- Μηνύματα
- 1.597
- Reaction score
- 6
Αφού σου άνοιξε η όρεξη να!
Μου μυρισε μεχρι εδω Μιχαλη. :111::136:, μου εσπασε η μυτη! Ακομα και απο τη φωτο καταλαβαινει κανεις τι γευση θα εχουν!!!
Ερωτησεις απο μαθητευομενο καρβουνακια προς παλιο και χαιεντα.
1. Ποσα γυρισματα κανεις συνηθως στις μοσχαρισιες και αν τις αλοιφεις με λαδι πριν τις ψησεις για να μη στεγνωνουν.
Το αλατι στο τελος στις μοοσχαρισιες, και πριν στις χοιρινες και στα
φιλετα η παιδακια απο κοτοπουλο?
2. Επισης υπαρχουν καρβουνα Καναδεζικα της PRIMO σε συσκευασια 9 κιλων απο ελαφρυ και πολυ σκληρο καρβουνο (οχι μπριγκετες) με προδιαγραφες , που διαρκουν περισσοτερο απο τα Ελληνικα και δεν με αφηνουν στη μεση οταν υπαρχει τσιμπουσι.
Τι γνωμη εχεις?
Τωρα πεινασα για τα καλα, αλλα αναμενω νεα σου για να γινω καλυτερος ψηστης. Ανακαλυψα τα τελευταια 3-4 χρονια νεο χομπυ, το ψησιμο στην Καναδεζικη ψησταρια με καπακι Weber. Ειχα και τυπου Weber παλια αλλα ταφτηναν σε ενα δυο χρονια. Δεν ηξερα τοτε ...αλλα τελικα ανακαλυψα ευτυχως την weber,με ανοξειδωτα και αλουμινια , εμαγιε σασι , καλη εφαρμογη ολων των μερων της και ρυθμιζομενοι εξαερισμοι πανω και κατω.
Για τις ψησταριες αυτες με καπακι (για να κρατανε τα υγρα) και να ρυθμιζεις θερμοκρασια τι γνωμη εχεις? Εμεις στη Ελλαδα δε χρησιμοποιουμε καπακι. Οι Αμερικανοι Καναδοι χρησιμοποιυν στα bbq τους. Ποιο ειναι το σωστο και το πιο γευστικο αποτελεσμα?
Με τις καλες αεριου τυπου BROIL KING, GRAND HALL καλης ποιοτητας οταν δεν μπορει κανεις να εχει με καρβουνα π.χ σε πολυκατοικιες τι γνωμη εχεις ως προς τις γευσεις και επιγευσεις σε απολυτο επιπεδο?
Ευχαριστω και ειμαι ολος αυτια!:136:
Παιδια να με συγχωρησετε για τις ειδικες ερωτησεις μου στον πιο ειδικο του forum, αλλα αμαρτησα μετα τη φωτογραφια που μας εστειλε, δεν κρατηθηκα και ρωτησα.
Ευτυχως γιατι θα ετρωγα την οθονη με την σωστα ψημενη μπριζολα σε καρβουνο, τρυφερη και ζουμερη!!!!!!!! και τις φρεσκοτηγανισμενες σε ελαιολαδο πατατες.:136: