Ήρθε (;) η ώρα της απόφασης...

Reaction score
164
Είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα να αγοράσω τηλεόραση.
Μέγιστο που θέλω να δώσω είναι 1800€.
Υποψήφιες λοιπόν είναι:
-Sony 40W4500. Φαίνεται πολύ καλή, αλλά έχω ακούσει προβλήματα για clouding και ανομοιόμορφο φωτισμό, πάνω από τον μέσο όρο.
-Samsung 40A756R: Εξίσου καλή με την προηγούμενη, αλλά φαίνεται να έχει λιγότερα προβλήματα.
-Samsung LE40A856S: Ίδια με την προηγούμενη, πιο λεπτή και με δυνατότητες δικτύωσης.
-Panasonic TH-42PZ85E: Μάλλον κορυφαία σε όλα. Τα "πράσινα φίδια" που ακούω, δεν ξέρω ακριβώς τι είναι. Υπάρχει και το ψυχολογικό του Burn-in, μιας και θα πέσει σε αυτή και PC, και κονσόλες (καλά χάθηκε να βάλουν τη δυνατότητα να μπαίνει screensaver αν μείνει η τηλεόραση με στατική εικόνα, πάνω πχ από 1 λεπτό; )
Η γνώμη σας, όπως πάντα, πολύτιμη.
Η χρήση θα είναι 60% τηλεοπτικό πρόγραμμα και τα υπόλοιπα HD, από BR ή παιχνιδοκονσόλες.

Reaction score
1
Απάντηση: Ήρθε (;) η ώρα της απόφασης...

Panasonic ... θα αντέξει σε κάθε σκληρή χρήση ...

Reaction score
0
Αφού γουστάρεις περισσότερο την Panasonic μη σε τρομάζει το burn-in, πρέπει να προσπαθήσεις πλέον για να το πάθεις.
Ούτως ή άλλως και να μην έχει screen-saver η ίδια η τηλεόραση μπορείς να το ορίσεις στην πηγή. Σε PC προφανώς βάζεις ένα screensaver, τo 360 επίσης έχει screensaver (ενεργοποιείται από τα console settings) ενώ το PS3 μετά από λίγη ώρα (10' νομίζω) στο pause ρίχνει τη φωτεινότητα σε επίπεδο που αποκλείεται να προκληθεί burn-in.

Reaction score
164
Το "μου αρέσει περισσότερο" είναι θεωρητικό, μιας και δεν τις έχω δει... :108: Φυσικά θα το κάνω...
Αν χείρας με το Sin City, γιατί φοβάμαι ότι θα βλέπω trails, μιας και βλέπω rainbow. :121:
Αλήθεια, υπάρχει κάπου η 85ρα να παίζει;

Reaction score
19
Αν χείρας με το Sin City, γιατί φοβάμαι ότι θα βλέπω trails, μιας και βλέπω rainbow. :121:
Πολύ σωστή επιλογή το Sin City για να δεις τα trails (τα οποία δυστυχώς εγώ τα βλέπω σε κάθε plasma).

[youtube]lVw_VvFcV1U[/youtube]

Reaction score
164
Να υποθέσω ότι τα trails αποτυπώνονται πάντα με τη βιντεοκάμερα; Γιατί πχ to Rainbow δεν καταγράφεται, παρά μόνο εξομοιώνεται.

Πέρα από τη Plasma, ποιά η γνώμη σας για LCD;

Reaction score
19
Δε βλέπω το λόγο να μην μπορεί να καταγραφεί και το rainbow με μια κάμερα που μπορεί να καταγράφει πολλά frames/sec. Στις plasma είναι πιο εύκολο μάλλον (και με γυμνό μάτι) επειδή "αργεί" να αλλάξει χρώμα μια συγκεκριμένη περιοχή της οθόνης και μπορείς να εστιάσεις εκεί.

Από LCD... εγώ έχω χάσει επεισόδια :138:

SOL

Reaction score
0
SONY W4500.
Την εχω εδω και 2 εβδομαδες και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
Αψογη κινηση,φοβερα χρωματα,φοβερο μαυρο.

Reaction score
1.844

Υποψήφιες λοιπόν είναι:
....
Η χρήση θα είναι 60% τηλεοπτικό πρόγραμμα και τα υπόλοιπα HD, από BR ή παιχνιδοκονσόλες.
Δες εδώ, στο Plaisio, Στουρνάρη, 2ος όροφος. :126:

Reaction score
0
καλε μου φιλε με τα χρηματα που λες παρνεις πας και για 46,
αν την θες για τηλεοπτικα προγραμματα,μια ειναι η τηλεοραση σονυ παιζει απιστευτα καλα ,μια βολτα στα media merkt που παιζουν οι περισσοτες σε αναλογικο σημα θα καταλαβεις την διαφορα.

Reaction score
0
Υποψήφιες λοιπόν είναι:
-Sony 40W4500. Φαίνεται πολύ καλή, αλλά έχω ακούσει προβλήματα για clouding και ανομοιόμορφο φωτισμό, πάνω από τον μέσο όρο.
-Samsung 40A756R: Εξίσου καλή με την προηγούμενη, αλλά φαίνεται να έχει λιγότερα προβλήματα.
-Samsung LE40A856S: Ίδια με την προηγούμενη, πιο λεπτή και με δυνατότητες δικτύωσης.
-Panasonic TH-42PZ85E: Μάλλον κορυφαία σε όλα. Τα "πράσινα φίδια" που ακούω, δεν ξέρω ακριβώς τι είναι. Υπάρχει και το ψυχολογικό του Burn-in, μιας και θα πέσει σε αυτή και PC, και κονσόλες (καλά χάθηκε να βάλουν τη δυνατότητα να μπαίνει screensaver αν μείνει η τηλεόραση με στατική εικόνα, πάνω πχ από 1 λεπτό; )
καταληγουμε στο διλημμα
W4500-PZ85

Αν θελεις να ακολουθησεις την πληρη ασφαλη διαδρομη πας για W4500 που ετσι κι αλλιως σε ποιοτητα εικονας ειναι κορυφη αλλιως παιρνεις το ρισκο για πανασονικ

Reaction score
164
καταληγουμε στο διλημμα
W4500-PZ85

Αν θελεις να ακολουθησεις την πληρη ασφαλη διαδρομη πας για W4500 που ετσι κι αλλιως σε ποιοτητα εικονας ειναι κορυφη αλλιως παιρνεις το ρισκο για πανασονικ
Η εντύπωση που αποκόμισα είναι η ακριβώς αντίθετη. Η Sony είναι το ρίσκο με το clouding και τον ανομιόμορφο φωτισμό. Η Panasonic τι ρίσκο έχει;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Γιατι απορριπτεις τις Philips;

Reaction score
164
Γενικά τις θεωρώ μη ανταγωνιστικές στο θέμα της τιμής/απόδοση.
Επίσης μου την έσπασαν τότε που πούλαγαν τις 1080ι για p. Τέλος δεν ακούγονται και καλά λόγια όσο αφορά την αξιοπιστία.
Αλλά, όπως πάντα, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.

Reaction score
0
SONY W4500.
Την εχω εδω και 2 εβδομαδες και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.
Αψογη κινηση,φοβερα χρωματα,φοβερο μαυρο.
Αυτή μου άρεσε πάρα πολύ κι εμένα από κοντά (την είδα το Σάββατο) αλλά ο φωτισμός στα καταστήματα πάντα ξεγελά.

Από LCD πάντως οι Sony με τις Samsung έχουν ξεφύγει κατά την ταπεινή μου γνώμη και με βάση όσα είδα. Μεταξύ τους δε η πιο χτυπητή διαφορά είναι το super clear panel της Samsung που βελτιώνει το contrast αλλά φέρνει μαζί του αντανακλάσεις. Είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, ανάλογα και με το σημείο στο οποίο θα τοποθετηθεί η TV.

Όσο για το input lag στις απλές LCD το αποφεύγεις απ' ό,τι ξέρω αν συνδέσεις μέσω VGA ή component. Δεν ξέρω κατά πόσον οι LED διαφέρουν ως προς αυτό.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Ήρθε (;) η ώρα της απόφασης...

Γενικά τις θεωρώ μη ανταγωνιστικές στο θέμα της τιμής/απόδοση.
Επίσης μου την έσπασαν τότε που πούλαγαν τις 1080ι για p. Τέλος δεν ακούγονται και καλά λόγια όσο αφορά την αξιοπιστία.
Αλλά, όπως πάντα, είμαι ανοιχτός σε προτάσεις.
Η αληθεια ειναι πως κοστιζουν "κατι" παραπανω - λογω τεχνολογικης υπεροχης ασφαλως. Οσο για την αξιοπιστια, προσωπικα ολες μου οι τ/ο εως σημερα ηταν Φιλιπς και δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα. Βεβαια "μοντερνα" πηρα τελευταια και δεν ξερω τι θα "βγει", αλλα απο αποψης σερβις γιατι να υστερει;
Δεν σχολιαζω την εικονα τους, απλα γιατι την θεωρω κορυφαια.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ήρθε (;) η ώρα της απόφασης...

Η αληθεια ειναι πως κοστιζουν "κατι" παραπανω - λογω τεχνολογικης υπεροχης ασφαλως. Οσο για την αξιοπιστια, προσωπικα ολες μου οι τ/ο εως σημερα ηταν Φιλιπς και δεν παρουσιασαν κανενα προβλημα. Βεβαια "μοντερνα" πηρα τελευταια και δεν ξερω τι θα "βγει", αλλα απο αποψης σερβις γιατι να υστερει;
Δεν σχολιαζω την εικονα τους, απλα γιατι την θεωρω κορυφαια.

+10.. Αλλα με τα προβλήματα clouding που παρουσιαζουν οι Sony εγώ θα προτιμουσα την εξαιρετική σειρά 7 της Samsung..

Reaction score
164
Έχω την εντύπωση ότι η τιμή της Philips "δικαιολογείται" από τα λαμπιόνια της... Αλλά για πες καμία πρόταση! ;)
Δηλαδή, όλες οι LCD έχουν lag;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv