Ήχος από Fujitsu Siemens Scaleo σε Logitech Z-680

Reaction score
0
Γεια χαρά!

Θέλω να συνδέσω τις εξόδους ήχου από ένα HTPC Fujitsu Siemens Scaleo E στα ηχεία Logitech Z-680.

Οι εξόδοι ήχου του Fujitsu Siemens Scaleo E είναι οι ακόλουθες:
Centre CENTRE
Subwoofer SUB
Loudspeaker right R
Loudspeaker left L
Surround right S-R
Surround left S-L
Loudspeaker rear right R-R
Loudspeaker rear left R-L

Η όψη των εξόδων αυτών στην πίσω μεριά του HTPC απεικονίζεται είτε εδώ είτε εδώ.

Οι είσοδοι στην κονσόλα των ηχείων Logitech Z-680 είναι οι ακόλουθες:
Digital Coax
Digital Optical
6 CH Direct (Front - Rear - Center)

Η όψη των εισόδων αυτών στην πίσω μεριά της κονσόλας των ηχείων απεικονίζεται εδώ.

Θα ήθελα την βοήθεια σας για το πως θα μπορούσα να συνδέσω (είδος/αριθμός καλωδίων, συνδεσμολογία) πετυχαίνοντας την καλύτερη πιστότητα ήχου κατά την έξοδο από το HTPC και είσοδο στα ηχεία.

Reaction score
0
Ξεχνάς αυτά που γράφεις ( :116: ) και συνδέεις ψηφιακά, δηλαδή από μία από τις DIGITAL AUDIO OUT (Coaxial & Optical είναι) σε μία αντίστοιχη του Logitech.

Reaction score
0
Απάντηση: Ήχος από Fujitsu Siemens Scaleo σε Logitech Z-680

Η μητρική κάρτα είναι η FIC P4M-915GDI-LF.
Το chipset της είναι το Intel i915.

Απομένει μόνο να δω αν μπορεί το HTPC να στείλει ψηφιακό σήμα από τις ψηφιακές εξόδους του.

Αν τελικά αυτό δεν γίνεται τότε ισχύει και πάλι η αρχική μου ερώτηση.

Reaction score
0
Απάντηση: Ήχος από Fujitsu Siemens Scaleo σε Logitech Z-680

Βρήκα την λύση στο αρχικό ερώτημα μου.
Βρίσκεται στις σελίδες 16, 17 αυτού εδώ του εγχειριδίου χρήσης.

Παραθέτω την λύση:
Dolby 5.1 Surround connection
  • Connect the AUDIO OUT connections R and L (2 and 3) and the corresponding AUDIO IN connections of your amplifier with an audio cable.
  • Connect the AUDIO OUT connections R-R and R-L (7 and 8) and the corresponding AUDIO IN connections of your amplifier with an audio cable.
  • Connect the AUDIO OUT connections CENTRE (1) and SUB (4) and the corresponding AUDIO IN connections of your amplifier with an audio cable.
Η λύση αυτή δουλεύει άψογα.

Με φηφιακή σύνδεση για κάποιο λόγο το σύστημα δεν δουλεύει αν βρω άκρη και σε αυτό το ζήτημα θα σας ενημερώσω.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale