- Reaction score
- 0
Ρε παιδια με attenuation downstream: 53.0 db πας απο 2αρα σε 24ρα (για ΟΤΕ μιλαμε ) η καθεσαι στα αυγα σου ?
:shock: αστο καλυτερα. Εγω με 4net και 35 att.down. κλειδωνω στα ~11Μbit. Χωρις να θελω να σε στενοχωρησω μαλλον καπου στα 4Mbit θα κλειδωσεις. Μαλλον προς την 4αρα σε συμφερει να πας, οπου και θα κλειδωνεις οσο θα κλειδωνες και με την 24αρα. Κοντα στα 4 δηλαδη.Ρε παιδια με attenuation downstream: 53.0 db πας απο 2αρα σε 24ρα (για ΟΤΕ μιλαμε ) η καθεσαι στα αυγα σου ?
o OTE εριξε τις τιμες με την προυποθεση να ριξει και τις τιμες στο ενοικιο και για τους παροχους... (μονο ετσι τον αφηνε η ΕΕΤΤ) αρα να περιμενετε σε λιγους μηνες νεα πακετα ακομη φθηνοτερα απο τους "αλλους"...
οποτε το συνολικο πακετο ειναι:
ΟΤΕ παγιο τηλεφωνου: 13ευρω
Απεριοριστες κλησεις: 17ευρω (χωρις εξωτερικου)
οτενετ 24mbps: 30ευρω...
Συνολο 60ευρω το μηνα!... δε θα χασω τετοια τρελλη προσφορα...! τρεχω να βαλω 2-3 γραμμες!!!
Τα περισσότερα routers τις "εμφανίζουν" στο web interface τους.καλημερα,
Τις μετρησεις για attenuation downstream κλπ, πως τις κανατε?
Εγώ με 52db πάω στα 4.1Mbps, από 24αρα γραμμήΡε παιδια με attenuation downstream: 53.0 db πας απο 2αρα σε 24ρα (για ΟΤΕ μιλαμε ) η καθεσαι στα αυγα σου ?
Για Linksys που δεν τις εμφανίζουνΤα περισσότερα routers τις "εμφανίζουν" στο web interface τους.
Το netmod φυσικά το επιστρέφεις αφού δεν το έχεις αγοράσει. Ο ΟΤΕ απλά σου το δανίζει.
Για 24 πας... θα δεις τα περισσότερα... (αρκεί να εχεις και κάπως καλό SNR). Εισαι πολύ κοντά σε Α/Κ.Ερώτηση : με attenuation downstream: 12 db να πάω για 8αρα; Είμαι έτοιμος για να κάνω την αίτηση (μια γνώμη ρε παιδιά)
Οι περισσότεροι το θέλουν για τα torrents.Για ποιο λογο ακριβως χρειαζομαστε μεγαλο upload?
Αυτό δεν σημαινει ότι το πλήρωσες αλλά ότι άφησες σαν εγγύηση τα λεφτά σου. Έτσι θα είναι σίγουροι ότι θα πληρωθεί. Τα 15 ευρώ της διαφοράς προφανώς θα ήταν κάτι άλλο που το έβαλαν όλο μαζί σαν ένα ποσό 90 Ευρώ.Αυτό δεν ισχύει τουλάχιστον για όλες τις περιπτώσεις. Έχω ISDN γραμμή εδώ και κάμποσα χρόνια, ούτε που θυμάμαι πόσα, αλλά αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι είχα χρεωθεί 90 ευρώ (30.000 δραχμές) στο λογαριασμό μου, αποκλειστικά και μόνο για το Netmod. Κάποια στιγμή που τους είχα ρωτήσει πριν χρόνια, μου είχαν πει ότι επιστρέφοντάς τους το Netmod (σε καλή κατάσταση), θα είχα πιστωτικό 75 ευρώ για τους επόμενους λογαριασμούς.
Βεβαίως, ο ΟΤΕ μπορεί να άλλαξε κάποια στιγμή την πολιτική χρέωσης για το Netmod, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό…
Μακάρι! Εγώ πήρα χθες τηλέφωνο για την ίδια αναβάθμιση και μου είπε από 2 έως 10 εργάσιμες.Η τηλεφωνήτρια μου είπε ότι το upgrade θα ολοκληρωθεί σε 3 εργάσιμες max.
:cool_4:Οι περισσότεροι το θέλουν για τα torrents.
Στα private trackers υπάρχει καθεστώς ratio download/upload γύρω στο 1.
Δηλαδή πρέπει να ανεβάζεις όσον όγκο δεδομένων κατεβάζεις, αλλιώς μπανάρεσαι.
Αν το upload είναι πολύ μικρό θα περιμένεις μέρες μέχρι να "ισορροπήσεις" το ratio και να μπορείς να ξανακατεβάσεις.