Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Reaction score
298
Δεν μας σχολιάζει κανείς? Και τι εμποδίζει τον οποιονδήποτε να σχολιάσει, γράφοντας ό,τι θέλει? Όποιος μπορεί, ας το κάνει! Εάν κατεδαφίζονται διάφορα οιονεί review, όπως το παραπάνω του κ. Πάριδος Κωτσή, είναι γιατί προσφέρουν τα ίδια ισχυρούς λόγους κατεδαφίσεως. Να είσαι βέβαιος ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κατεδαφίσεις παρόμοιων review-οπερετών and much merriment will thus be occasioned "happy_1"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ξερετε τι γελια θα επεφταν εαν σχολιαζαμε δικα μας κειμενα και συμπερασματα που εχουν γραφτει εδω μεσα?????????Την αποψη του λεει ο ανθρωπος και καταληγει στο συμπερασμα οτι αφου ειναι τοσο καλο ,λεει αγοραστε το με κλειστα ματια (επειδη ειναι ηχεια με κλειστα αυτια),πιο ειναι το κακο?????Δεν προτρεπει να μην το ακουσεις,εαν αυτο εννοειται και σχολιαζεται.Εμενα προσωπικα μου αρεσει η προσεγγιση αυτη,εμεις οταν ισυριζομαστε οτι τα ξερουμε ολα γιατι δεν μας σχολιαζει κανεις???????Δεν νομιζω να υπαρχει κανενας λογος να σχολιαζουμε την καθε λεξη που γραφετε στα περιοδικα,δεν εχουμε αλλα πραγματα να σχολιασουμε????????Απο τα 10 θεματα που ανοιγονται εδω μεσα τα 7 ειναι για να θαψουν καποιον η κατι....Ειλικρινα δεν το καταλαβαινω.Μην παρεξηγηθει κανεις, την γνωμη μου λεω σαν μελος αυτου του forum,μπορει σε ολους τους αλλους τετοιου ειδους συζητησεις να ειναι σημαντικες,ο.κ.πασο.......
Μα η δύναμη ενός φόρουμ φίλε Μάνο, είναι ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γράφει πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τον αντίλογο. Εδώ δεν συγχωρούνται λάθη και όλοι είναι σε θέση να πούνε την γνώμη τους (καλή ώρα κι εσύ).

Τώρα σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο ριβιού, κατά την άποψή μου αν κάποιος σπαταλήσει τον χρόνο του για να το διαβάσει, δεν πρόκειται να βγάλει άκρη ούτε καν για την προσωπική άποψη του ριβιούερ, που σημαίνει ότι δεν θα καταλάβει απολύτως τίποτε. Είναι τόσο κουκουρούκου που δεν μπορεις να καταλάβεις αν τελικά του άρεσε, δεν του άρεσε ή απλά πέρασε κι αυτός την ώρα του επειδή δεν είχε τι άλλο να κάνει.

Ούτε το θάρρος της γνώμης του δεν είχε ο ριβιούερ, κάτι που ΝΑΙ έχουμε συναντήσει πολλάκις και στα εγχώρια av forums.

Reaction score
14
Μα η δύναμη ενός φόρουμ φίλε Μάνο, είναι ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ γράφει πρέπει να είναι προετοιμασμένος για τον αντίλογο. Εδώ δεν συγχωρούνται λάθη και όλοι είναι σε θέση να πούνε την γνώμη τους (καλή ώρα κι εσύ).

Τώρα σε ότι αφορά στο συγκεκριμένο ριβιού, κατά την άποψή μου αν κάποιος σπαταλήσει τον χρόνο του για να το διαβάσει, δεν πρόκειται να βγάλει άκρη ούτε καν για την προσωπική άποψη του ριβιούερ, που σημαίνει ότι δεν θα καταλάβει απολύτως τίποτε. Είναι τόσο κουκουρούκου που δεν μπορεις να καταλάβεις αν τελικά του άρεσε, δεν του άρεσε ή απλά πέρασε κι αυτός την ώρα του επειδή δεν είχε τι άλλο να κάνει.

Ούτε το θάρρος της γνώμης του δεν είχε ο ριβιούερ, κάτι που ΝΑΙ έχουμε συναντήσει πολλάκις και στα εγχώρια av forums.
ακόμα περισσότερο δεν έχεις σαφή εικόνα αν τα άκουσε, αν τα έπιασε (τα ηχεία εννοώ) με τα χέρια του και αν έκανε πραγματικό ακουστικό τέστ.

Το να ακούσω εγώ κάτι και να μήν εχω εξάγει σαφές συμπεράσμα αν μου άρεσαν ή όχι ή δεν αφιέρωσα αρκετές ώρες για την ακρόαση και το τέστ ή απλά το έκανα "in the box" όπως έχει γίνει αρκετές φορές σε πολλά έντυπα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Βοηθα, δεν το αγοραζω το περιοδικο....
Ουπς, αυτό δεν το είδα, γιατί ήμουν στην δουλειά, αλλά απάντησε για μένα ο συνονόματος...

Εάν κατεδαφίζονται διάφορα οιονεί review, όπως το παραπάνω του κ. Πάριδος Κωτσή, είναι γιατί προσφέρουν τα ίδια ισχυρούς λόγους κατεδαφίσεως.

Τώρα όσο αφορά το review του Zu Druid εκτός από την τελευταία παράγραφο, αξίζει κάποιος να το διαβάσει όλο, για να βγάλει κάποια συμπεράσματα. Για μένα είναι μία πολύ κακογραμμένο άρθρο, για πολλούς λόγους που αν θέλετε μπορούμε να αναλύσουμε...

Πάντως μετά από μία τέτοια κριτική θα ήμουν πάρα πολύ επιφυλακτικός να αγοράσω αυτά τα ηχεία...

Reaction score
298
Για να συνοψίσω, αυτό που λέει ο φιλέρευνος συγγραφεύς είναι ότι τα Zu είναι χειρότερα από τα ATC του σε όλα τα σημεία, αλλά παρ' όλα αυτά έχουν "κάτι"! (sic)
:crazy_1:
Μου θυμίζει το γνωστό άσμα της μεγάλης μας Καίτης Γαρμπή: "Αυτό το κάτι που θέλω".
Και μπαίνω πλέον στον πειρασμό να χαρακτηρίσω τον φιλέρευνο συγγραφέα "Καίτη Γαρμπή των ηχοκριτικών".
Δεν θα το κάνω όμως. Από σεβασμό στη Μιμή Ντενίση :cool_4:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Για να συνοψίσω, αυτό που λέει ο φιλέρευνος συγγραφεύς είναι ότι τα Zu είναι χειρότερα από τα ATC του σε όλα τα σημεία, αλλά παρ' όλα αυτά έχουν "κάτι"! (sic)
Harbeth έχει ο άνθρωπος....

Αυτό που δεν προσδιορίζει όμως είναι το τί είναι αυτό το "κάτι" για το οποίο πρέπει να αγοράσουμε το ηχείο "με κλειστά αυτιά". Όπως επίσης κάνει το λάθος να κρίνει το ηχείο με καθαρά προσωπικά κριτήρια. Μιλάμε για ένα πολύ "ειδικό" ηχείο με 101dB ευαισθησίας σύμφωνα με τον κατασκευαστή και πολύ υψηλή εμπέδηση που προφανώς απευθύνεται σε ένα πολύ περιορισμένο κοινό. Τους κατόχους ενισχυτών χαμηλής ισχύος που αρέσκονται στις υψηλές εντάσεις. Και είναι λογικό ότι ένα τέτοιο ηχείο θα έχει θυσιάσει πολλά πράγματα στον βωμό της ευαισθησίας και της εύκολης οδήγησης. Όπως επίσης ότι στα ίδια λεφτά υπάρχουν πιο αξιόλογα ηχεία με χαμηλότερη φυσικά ευαισθησία...

Αυτά όμως δεν τα αναφέρει πουθενά στο άρθρο του...

Reaction score
298
Να δείτε μωρέ τι ήταν αυτό το "κάτι" που του θύμισαν ... α, ναι, τα Rehdeko! (=η Μιμή :respect: Ντενίση που λέγαμε)

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Όπως επίσης ότι στα ίδια λεφτά υπάρχουν πιο αξιόλογα ηχεία ....

Αυτά όμως δεν τα αναφέρει πουθενά στο άρθρο του...
Τι σε κάνει Σπύρο να πιστευεις ότι μπορεί να το πει; ;-)

Τέτοια μπουρδολογία σε επίλογο έχω καιρό να διαβάσω.
Αυτοεκπληρούμενο...χμ ...ε...είναι και αυτοεξόφλητο; :p

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.110
Δεν μας σχολιάζει κανείς? Και τι εμποδίζει τον οποιονδήποτε να σχολιάσει, γράφοντας ό,τι θέλει? Όποιος μπορεί, ας το κάνει!
ΔΕΝ μπορεί. Πρώτον, εξ όσων ψυχανεμίζομαι, δεν έχει την άνωθεν άδεια. Δεύτερον, ΔΕΝ έχει τις γνώσεις. Τρίτον, ... τέλος πάντων, δεν θέλω να στενοχωρήσω τον προϊστάμενό του...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
ΔΕΝ μπορεί. Πρώτον, εξ όσων ψυχανεμίζομαι, δεν έχει την άνωθεν άδεια. Δεύτερον, ΔΕΝ έχει τις γνώσεις. Τρίτον, ... τέλος πάντων, δεν θέλω να στενοχωρήσω τον προϊστάμενό του...
Εαν καποιος(και μιλαω γενικως) παιρνει ενα βασικο μισθο και χρειαζεται αδεια "ανωθεν" για να μπει να γραψει σε ενα φορουμ ανταλλαγης αποψεων του αντικειμενου που τον ενδιαφερει, ειναι χαμενος απο χερι και σαν προσωπικοτητα και σαν επαγγελματιας.
Εαν προσωπικα ειχα καποιον προισταμενο και μου απαγορευε το οτιδηποτε ειχε να κανει με την προσωπικη μου ζωη(εννοω εκτος των ωρων εργασιας μου) θα του ελεγα ευγενεστατα να παει να...γαργαληθει!:happy_4:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.507
Να δείτε μωρέ τι ήταν αυτό το "κάτι" που του θύμισαν ... α, ναι, τα Rehdeko! (=η Μιμή :respect: Ντενίση που λέγαμε)
σα να λέμε πουρές πατάτας. Ούτε καν πατάτα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.110
Μια που το έφερε η κουβέντα για τα Redheko, στο πατρικό σπίτι μιας φίλης υπάρχουν τρεις ξυλόσομπες και λειτουργία. Επίσης, κλασικά, παίζουν και πολλά τζάκια στα σπίτια πολλών από εμάς, οπότε πρόβλημα απορρόφησης της παραγωγής δεν υπάρχει.

Reaction score
298
Μπα, τα έχει καβατζάρει ο Μελίδης για να ψήνει χάι-εντ μπριζολίδια.
Τη γαργάρα σου για τον "προϊστάμενο" την αντιπαρέρχομαι :happy_8:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Ήχος Τεύχος #406 Ιανουάριος 2007

Για να δούμε τώρα ποιοι είναι οι πιο μελετηροί...

Το review του McIntosh MCD201 ποιος το διάβασε;
Παρατήρησε τίποτε περίεργο;

Reaction score
14
Δεν αγόρασα τον Ήχο....και δεν το σκοπεύω...αυτόν τον μήνα τουλάχιστον.
Τον αγοράζω μόνο όταν βρίσκομαι σε βαθιά κατάθλιψη.
Για να συνέρχομαι.
Για γράψτε τίποτα ...να γελάσουμε.... :smoking:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993