καταλάβει και από τα παράπονα άλλων χρηστών.

Κάτι περίεργο γίνεται εκεί πέρα...

Εγώ είμαι ο άλλος χρήστης!!!

Reaction score
14
εχει μέρες που κυριολεκτικά το avsite σερνεται, Και άλλες που πετάει. ΠΑρατήρησα οτι τις μέρες που σέρνεται εχει απλά πολύ κόσμο μέσα. Αυτό τα δικαιολογεί όλα, όχι όμως τελείως. Φυσικό είναι το traffic να ρίχνει την επιδοση του σερβερ μας, όχι όμως να μας τον γονατίζει?

Μήπως η αναβάθμιση σέρβερ που δεν ξέρω αν θα είναι hardwareϊκή ή απλά θα μεταβούμε σε άλλο Provider είναι επιτακτική λύση??

Πάντως τα προβληματα τα όποια λίγα για άλλους πολλά για άλλους υπήρχαν και με τα παλιά σκινζ.

Γιάννη πρέπει να είναι η τρίτη φορά που το αναφέρω.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ SERVER!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ISP.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΡΑΜΜΗΣ.
ΤΟ AVSITE KATEBAINEI Σ Φ Α Ι Ρ Α.

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ INTERFACE.
TO SKIN.....το πως να το πω!!!!!!!!!
Ο κώδικας!
Το HTML
H PHP
To ...δεν ξέρω γω τι!

Η κατεβασμένη σελίδα....η σελίδα δηλαδή που έχει φθάσει στον υπολογιστή....με όλα τα kb της...με τα banners της....με τις φωτό
της....δεν scroll-άρει!!!!!

Προσπαθώ να γράψω το μήνυμα και ....κάτι....μονο στο Avsite...μου έχει πατώσει τον επεξεργαστή...και το πληκτρολόγιο μου σέρνεται.
Γράφω το γράμμα στις....9....και αυτό τυπώνεται στις 9 και 5.
Πως να το πω;

Προσπαθώ να scroll-άρω μια σελίδα με το roller του ποντικιού μου και σε plain κείμενο....και αυτό είτε κολλάει είτε πηγαίνει με ρυθμό....286...και sx!!!

Δεν ξέρω τι φταίει...υπάρχει όμως!

Reaction score
1
...Φυσικό είναι το traffic να ρίχνει την επιδοση του σερβερ μας, όχι όμως να μας τον γονατίζει?...
Βρε, και να τον γονατίζει μπορεί, αλλά το πρόβλημα που περιγράφει ο Δημητρόπουλος (ίσως και ο preve, αν κατάλαβα καλά), είναι άλλης μορφής.

Έχω κανονίσει τηλεφωνική σεάνς μαζί του, μπας και βγάλουμε καμιά άκρη...

Edit: Τώρα μόλις είδα το μήνυμα του preve, και περιγράφει το ίδιο φαινόμενο.

Reaction score
14
Σημαντική λεπτομέρια.

Το φαινόμενο κορυφώνει στην σύνθεση μηνύματος.

Reaction score
1
preve, μιας και είσαι εύκαιρος, δοκιμάζεις αυτήν την στιγμή να μου πεις αν άλλαξε κάτι;

Για σιγουριά, βγες από τον IE και ξαναμπές.

Reaction score
14
Λοιπόν....

Αυτή τη στιγμή και με καθαρισμένη cache σε IE6 το πρόβλημα είναι σαφώς αμβλυμένο.

Εξακολουθεί να υπάρχει στην σύνθεση μυνήματος μια....βαρύτητα....αλλά καμμία σχέση με πριν.
Στο scrolling τα πραγματα δεν είναι τέλεια αλλά λειτουργούν εντός αποδεκτών ορίων.
(Δηλαδή ένα - δυο ελαφρά κολληματάκια...)

Έχω την εντύπωση ότι ''το πρόβλημα'' εμφανιζόταν μόλις περνούσα στην κύρια σελίδα του forum.
H αίσθηση ήταν αυτή που έχει κανείς όταν δεν έχει βάλει driver στην κάρτα γραφικών του. (Ένα οπτικό σούρσιμο δηλαδή)

Επειδή σχεδόν συνέχεια δουλεύω με το laptop αντιλαμβάνομαι το στραγγάλισμα του επεξεργαστή από τον ανεμιστήρα που παίρνει μπρος.
Αυτήν την στιγμή τα πράγματα κυλούν ομαλά.

(Laptop : Core 2 Duo 5600(1,83) - 2 GB ram- Geforce Go7600 128ram, WD 250 HD)

Reaction score
1.844
Μπορείτε επίσης, οι "προβληματικοί", να κατεβάσετε το CCleaner και να το βάλετε να καθαρίσει τα μπάζα εν γένει. Ακόμα κι' αν δεν λύσει αυτό το πρόβλημα, θα ξαλαφρώσει πολύ το λειτουργικό, ιδιαίτερα αν έχει να γίνει πάνω απο 6 μήνες καθαρισμός.
:happy_9:

Reaction score
14
Μπορείτε επίσης, οι "προβληματικοί", να κατεβάσετε το CCleaner και να το βάλετε να καθαρίσει τα μπάζα εν γένει. Ακόμα κι' αν δεν λύσει αυτό το πρόβλημα, θα ξαλαφρώσει πολύ το λειτουργικό, ιδιαίτερα αν έχει να γίνει πάνω απο 6 μήνες καθαρισμός.
:happy_9:

Οι προβληματικοί δεν χρειαζόμαστε ''σκουπίδια'' να μας καθαρίζουν τα σκουπίδια. :happy_8:
Τα καθαρίζουμε manually με τα χεράκια μας. :happy_6:

Reaction score
1.844
Οι προβληματικοί δεν χρειαζόμαστε ''σκουπίδια'' να μας καθαρίζουν τα σκουπίδια. :happy_8:
Τα καθαρίζουμε manually με τα χεράκια μας. :happy_6:
Δεν καταλαβαίνω γιατί το χαρακτηρίζεις σκουπίδι, το χρησιμοποιώ πάνω απο 5 χρόνια και μου κάνει μια χαρά τη δουλειά, ιδιαίτερα επειδή έχω τη συνήθεια να βάζω-βγάζω διάφορα προγράμματα.
Και είναι και δωρεάν. :cool_4:

Reaction score
41

Χμμμμ........
Λοιπόν!!
Έχουμε και λέμε....

Τηλεφώνησα στον Νικόλα (zoglair στα Ελληνικά :cool_11::happy_8:) και μετά από προσπάθειες δεν μπορέσαμε να βρούμε λύση στο πρόβλημα.
Ό,τι προσπαθήσαμε δεν μας έδωσε λύση...

Όμως....
Κατόπιν συμβουλής του Νικόλα
(συμβουλής.....εεεχχχμμμμμ......Όταν μου έλεγε την "συμβουλή" νόμιζα ότι στην από 'κει μεριά της γραμμής ήταν ο...

)

κατέβασα και εγκατέστησα τον Firefox.....
Και.....
Είδα το φως μου!!!
Παιδιά η διαφορά είναι τεράστια και έχω ήδη αρχίσει να αυτομαστιγώνομαι!!

Όλα ταχύτατα!!!!!:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Attachments

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Έχει παρατηρήσει κανείς....

..............
κατέβασα και εγκατέστησα τον Firefox.....
Και.....
Είδα το φως μου!!!
Παιδιά η διαφορά είναι τεράστια και έχω ήδη αρχίσει να αυτομαστιγώνομαι!!

Όλα ταχύτατα!!!!!:crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3::crazy_3:

Γιάννη.. έχει και κάτι μαγικές ρυθμίσεις για τον FF που τον κάνουν ακόμη πιο σφαίρα.. Ο Spresvsvssvvvssvsvvsvssvsvsvsvsvsvvss τις ξέρει απ έξω.
Μίλα με το ανήλικο!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras