Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ναι, I know...

Μετά το χθεσινό τηλεφώνημα στο 134, σήμερα το μεσημέρι γύρισα και βρήκα 8Mbit και λογικά αύριο μεθαύριο θα δω και τα 24...
Στη forthnet ακόμα θα προσπαθούσα να μιλήσω στο τηλέφωνο...
...πάλι καλά... σε κάτι άλλους θα προσπαθούσες να φτάσεις τα χάπια σου...wall_1

Reaction score
0
Μπάμπη μου μας κατέστρεψες!!!!!!!!!!!!!!!
στα 42 το ρημάδι..

μένω με την 8αρα να σέρνομαι!!!!!!!!
δεν είσαι εντάξει πάντως ρε φίλε!!!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

μένω με την 8αρα να σέρνομαι!!!!!!!!
8άρα πραγματική, είναι αρκετά γρήγορη σύνδεση... Μην τρελενόμαστε χωρίς λόγο... Εχω 12άρα πραγματική, και μπορώ να πω οτι είναι υπέραρκετή για οποιαδήποτε χρήση...

lykman εχεις δικιο για το upload στις 4αρες και τις 8ρες του OTE.
Ειναι ...τιποτα.
Ομως ρισκαρει κανεις την σταθεροτητα ?
Η το support ?
Για πολλα χρονια ημουν στην Forthnet .
Ping για Games ...απαιχτα.
Support ..χμμμ.
Ε απο κει που να περιμενεις στο τηλ.

Προσωπικα οποιος παροχος μπορουσε να μου εγγυηθει support ,σταθεροτητα, και ταχυτητα
(δηλ.πληρωνω 2αρα και εχω 2αρα κτλπ) θα προτιμουσα να δωσω το κατι παραπανω.
Νομιζω οτι αυτο θα ειναι και το επομενο σταδιο του ανταγωνισμου .
Η ποιοτητα και οχι η ποσοτητα.
Συμφωνω απολύτως, τα έγραψα και νωρίτερα... οι μειώσεις του ΟΤΕ είναι το καμπανάκι για τους εναλλακτικούς, ωστε μετά τις τιμές και τις ταχύτητες (που πάντα θα είναι μπροστά) να κοιτάξουν και το aftersales support...
Πάντως στις adsl τεχνολογίες, εγγυημένη ταχύτητα συνχρονισμού (στο άνω όριο) απλά δεν υπάρχει... Δεν γίνεται.

Ναι, I know...
Μετά το χθεσινό τηλεφώνημα στο 134, σήμερα το μεσημέρι γύρισα και βρήκα 8Mbit και λογικά αύριο μεθαύριο θα δω και τα 24...
Καλά, μην περιμένεις να δεις και "24" γεμάτα, αν και αρκετά ψηλά θα πας... Το εργαλείο του adslgr δείχνει σύμφωνα με το attenuation, τον μέγιστο πιθανό συνχρονισμό με ιδανικές συνθήκες...

GTX

Reaction score
39
Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...

Το πρωί πήρα τηλ για να μου κάνουν την 8αρα σε 24αρα, πριν από καμιά ώρα κόπηκε το internet κυριολεκτικά για ένα λεπτό, το router πλεόν λέει ότι είναι συνδεδεμένο στα 14 down και up 1 αλλά το περίεργο είναι οτι η πραγματική μου ταχύτητα έχει παραμείνει ακριβώς η ίδια, κατεβάζω με 800-850k σταθερά :roll:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

8άρα πραγματική, είναι αρκετά γρήγορη σύνδεση... Μην τρελενόμαστε χωρίς λόγο... Εχω 12άρα πραγματική, και μπορώ να πω οτι είναι υπέραρκετή για οποιαδήποτε χρήση...

..

το "σέρνομαι" το έγραψα ως υπερβολή.. :angel:
χαλιέμαι που δε θα πάω για την 24αρα που έχει αστεία διαφορά στην τιμή..:violent:

ή να πάω τελικά????????????:king:

πάντως η 8αρα που έχω είναι γεμάτη.. στα κατεβάσματα φτάνει κορυφή..

χμμμμμμμ......

Reaction score
0
εγώ έκανα χθες το βράδυ τηλεφωνικά την αίτηση αλλαγής απο 2 σε 24 και τώρα μου δείχνει 9 mbps..!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

το "σέρνομαι" το έγραψα ως υπερβολή.. :angel:
χαλιέμαι που δε θα πάω για την 24αρα που έχει αστεία διαφορά στην τιμή..:violent:

ή να πάω τελικά????????????:king:

πάντως η 8αρα που έχω είναι γεμάτη.. στα κατεβάσματα φτάνει κορυφή..

χμμμμμμμ......
Eγώ θα πήγαινα για το upload... Πως φτασαμε δλδ το 2+ στο ratio στο hdbits? :angel::angel:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν...

Το πρωί πήρα τηλ για να μου κάνουν την 8αρα σε 24αρα, πριν από καμιά ώρα κόπηκε το internet κυριολεκτικά για ένα λεπτό, το router πλεόν λέει ότι είναι συνδεδεμένο στα 14 down και up 1 αλλά το περίεργο είναι οτι η πραγματική μου ταχύτητα έχει παραμείνει ακριβώς η ίδια, κατεβάζω με 800-850k σταθερά :roll:
Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε 'μένα.........μόνο που είχα 1Mbit και την έκανα 4Mbit..........κατεβάζω με 90-110k αλλά στο router γράφει 4Mbit down......:pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
7
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ηδη είμαι στα 14-15 (σε κάθε reboot του router συγχρονίζει σε διαφορετική ταχύτητα).
Μέχρι εκεί είναι??? Θα δούμε αύριο.

Reaction score
1
Από χθες μπήκα κι εγώ στο κλαμπ των 24άριδων (Χρόνια μου πολλά ε! :) ).
Το μόντεμ συγχρονίζει στα 20090/860 με snr 9 & attenuation 14 (από 10 που είχα με την 8άρα και τη 1024). Πρώτες εντυπώσεις: ταχύτατες :)

Reaction score
0

Ηδη είμαι στα 14-15 (σε κάθε reboot του router συγχρονίζει σε διαφορετική ταχύτητα).
Μέχρι εκεί είναι??? Θα δούμε αύριο.
Δεν λες και το SNR σου? Να δούμε σιγά σιγά και τι πολιτική θα ακολουθησει ο ΟΤΕ?

Reaction score
7

Δεν λες και το SNR σου? Να δούμε σιγά σιγά και τι πολιτική θα ακολουθησει ο ΟΤΕ?
Λοιπόν:

Downstream
Connection speed: 15704 kbps
Line attenuation: 13 db
Noise margin: 8 db

Upstream
Connection speed: 739 kbps
Line attenuation: 2.5 db
Noise margin: 9 db

Reaction score
7

Με βλέπω τις επόμενες μέρες να βάζω καμμιά αγγελία για 10 σκληρούς. Δε χρειάζεται να κρατάω τίποτα αποθηκευμένο πλέον με 6GB/ώρα.

Reaction score
0
Λοιπόν... σύντροφοι!!!!!!:happy_9:

έχουμε και λέμε....

αναβάθμιση από ΟΤΕΝΕΤ δεν παίζει,

σε στέλνουν πακέτο σε CONEX χωρίς καμία επιβάρυνση.

μ ένα μόνο τηλέφωνο έχεις καθαρίσει.. :cool_4:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΩ 24αρης!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:

Reaction score
3
Από χθες μπήκα κι εγώ στο κλαμπ των 24άριδων (Χρόνια μου πολλά ε! :) ).
Το μόντεμ συγχρονίζει στα 20090/860 με snr 9 & attenuation 14 (από 10 που είχα με την 8άρα και τη 1024). Πρώτες εντυπώσεις: ταχύτατες :)
Μην το ξαναγράψεις σε παρακαλώ είναι προκλητικά τα νούμερα σου :pc:

Reaction score
19
Λοιπόν... σύντροφοι!!!!!!:happy_9:

έχουμε και λέμε....

αναβάθμιση από ΟΤΕΝΕΤ δεν παίζει,

σε στέλνουν πακέτο σε CONEX χωρίς καμία επιβάρυνση.

μ ένα μόνο τηλέφωνο έχεις καθαρίσει.. :cool_4:

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΩ 24αρης!!!!!!!!!!!! :dancing: :dancing: :dancing:
Ώπα! Τι αναβάθμιση εννοείς; από πόσα σε πόσα;

Εγώ έχω 2Mbit otenet και λέω να τους πω να μου την πάνε στα 8 (δεν έχει και παραπάνω). Για τα 24 λες;

Και όταν λες σε στέλνουν τι εννοείς; Μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα συνεργασίας (και ολιγόωρης διακοπής της dsl) ή "α στα διάλα κύριε, αν θέλετε 24 να πάτε στο conn-x!!"? "happy_1"

ΥΓ. Βλέπω ότι μέχρι τα 8Mbit, otenet και connex έχουν ακριβώς τις ίδιες τιμές

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab