Most visitors online was 4039 , on 10 Oct 2025

Συμφωνώ για το album, έχω το βρετανικό βινύλιο (αγορασμένο πάμφθηνα αλλά αρκετά μεταχειρισμένο) και όταν πήρα το SACD έπαθα πλάκα με την διαφορά. Υπόψιν ότι δεν έχω SACD player, το CD layer ακούω και η διαφορά είναι μεγάλη. Βέβαια όταν είπες πεσμένες τιμές και βλέπω 18 ευρώ σκέφτομαι πόσο το είχαν αρχικά...Καλοριζικα ωραια τα μηχανακια σου αν εισαι απο αθηνα κατεβα μια βολτα στο public η στο συνταγμα η στο mall στο μαρουσι εχει SACD και σε καλες πεσμενες τιμες.
Ενα SACD που ειχε κλεψει της εντυπωσεις ειναι το dire straits-brother in arms εχω το ιδιο cd και σε sacd και στην απλη μορφη του και η διαφορα ειναι αισθητη και μην φανταστεις σε ενα cd player advance το luxman ειναι σοβαρο μηχανακι αν το βρεις τσιμπα το http://www.public.gr/product/music/kseno-repertorio/rock/rock/brothers-in-arms/prod118973/
Συμφωνώ, ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί το βάζουν στο repeat και σπαταλάνε ώρες του lazer. Ειδικά τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα κλατάρει το 15ετίας player που έχω και με χαλάει πολύ....Πρόσεχε γιατί τα lazer των sacd δεν είναι φθηνά...
Μουσικοφιλε...καμποσοι εδω μεσα πινουν και γραφουν
μην τους δινεις σημασια.......
εκτος απο κουφοι ειναι και ..φιλοι.........
το οτι καποιοι δεν ακουν - ή δεν θελουν να ακουνε διαφορες - γιατι ετσι θελουν
ειναι δικαιωμα τους....
το να προσπαθουν να επιβαλουν την αποψη τους........? ε? ...ναι.........
αστο ...προσπερνα..........
Δηλαδη παιρνετε ενα καινουργιο μηχανημα μετα απο 200 αφου θα παιξει ο θεωρειτε οτι εχει παλιωσει;;;;;
Δηλαδη λετε οτι παιρνετε ενα ολοκαινουργιο μηχανημα παιζει 200 ωρες μετα ακουγεται σαφως καλυτερα(στρωσιμο) και εσεις λετε οτι δεν εχει στρωσει αλλα εχει παλιωσει!!!Δηλαδη τις μεταβολες του ηχου σε ενα μηχανημα τις πρωτες 200 ωρες δεν τις καταλαβαινετε;;;Και να το πω διαφορετικα αγοραζω ενα καινουργιο μηχανημα ξετρελαινομαι με τον ηχο του,αλλα μετα απο τις 200 ωρες μου αρεσει ακομη πιο πολυ ο ηχος,σημαινει οτι το συνηθισα;;;Δηλαδη την δραματικη αυξηση των δυναμικων,και την επισης σημαντικη βελτιωση της εικονας την θεωρειτε συνηθεια!Ενταξει οκ με πεισατε!Εντελως φιλικα τα μηχανηματα στρωνουν δεν συνηθιζονται!
Πόσες φορές χάζευα τις βιτρίνες στην Γ' Σεπτεμβρίου. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να επισκεφθώ το service ούτε για το SR-525 ούτε για τον AU-919....
Τέλος όλα όσα γράφω στηρίζονται σε γνώσεις που έχω αποκτήσει δουλεύοντας κάποια χρόνια στο γνωστό service της ΕΛΙΝΑ.

Πάλι Κο μου νι στη τραγουδιστή έβαλες;Στρώσε το στρώμα σου για δγυοοοοοοοο!
Είναικομουνότουρτα αφού.![]()
	Πάλι Κο μου νι στη τραγουδιστή έβαλες;![]()
	Ναι, βρε, εννοείται, μια μια χαρά ακούω και δεν ασχολούμαι με τα στρωσίματα, απλά το ανέφερα.Αφηστε τα σερβις και της ωρες στρωσιματος κοιτα να ευχαριστηθεις τα μηχανακια σου ακουστικα και οφθαλμολογικα!!!
Βαλε και τον ενισχυτη πανω στο ρακ να αεριζεται το μηχανακι και εισαι οκ
Τι εννοεις ?1 προς 6 χαλαρα......