ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Manos58, delamostre, caravelle, komhst, JOHN MARKOU+
Οι συνηθεις υποπτοι παρακολουθουν το νημα
Έλααααααα πες ταααααα!!

Κι εσυ Γιάννη μας έλειψες το Σ/Κ... Πες μια καλησπέρα ντεεεε!!!

Αλλά βέβαια, τώρα με τα χασιμότια σου, δε μιλάς σ' εμάς τους κοινούς θνητούς!:608:

Reaction score
11
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Manos58, delamostre, caravelle, komhst, JOHN MARKOU+
Οι συνηθεις υποπτοι παρακολουθουν το νημα
Άρχισα να με βαριέμαι!

:142:

Reaction score
1.817

Άρχισα να με βαριέμαι!

:142:
Εγώ το είπα από πριν... πάμε για καμιά κρασοκατάνυξη δε μ ακούτε!

Απ' οτι φαίνεται, θα τα πούμε στην έκθεση! Ελπίζω να μη μου πέσουν τα σαγόνια, συγκριτικά με αυτό που ακούω τώρα!

Reaction score
30.490
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Έλααααααα πες ταααααα!!

Κι εσυ Γιάννη μας έλειψες το Σ/Κ... Πες μια καλησπέρα ντεεεε!!!

Αλλά βέβαια, τώρα με τα χασιμότια σου, δε μιλάς σ' εμάς τους κοινούς θνητούς!:608:

Γιατί ρε μούργο 3 ώρες έλειψα , να ακούσω και γω λίγο μουσικούλα, παρέα με λίγο κρασάκι.Κόκκινο, όπως είναι τα χείλη της marie nakamoto, που άκουγα πριν.
Πωωω τι λέω ο πούστης?????????????????????
Δεν εχεις δίκιο εγω πάντα εδω είμαι με μικρές απουσίες ωρών.
Πάντα μαζί παιδιά , να ακούμε και να γουστάρουμε το χόμπυ .:142:

Reaction score
30.490
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Εγώ το είπα από πριν... πάμε για καμιά κρασοκατάνυξη δε μ ακούτε!

Απ' οτι φαίνεται, θα τα πούμε στην έκθεση! Ελπίζω να μη μου πέσουν τα σαγόνια, συγκριτικά με αυτό που ακούω τώρα!
Ελα δε θέλω ηττοπάθειες , νεο αίμα και αμέσως άρχισες τις αηδίες////.....
Ξέρεις ρε κατακαημένε πόσα βινύλια εχεις να ακούσεις , για να έχεις δικάιωμα , να ζητήσεις αλλάγή κεφαλής?:142::141:

Reaction score
30.490

Εδω εγω και ακούω πάλι παλιά βινύλια σαν καινούρια , με τα χασιμότια.
Το πρόβλημα παίδες είναι που βρίσκουμε σοβαρές ηχογραφήσεις να γουστάρουμε?

Reaction score
1.817

Χμμμ καλή ερώτηση!!!! Εσύ από που αγοράζεις?

Το θέμα είναι φίλε Γιάννη οτι δεν έχω απόλυτο "συγκριτικό" με άλλα πικάπια και συνδυασμούς κεφαλών. Τώρα θα μου πεις... πλήρωσες περίπου ενα χιλιαρικάκι ρε μεγάλε τι περιμένεις ν' ακούσεις?? Όπως έλεγαν και οι παππούδες μας "Μια δραχμή το Γούναρη??":610:

Ελπίζω να έχουν πιάσει τόπο τα λεφτά μου, γιατί αυτά που ακούω αλλού (τα χώνουν στον Caravelle αλλά κρατάει το κάστρο!), νιώθω σα να αγόρασα ενα 4x4 και το κάνω βόλτες αλάσπωτο στο κολωνάκι!

Τωρα θα μου πεις και ο Caravelle που πάει σε γάμο με το θηρείο μασάει??:608:

Reaction score
11

Χμμμ καλή ερώτηση!!!! Εσύ από που αγοράζεις?

Το θέμα είναι φίλε Γιάννη οτι δεν έχω απόλυτο "συγκριτικό" με άλλα πικάπια και συνδυασμούς κεφαλών. Τώρα θα μου πεις... πλήρωσες περίπου ενα χιλιαρικάκι ρε μεγάλε τι περιμένεις ν' ακούσεις?? Όπως έλεγαν και οι παππούδες μας "Μια δραχμή το Γούναρη??":610:

Ελπίζω να έχουν πιάσει τόπο τα λεφτά μου, γιατί αυτά που ακούω αλλού (τα χώνουν στον Caravelle αλλά κρατάει το κάστρο!), νιώθω σα να αγόρασα ενα 4x4 και το κάνω βόλτες αλάσπωτο στο κολωνάκι!

Τωρα θα μου πεις και ο Caravelle που πάει σε γάμο με το θηρείο μασάει??:608:

1)Δεν μου είπες αν το είδες το εργαλείο (SYNCRO).

2)Είδες να μου διαφεύγει κάποια απάντηση;

:107:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

1)Δεν μου είπες αν το είδες το εργαλείο.

2)Είδες να μου διαφεύγει κάποια απάντηση;

:107:
Καλημερούδια Α-Ρ-Χ-Ο-Ν-Τ-Α!!!!!!!!!!

Κατ' αρχήν το εργαλείο φυσάει!!!!! (για τη Βολκσβαγκενούμπα συζητάμε, μη μας παρεξηγήσουν κι όλας... καραδοκούν κι από τα διπλανά!!)

Εννοείται οτι τους χορεύεις και δεν έχουν να πουν και τίποτα! Πασχίζουν, ιδρώνουν, τρελλαίνοντε, θυμώνουν αλλά δεν μπορούν να δώσουν απάντηση τελικά! Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι... "τι τα θες τα χαρακτηριστικά??? Αφου μιλάμε για Hi-End!!!!"

Eλεος δηλαδή!!!!! Το ΜΚ2 έχει γίνει ο εωσφόρος των Project, Rega, Clearaudio κλπ...

...το Hi-end μου γαμώτο!

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Γιατί ρε μούργο 3 ώρες έλειψα , να ακούσω και γω λίγο μουσικούλα, παρέα με λίγο κρασάκι.Κόκκινο, όπως είναι τα χείλη της marie nakamoto, που άκουγα πριν.
Πωωω τι λέω ο πούστης?????????????????????
Δεν εχεις δίκιο εγω πάντα εδω είμαι με μικρές απουσίες ωρών.
Πάντα μαζί παιδιά , να ακούμε και να γουστάρουμε το χόμπυ .:142:
Εσυ μου χρωστάς να μου πεις εντυπώσεις. Στην έκθεση έλα να μιλήσουμε κανόνισεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

D

deleted user 10898

Guest

αριστη περιγραφη...
για αυτο ασε το κολωνακι και να βγαινεις βουνο παντα με αλλους, και μαλιστα με αυτους που εχουν ξαναπαει και δεν φοβουνται να τα λασπωσουν.
μονο ετσι θα πας μπροστα (ξερεις... === αναβαθμιση === λεφτα === αναβαθμιση ==== λεφτα===...)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Δεν ειχα ξαναδει το ΜΚ 2 αναποδα .Καλο δειχνει γεροφτιαγμενο.

Reaction score
2.248

Να σε βάλω στο τρυπάκι; :138:

Ξέχνα τις "σοβαρές" ηχογραφήσεις και τα 180gr...... Αρχισε συλλογή τίτλων πρώτης κυκλοφορίας.
http://www.discogs.com/
Το σπορ είναι ακριβό αλλά έχει χάρες.......και να σου πω και την αλήθεια, ποτέ δεν θα χάσεις τα χρηματά σου. :102:

Reaction score
11

Να σε βάλω στο τρυπάκι; :138:

Ξέχνα τις "σοβαρές" ηχογραφήσεις και τα 180gr...... Αρχισε συλλογή τίτλων πρώτης κυκλοφορίας.
http://www.discogs.com/
Το σπορ είναι ακριβό αλλά έχει χάρες.......και να σου πω και την αλήθεια, ποτέ δεν θα χάσεις τα χρηματά σου. :102:
Είναι ένα ερώτημα που πάντα κάνω και δεν παίρνω απάντηση: οι δίσκοι που κυκλοφορούν τώρα σαν καινούργιοι είναι γραμμένοι από ψηφιακή μήτρα;

Οι "πρώτης κυκλοφορίας" είναι γραμμένοι, φυσικά, από master tape αναλογικά. Άρα, λογικά, αυτοί είναι το ζητούμενο με την υπεροχή, ενδεχόμενα εν πάσει περιπτώσει, του αναλογικού ήχου.

Τους ψηφιακούς-αναλογικούς δίσκους τι να τους κάνουμε; Σίγουρα το ψηφιακό σήμα αναπαράγεται καλύτερα με τα ψηφιακά μέσα!

Άρα μας κοροϊδεύουν με τους καινούργιους δίσκους!

Τι λέτε;

:111:

Reaction score
2.248

Λέω ότι σε ένα thread έχουμε πει τα πάντα.... Από τεκνικς vs προτζεκτ, ντενον, vta και άλλα.... Μην βάλουμε και first pressing release :204:

Reaction score
11

Λέω ότι σε ένα thread έχουμε πει τα πάντα.... Από τεκνικς vs προτζεκτ, ντενον, vta και άλλα.... Μην βάλουμε και first pressing release :204:
Σωστός! Επειδή το βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρον και επίκαιρο, θα ανοίξεις το νέο νήμα;

Reaction score
2.248

Nope..... είμαι πολύ νέος για νηματάρχης :102:

Reaction score
3.989

..........................................

Τους ψηφιακούς-αναλογικούς δίσκους τι να τους κάνουμε; Σίγουρα το ψηφιακό σήμα αναπαράγεται καλύτερα με τα ψηφιακά μέσα!

Άρα μας κοροϊδεύουν με τους καινούργιους δίσκους!

Τι λέτε;

Έλα ρε καραβέλο, αφού είσαι ψαχτήρι-πειρχτήρι και όχι φακίρη, πως το πετάς αυτό?

Έχω σε βινύλιο έργο, που ο Μάρκου τόχει σε CD.
To player του John κοστίζει κάποια χιλιάρικα.

Το πικάπι του με κεφαλή και Χασιμότο- Γιαμαμούρα -Καρατέκα- Πρεπρεόκα, κανά 1,5 βαρειά βαρειά.

Για αρώτα τον που τ΄ακουσε αντάμα κ χώρια ποιό έπαιζε καλά...:126:

Reaction score
2.248

Φίλε caravelle το θέμα που λέμε να ανοίξουμε δεν έχει "θέμα".... Δηλαδή είναι ότι πει ο κος Στεφανίδης και ο teacherza και ίσως μερικοί ακόμα κατέχοντες δισκοθήκη με @@ :105:

Θέλω να πω ότι δεν υπάρχει χώρος για συζήτηση επί αυτού (και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale