Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
αν να λέμε, "οδηγήσαμε το νέο Skoda Yaris στους ελληνικούς δρόμους, και το αυτοκίνητο κρατάει το δρόμο σαν βδέλλα, επιτυγχάνοντας ταχύτητες έως και 25 χλμ/ώρα, μια πραγματικά καταπληκτική οδική συμπεριφορά".
Περίεργος είσαι ρε. Μπορεί με παραπάνω χιλιόμετρα να ζαλίζεται βρε παιδάκι μου. Μπορεί με πάνω από 92-93dB να πονάνε τα αυτάκια του.
Μπαααα... "happy_1"

Reaction score
0
Σωστά..εχετε δίκιο...

Οι φιλίες και οι σχέσεις είναι κάτι υποκειμενικό...δεν το σκέφτηκα έτσι... :)

Θα είμαι πιο προσεκτικός στην επόμενη "παρατηρησή" μου

Reaction score
0
Αλήθεια, στα συμπέρασμα, ο ClassicAudio 16.6, γιατί δεν αναφέρεται αν και είχε τη 2η καλύτερη βαθμολογία του τεστ?

Γιατί στο Cayin MT-35, αναφέρει τα "ανεξάρτητα μεταλλικά περιβλήματα" και όχι στους άλλους?

Γιατί δεν αναφέρει ότι ένας από αυτούς φέρει τ/χ ?

Ισχύς 12/ανα κανάλι και μένω ευχαριστημένος από την οδήγηση σε ηχείο 83db.
Από την οδήγηση ίσως, δεν αντιλέγω (?), από την "παρουσία" του στερεοφωνικού μου στο χώρο όμως?

Συμφωνώ με τον Λέων, οι περισσότεροι από αυτούς είναι "σκουπιδάκια", ανεβάζοντας την αντιπαράθεση μεταξύ λάμπας και SS σε αυτή την κατηγορία.

Εκτός και αν επιθυμούν αυτή την αντιπαράθεση, για να γίνεται λόγος και ...πωλήσεις.
Ισως γιατι ο αντιπροσωπος του Classic ( που αυτος ειναι ο τηλεχειριζομενος ) δεν αιμοδοτει διαφημηστικα το μαγαζι...
Τον εχω ακουσει με αρκετα δυσκολα ηχεια στο καταστημα του Κοψια , ηχος ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ( για την κατηγορια τιμης του ) και απο οδηγηση ΕΠΑΡΚΕΣΤΑΤΟΣ !!! με απλετο headroom.

Reaction score
7
O leonmix έγραψε..
....Δεν διαβασα το συγκεκριμενο αρθρο αλλα στο τεστ με τους λαμπατους
φρικαρα λιγο με τις βαθμολογιες.Επειδη τους εχω κανει ακροαση τους
ενισχυτες σχεδον ολους η βαθμολογια ειναι για τα μπαζα.....

Μάλιστα αυτό τώρα πρεπει κανονικά, αν δεν διαβάσω το τεύχος για να έχω ιδίαν άποψη, να με πείσει για τα μπάζα ποιανού;

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Tώρα που λέτε για λαμπάτους, ο πολύ καλός Audio Craftworks The Scout γιατί βρίσκεται στην κατηγορία "Ολοκληρωμένοι Ενισχυτές Απο 3.000-6.000 Eυρώ" ενώ η τιμή καταλόγου είναι 1.940 ευρώ? Αναφέρομαι στη λίστα με τις βαθμολογίες που υπάρχει στο τέλος. Δεν ξέρω αν το άλλαξαν στο τελευταίο τεύχος αλλά στο τεύχος Απριλίου έτσι ήταν.

Reaction score
13
Re: Απάντηση: Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Tώρα που λέτε για λαμπάτους, ο πολύ καλός Audio Craftworks The Scout γιατί βρίσκεται στην κατηγορία "Ολοκληρωμένοι Ενισχυτές Απο 3.000-6.000 Eυρώ" ενώ η τιμή καταλόγου είναι 1.940 ευρώ? Αναφέρομαι στη λίστα με τις βαθμολογίες που υπάρχει στο τέλος. Δεν ξέρω αν το άλλαξαν στο τελευταίο τεύχος αλλά στο τεύχος Απριλίου έτσι ήταν.
Double trouble

The Scout MkII / 6550 / UL-Triοde selection = 1904 E (1600 + ΦΠΑ)

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Να τους πάρεις να τους χαιρετήσεις Μιχάλη...
Είναι άδικο και κρίμας, διότι χάνεται η πολύ καλή βαθμολογία του ανάμεσα σε πολύ ακριβότερες μηχανές.

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Σύμφωνα με την προτροπή λοιπόν του ήρωα, αγοράζουμε ηχείο με κλειστά αυτιά...
Και τηλεόραση ή προβολέα με κλειστά μάτια? !!!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.021
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos