Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
173
Αυτό δεν σημαινει ότι το πλήρωσες αλλά ότι άφησες σαν εγγύηση τα λεφτά σου. Έτσι θα είναι σίγουροι ότι θα πληρωθεί. Τα 15 ευρώ της διαφοράς προφανώς θα ήταν κάτι άλλο που το έβαλαν όλο μαζί σαν ένα ποσό 90 Ευρώ.
Eιχα κανει αιτηση το 2002 για isdn και με ειχαν χρεωσει περιπου 24.000δρχ. Τωρα ζητανε 35Ε...

Την αναβαθμιση (768 σε 1.000) θα τη δω στο μοντεμ κατω στο taskbar φανταζομαι...

Reaction score
0
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Καλό σε βρίσκω!:cool_4:
Ακόμα και για 12-16 θα μπορούσες να πετύχεις (εξαρτάται και από άλλους παράγοντες)

Ας ρίξουμε και μια ματιά στους άλλους παράγοντες που δεν αναφέρονται στα δελτία τύπου....

Οι τελικές ταχύτητες των συνδέσεων ADSL (1Mbps, 2Mbps, 4Mbps, 8Mbps και 24Mbps) δεν είναι εγγυημένες. Αυτό σημαίνει ότι οι ταχύτητες επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως την κίνηση του δικτύου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, την διαστασιοποίηση του δικτύου, την χωρητικότητα ζεύξης των παρόχων internet (ISPs) με το δίκτυο του ΟΤΕ κ.α. H τεχνολογία ADSL δεν μπορεί να υποκαταστήσει δίκτυα με συμμετρικές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που παρέχουν εγγυημένη ταχύτητα όπως μισθωμένα κυκλώματα, Hellascom, ΑΤΜ/Frame Relay κυκλώματα. Επισημαίνεται ακόμη ότι η ταχύτητα πρόσβασης στο περιεχόμενο του Internet επηρεάζεται τόσο από τη χωρητικότητα της σύνδεσης των παρόχων περιεχομένου όσο και από τις υπηρεσίες που σας παρέχουν οι ISPs.

Προσωπικά, όλα αυτά μου φαίνονται........κινέζικα:happy_9::happy_9::happy_9:. Μήπως θα μπορούσε να φτιαχτεί ένας οδηγός βήμα-βήμα για να γνωρίζουν και οι μη κατέχοντες τι γραμμή ''σηκώνει'' το σπίτι τους????

Μιλήσατε για dslam και πόσο κοντά ή μακρυά είναι ο καθένας. Πως το βρίσκετε αυτό???? Υπάρχει κάποιος τρόπος??????

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

:shock: αστο καλυτερα. Εγω με 4net και 35 att.down. κλειδωνω στα ~11Μbit. Χωρις να θελω να σε στενοχωρησω μαλλον καπου στα 4Mbit θα κλειδωσεις. Μαλλον προς την 4αρα σε συμφερει να πας, οπου και θα κλειδωνεις οσο θα κλειδωνες και με την 24αρα. Κοντα στα 4 δηλαδη.
Στο περιπου αυτος ειναι ο υπολογισμος.
Ωραιος ο ...Λαμπης.:cool_4:

Τα κακά των νεων ταχυτήτων του ΟΤΕ:
Τα upload πλην της 24άρας είναι τραγικά... μα καλά, μόνο με τις ταχύτητες download τσιμπάτε? Ακου 8 down / 386 up... Αλλοι δίνουν 6/1...
Παραμένει αρκετά ακριβότερος (ήταν υπερβολικά ακριβότερος ως τώρα).
lykman εχεις δικιο για το upload στις 4αρες και τις 8ρες του OTE.
Ειναι ...τιποτα.
Ομως ρισκαρει κανεις την σταθεροτητα ?
Η το support ?
Για πολλα χρονια ημουν στην Forthnet .
Ping για Games ...απαιχτα.
Support ..χμμμ.
Ε απο κει που να περιμενεις στο τηλ.

Προσωπικα οποιος παροχος μπορουσε να μου εγγυηθει support ,σταθεροτητα, και ταχυτητα
(δηλ.πληρωνω 2αρα και εχω 2αρα κτλπ) θα προτιμουσα να δωσω το κατι παραπανω.
Νομιζω οτι αυτο θα ειναι και το επομενο σταδιο του ανταγωνισμου .
Η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα.

Reaction score
1

Σ' ευχαριστώ, αδερφέ :bravo::bravo:........αλλά ένα απλό μοντεμάκι διαθέτω......wall_1wall_1
Να΄σαι καλα. Εγω σ'ευχαριστω! Εκμεταλλευομαι την ταχυτητα μου, με την προσκληση που μου ειχες κανει στο hdbits.:cool_4:

Εννοεις οτι εχεις usb modem? Αν ναι,δεν γνωριζω ακριβως πως βλεπεις τα στατιστικα. Μαλλον καποιο απ'τα παραπανω που ειπαν τα παιδια, βοηθαει.

Reaction score
0

Να΄σαι καλα. Εγω σ'ευχαριστω! Εκμεταλλευομαι την ταχυτητα μου, με την προσκληση που μου ειχες κανει στο hdbits.:cool_4:

Εννοεις οτι εχεις usb modem? Αν ναι,δεν γνωριζω ακριβως πως βλεπεις τα στατιστικα. Μαλλον καποιο απ'τα παραπανω που ειπαν τα παιδια, βοηθαει.
Να είσαι καλά, ομοίως!!!!!!!!!:happy_4::happy_4:
Κατέβαστο όλο το τιμημένο (hdbits).......:respect::respect:

Ναι, usb modem έχω, ένα της crypto.........δεν πειράζει θαααααα την βρούμε την άκρη......:happy_9::happy_9:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Με att. 42 μονον μεχρι 8.4 παω! αρα μετριοτατα ειμαι:pc::pc:

Reaction score
385

Εγώ έχω το μοντεμάκι της crypto μέσω forthnet και από το control panel παίρνω τα παρακάτω στοιχεία.
Βάζοντας μετά στο down Attenuation την τιμή που μου δίνει ,μου βγάζει το παρακάτω αποτέλεσμα.
Αυτό σημαίνει πως στην περιοχή μου ,θα πιάσω τα 8mbps??

Attachments

Reaction score
3

Εγώ έχω το μοντεμάκι της crypto μέσω forthnet και από το control panel παίρνω τα παρακάτω στοιχεία.
Βάζοντας μετά στο down Attenuation την τιμή που μου δίνει ,μου βγάζει το παρακάτω αποτέλεσμα.
Αν το modem σου υποστηρίζει ADSL2+ θα πιάσεις τα 19Mbps αν υποστηρίζει μόνο ADSL2 πας, ούτως ή άλλως, στα 8Mbps που είναι το μέγιστο του προτύπου

Reaction score
0

Να ρωτήσω πως μπήκες στο μενού της πρώτης φώτο????????

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Οσοι εχουμε το kit της ΟΤΕΝΕΤ εχουμε προβλημα στην αναβαθμιση. Προς το παρον αυτη ισχυει μονον για το conn-x. Σε μπελαδες μας εβαλαν και μαγαλη αδικια, που πρεπει να διορθωθει.

Reaction score
3

Οσοι εχουμε το kit της ΟΤΕΝΕΤ εχουμε προβλημα στην αναβαθμιση. Προς το παρον αυτη ισχυει μονον για το conn-x. Σε μπελαδες μας εβαλαν και μαγαλη αδικια, που πρεπει να διορθωθει.
Λογικά αυτά τα δύο θα ενσωματωθούν, δεν έχει νόημα ποιά να υπάρχουν δύο πακέτα

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ναι, αλλά τίποτα.
Τέλος πάντων, το βρήκα μέσα από το router (13 db).
Με 13db τι ψάχνεις, πας όπου θες!!!
Σε ζηλεύω!!

Reaction score
7

Ναι, I know...

Μετά το χθεσινό τηλεφώνημα στο 134, σήμερα το μεσημέρι γύρισα και βρήκα 8Mbit και λογικά αύριο μεθαύριο θα δω και τα 24...
Στη forthnet ακόμα θα προσπαθούσα να μιλήσω στο τηλέφωνο...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab