ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Reaction score
3
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Σύντροφε, η κατηγορία τιμής στην οποία αναφέρεσαι είναι η πλέον άχαρη.
Εάν έχεις την πολυτέλεια να πας στα 30000€ τότε θα έχεις σούπερ επιλογές.
Πάντως στην κατηγορία τιμής που θες, εάν ζητάς σπορ χαρακτήρα, χώρους και συντηρητική – σοβαρή εμφάνιση δες και τα Skoda Octavia και Octavia5, ακόμα και το Superb. Έχουν και κάποια φοβερά χρηματοδοτικά οπότε, ίσως, να μπορέσεις να πας και λίγο παραπάνω

Reaction score
5
Οτιδήποτε του Ford Group που αναφέρθηκε εδώ είναι πολύ καλή επιλογή για μπροστοκίνητο. Ford Focus (facelift 2008 ) ή Mondeo (νέο), Mazda 6 ή Volvo S40. Επίσης τυπικά τα Skoda προσφέρουν value-for-money.
Θα έλεγα να δεις και την κατηγορία των ελαφρώς μεταχειρισμένων, γιατί θα μπορέσεις να ανέβεις κατηγορία για τα ίδια λεφτά.
Τέλος, μια πιο spicy πρόταση είναι εδώ:
http://www.alfaromeo.gr/main/win_index2.cfm?model=Alfa 159

(Δημητρόπουλε τι κερδίζω; :lol: :lol: )

Reaction score
265
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Οποιος εχει οδηγισει Α4 ξερει οτι ειναι βαστα τουρκο να γεμισω.Δε λεω καλο, σταθερο, ανετο, ποιοτικο αλλα βαλε 4 ατομα μεσα με το πορτ-μπαγκαζ γεματο
και αντε να προσπερασεις νταλικα.θα σου βγει η ψυχη.Το αμαξι δεν παει με τιποτα δεν λεμε τωρα να εχεις και το clima αναμενο.εκει κλαψτα χαραλαμπε.το εχω οδηγισει και ξερω.Για τα volvo τωρα που ειπε καποιος ας μην ξεχναμε οτι
εχουνε σκαρτεψει αρκετα απο την μερα που μπεικε μεσα η ρενο.Απο χωρους δεν συγκρινεται το avensis και mazda 6 με το volvo ετσι?Και κατι αλο.Απο τιμες ανταλακτικων στα volvo ξερετε ποσο παει το μαλι?Για να μην πουμε οτι πας να το πουλισεις μετα απο 5 χρονια και παιρνεις τα π@@@ρια μου.vo

Reaction score
5
Τάκη, η Volvo ανήκει στο Ford Group, όχι στην Renault.
Αντίθετα, η Volvo έχει αγοράσει τις εξής εταιρείες:
- Nissan Diesel
- Renault Trucks
που και οι 2 βγάζουν φορτηγά.
(Άλλο λοιπόν "Renault" και άλλο "Renault Trucks".)

Reaction score
41
Γνώμη μου είναι αν δεν θέλεις σώνει και καλά μεγάλο μεγάλο αμάξωμα, πάρε Golf TSI 140ps. έχει όλα τα υπόλοιπα που ζητάς.
Άλλη γνώμη, Avensis, Skoda Octavia (κάποια έκδοση turbo).

μην τα θέλουμε κι όλα δικά μας (4 άτομα, φορτωμένο (ποιοτικό) sedan στο φουλ και να κάνεις προσπεράσεις σε dt...δεν παίζει. Είτε δε θα το παραφορτώνεις είτε θα ανεβάσεις το ποσό που θα δώσεις).

Reaction score
8
Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Τάκη, η Volvo ανήκει στο Ford Group, όχι στην Renault.
Αντίθετα, η Volvo έχει αγοράσει τις εξής εταιρείες:
- Nissan Diesel
- Renault Trucks
που και οι 2 βγάζουν φορτηγά.
(Άλλο λοιπόν "Renault" και άλλο "Renault Trucks".)
Ετσι ειναι οπως τα λεει ο φιλος πιο πανω & μια ακομη
γνωμη στα συν για να δοκιμασεις το focus & απο μενα.
Το εχω 1,5 χρονο & ειμαι αρκετα ευχαριστημενος.

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.719
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΝΕΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ποσο αξιοπιστο ειναι το Mazda;
Πολύ.

Αφού "ξεπαιδέψατε", οι χώροι αυτής της κατηγορίας σας είναι άχρηστοι. Εάν καταλήξετε στη μικρομεσαία κατηγορία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να φύγετε από το πάτωμα του Focus, (Focus - Volvo S40 - Mazda 3), και βεβαίως το πάτωμα του τρέχοντος Golf. Όλα τα υπόλοιπα είναι υποδεέστερα. Από αυτά τα τέσσερα, το Mazda 3 είναι το πλέον αξιόπιστο, αλλά -κατ εμέ- αμφιβόλου αισθητικής. Ψηφίζω Focus, ή Mondeo.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Περίπου σε αυτά τα χρήματα θα είχε νόημα ένα focus με πλούσιο εξοπλισμό που θα σου κάνει την οδηγική ζωή άνετη, παρά ένα mondeo γυμνό. Focus για όλα τα λεφτά.

...

Reaction score
77

Το νέο Octavia 5 turbo, 200 ίππους, με 22.000!

Εγώ πάντως, το προηγούμενο Octavia (1800 κε, 193 ίππους) το έχω ταράξει 5 χρόνια, χωρίς προβλήματα.
Γύρισα όλα την Ευρώπη 2 φορές και δεν είπε ωχ...

Reaction score
41
Τα αμάξια στο 1-2έρα ταλαιπωρούνται στην πόλη, παρά στα ταξίδια. Εκεί φαίνεται πιο αντέχει παραπάνω. Octavia 1ο σε αυτά τα λεφτά. Θα το 'παιρνα κι εγώ αν έψαχνα για ...καράβι, για τη μηχανή του φυσικά.
Όταν μιλάμε για τα συγκεκριμένα λεφτά, καλύτερα ένα κλικ παρακάτω σε ποιότητα εσωτερικού από επιδόσεις, παρά το αντίστροφο (γνώμη μου). Αν και τα Skoda τα τελευταία πρέπει να έχουν ανέβει.

Reaction score
1

Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις πρώτο έρχεται το Octavia5 και ύστερα όλα τα άλλα ( χεχεχε )

Ερώτηση , πετρέλαιο ή βενζίνη;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429

Πω πω προθυμια! Λοιπον ενας ενας:
---VG : Μεταχειρισμενο RAV 2.0 διετίας.
Δεν παω για μεταχειρισμενο εκτος κι αν ειναι του κολλητου μου. 2ετιας και να το πουλαει; χμ...

--τακησκυτη:Απο την αλλη τωρα αν δουμε και την ηληκια σου(χεχε) δεν σε κοβω να καταιβενεις τις στροφες στις ΧΑΛΚΙΑΔΕΣ και με 150 χλμ ουτε να 200ριζεις μπροστα στον Δοντα ετσι?
Πατριδα εχασες! σχεδον αυτα που λες η Α146 τα΄δωσε στις στροφες Ιωαννινων (Λαρ-Ιωαν:2,30 ωρες) που μπροστα τους οι Χαλκιαδες ειναι ευθεια, αλλα βεβαια μπροστα στον Δοντα με τον κολοδρομο (και τις...πλατφορμες) που εχει, οχι βεβαια! Οσο για τα περι ηλικιας μην πεφτεις στη συνηθη παγιδα α λα Ζαχοπουλου (ποιος τον εκοβε για...μπηχτη ε;):crazy_3:

--
DarkSideOfTheMooN Aγαπητε Σπυρο επειδη οδηγω κατα καιρους και τα 2 και το Focus 1.6 sport και το σχεδον παλιο S40 δεν εχουν καμια σχεση ειδικα στην οδικη τους συμπεριφορα,ταχυτητες στην αισθηση του γκαζιου και σε πολλα αλλα..για να μην θυξω το θεμα παθητικης ασφαλειας!Οσο για το Α4 25 χιλιαρικα εχει μολις 3 πανω απο τον προυπολογισμο:crazy_3:
Εννοεις οτι ειναι καλυτερα τα Focus υποθετω, οποτε...

Συνοψιζοντας, βλεπω οτι :
η Mazda 6 (22000e)
η Ford (Mondeo 2.0 με 24000ε+- Focus μεχρι 22000€ ), η Volvo s40(25000ε η 1,8),
η Audi 4 (25500€ η 1,6!!!),
το VW (το 1,4 των 14ο ιππων απο 19-25000€) και
η Skoda octavia 1.8 (21-23000€)
συγκεντρωνουν τις προτιμησεις σας, εκ των οποιων:
-ειμαι επιφυλακτικος (γιατι; δεν ξερω!) για τα Mazda,
-το Mondeo ειναι τεραστιο και το Focus, χμ ετσι κι ετσι,
-τα Volvo-Audi θα με παραδειχνουν πιο...παππου και δεν βλεπω ναναι στο οδηγικο μου στυλ
-το Skoda Octavia μεγαλο κι αυτο (το 5 το εχει ο γιος μου για να κουβαλαει καροτσακια και μπεημπιλινο!).
-για μεταχειρισμενο οχι - αν και θα ελεγα οχι σε ενα Rav αλλα με προύποθεσεις οπως ειπα.
ΤΙ ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΟΟΝ;;;
Ενα Golf ή Leon 1,8/160 ή μια 147 (αχ που ειναι η 156;)με χωρους αποσκευων - οπως καταλαβαινετε παω για σπορτιφ επιδοσεις κλπ και οχι για οχημα μεταφορας ζευγους ...συνταξιουχων!
Δυστυχως/ευτυχως το μπατζετ ειναι αυτο (περι τα 22000) γιατι θεωρω λιγο ανοησια να φας το μισο εφάπαξ (λεμε τωρα) στο αυτοκινητο.
Καμια παραπλησια προταση τωρα που με...καταλαβατε;

Reaction score
7.344
Αν πας σε GOLF TSI προτιμησε την εκδοση με τους 122 ιππους (χωρις το μηχανικο κομπρεσσορα).Ειναι ακριβως το ιδιο αυτοκινητο και δυσκολο να καταλαβεις τη διαφορα.Δυστυχως του χρονου βγαινει νεο μοντελο ομως.
Αν θες κατι διαφορετικο αλλα ποιοτικο και γρηγορο HONDA CIVIC 1.8 (πενταθυρο) ,διαφορετικα το FORD FOCUS (περιμενε ομως τη νεα εκδοση).

Reaction score
0
Δεν θα σου πω ποιο μοντελο ακριβως,αλλα ηπειρο

Παρε κατι σε γιαπωνεζικο
Απλα
Toyota ή Honda κατα προτιμηση

Reaction score
1.214
Tα βλεπετε τι θελει ο θειος ? Εγω το ειχα καταλαβει απο νωρις....σπορτιφ επιδοσεις..και αμαξια να μην τον δειχνουν συνταξιουχο αλλα Ρουβα της εποχης του μακαρονια με κιμα !!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Θειο επιμενω στην αρχικη μου προταση....παρε ενα αγριο subaru impeza...κολοφτιαγμενο , με κανα σουπερ ηχοσυστηματακι μεσα...να ακους τερμα το ''on the rοad again '' και εισαι ετοιμος !!!! :cool_11: :cool_11: :cool_1:

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Λάκη, δώσε λίγο βάρος στην πρόταση του meletov... Σκέψου μόνο τη νεαρή Ιφιγένεια να λέει στα άλλα παιδάκια "εμένα ο παπούς μου έχει Ιmpreza"!!! "happy_1"

Πάντως, για να σοβαρευτούμε, αν θέλεις αξιοπιστία και ήσυχο το κεφάλι σου θα σου πρότεινα κι εγώ να κοιτάξεις και προς Ιαπωνία μεριά...

Reaction score
1.214
Και τωρα μια ιδεα πιο ...σοβαρα (ναι αμε πως...) κατι suv του τυπου grand vitara , maverick κλπ κλπ που παιζουν ποσο..κανα πεντοχιλιαρο παραπανω..πως σου φαινονται ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.567
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος