Όταν η Sony είχε όρεξη...ES Series

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Πρίν απο μερικά χρόνια με την έλευση της καινούργιας τεχνολογίας στην εικόνα, βλ.Bluray, όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές ( DENON-PIONEER-SONY) φτιάξαν μηχανήματα- ναυαρχίδες.

Έτυχε να πέσει στην κατοχή μου , το αντίστοιχο της Sony S5000ES και σήμερα καθώς δεν είχα τίποτα να κάνω σπίτι είπα να το ανοίξω, να δώ πως είναι και απο μέσα.

Το player εξακολουθεί να είναι λειτουργικό, παίζει όλα τα δισκάκια χωρίς καμιά αναβάθμιση και το μόνο του μειονέκτημα είναι ο αργός χρόνος φόρτωσης των δίσκων...take a look..

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Άλλες εποχές κατασκευαστικά , προ-οικονομικής κρίσης...Ωραία μηχανήματα...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Προ οικονομικής κρίσης αλλά και μεταξύ της μάχης Blu Ray - HD DVD. Προσπαθούσαν όλοι να βγάλουν καλύτερο μηχανάκι για να κερδίσουν την Toshiba. Δυστυχώς ή ευτυχώς το μπλέ νίκησε και από τότε όλοι περιορίζονται στα μηχανάκια των 150 ευρώ για να μπεί σε κάθε σπίτι.
Το αν τα κατάφερε είναι άλλουνού παππά ευαγγέλιο :)

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Το συγκεκριμένο κυκλοφόρησε σχεδόν ένα χρόνο, αρχές του 2009, μετά από την λήξη της διαμάχης Bluray-Hddvd και εάν θυμάμαι εγώ πρέπει να το αγόρασα ο καλοκαίρι του 2010...Τα bluray μπήκαν αναγκαστικά στα σπίτια καθώς δεν νομίζω να κυκλοφορούν ακόμα dvd...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Σωστά βγήκε αργότερα, αφού όμως όλοι είχαν πέσει με τα μούτρα να παρουσιάσουν κάτι ποιοτικό, Pioneer, Sony, Denon. Και εγώ από τότε περίπου το έχω στην κατοχή μου, όταν είχε πρωτοβγεί στην αγορά. Όλοι τότε ήταν μέσα στον αγώνα να παρουσιάσουν το "ΜΕΓΑΛΟ" player με προφίλ 2.0 και απεικόνιση ισάξια με το HD DVD XE1 της Toshiba, που παρεμπιτπόντως και αυτό έχω.
Όσο για το εάν έχει μπει στο σπίτι, όπως σωστά λέτε, έχει μπει με το στανιό αλλά ακόμα δεν έχει διαδοθεί, τουλάχιστο εδώ σε εμάς, στα επίπεδα του DVD. Είναι ακόμα ακριβό κατά την ταπεινή μου γνώμη.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Ευχαριστώ για το link :)
Γνωρίζω που περίπου κυμαίνονται οι τιμές τους. Δεν μπορεί όμως να συγκριθεί με ένα DVD player που μπορεί να κοστίζει λιγότερο και από τα μισά και φυσικά με τό κόστος των Blu Ray δίσκων που έχουν καβαλήσει το καλάμι.
Ξέρω και εκεί υπάρχουν τίτλοι με 10 ευρώ αλλά δεν είναι της κουβέντας μας :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.126
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON