ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.188
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Nαι ρε γμτ!! Και το sub να αυξήσω πάλι δε γίνεται τίποτα! Σε ορισμένους δίσκους κατεβαίνει χαμηλά αλλά όχι σε ιδανικά επίπεδα... Μήπως βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, μιας και οι ώρες που έχει δουλέψει αγγίζουν τις ...4???
1ον Βιάζεσαι. Πολύ βιάζεσαι...

2ον Μην νομίζεις πως τα βινύλια είχαν πάντα ιδανικές εγγραφές. Το αντίθετο μάλιστα. Εχω πολλά βινύλια από την 10ετία του '80 που είναι επιεικώς απαράδεκτα.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE

1ον Βιάζεσαι. Πολύ βιάζεσαι...

2ον Μην νομίζεις πως τα βινύλια είχαν πάντα ιδανικές εγγραφές. Το αντίθετο μάλιστα. Εχω πολλά βινύλια από την 10ετία του '80 που είναι επιεικώς απαράδεκτα.
Σίγουρα δεν έχω συμπληρώσει τις ώρες που πρέπει και καλο είναι να περιμένω... είμαι λίγο ανυπόμονος το έχω το χούι αυτό απο μικρός!!!:142:

Τα βινύλια σίγουρα δεν έχουν όλα προσεγμένες εγγραφές. Απλά συγκρίνω με δίσκους αναφοράς πχ της Opus με 180 gr βινύλιο και εγγραφή στις 45 στροφές για καλυτερη ποιότητα... αλλά δεν! (προς το παρόν):126:

Reaction score
1.188
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Don't worry... Χαλάρωσε και απόλαυσε την μουσική σου χωρίς άγχος και θα δεις ότι μετά από κάμποσες ώρες όλα θα έρθουν στα ίσια τους...

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Don't worry... Χαλάρωσε και απόλαυσε την μουσική σου χωρίς άγχος και θα δεις ότι μετά από κάμποσες ώρες όλα θα έρθουν στα ίσια τους...
Μακάρι! Έχω αγχωθεί λίγο... φαινεται???

Reaction score
2.248

Σταμάτιε όλα καλά είναι φίλε. Χαλάρωσε και απόλαυσε την μουσική σου όπως λέει και ο komsht

Reaction score
1.817

Σταμάτιε όλα καλά είναι φίλε. Χαλάρωσε και απόλαυσε την μουσική σου όπως λέει και ο komsht
Αυτό λεω κι εγω παιδια! Μπας και χαλαρώσω και μου φύγει το άγχος! Κανενα δισκάκι ποιος έχει να προτίνει??

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Αυτό λεω κι εγω παιδια! Μπας και χαλαρώσω και μου φύγει το άγχος! Κανενα δισκάκι ποιος έχει να προτίνει??
Το διπλο του Bill Evans απο την συναυλια στο Παρισι .Φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε cd:139::139::139:

Reaction score
1.817

Το διπλο του Bill Evans απο την συναυλια στο Παρισι .Φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σε cd
Καλημερούδια!!!

Βρε Μάνο μου, φαίνεται χάλασες κι εσύ!!!

Χμμμ το βρήκα μόλις τώρα σε flac και το κατεβάζω! Είναι και τα δυο μέρη (245 MB το καθένα). Αφού ξέρεις τώρα τα χούγια! Μόλις το κατεβάσω θα το ακούσω μια φορά και μετά θα πάει στην αποθήκη του σκληρού δίσκου.:126:

Πήρα πικάπ για να ακούω κανένα δίσκο, γιατί το downloading μου τη σπάει. Ωραία να αποκτάς κάτι free -δε λέω - αλλά δεν το ακούς! (Σιγά μην αγοράσω το cd, αφού υπάρχει η άλλη λύση.... Λαμόγιο Έλλην..:136: Είναι και 28η σήμερης)

Κανένα βινυλιάκι για να γουστάρουμε???:114:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Kαλημέρα!

Για δες ένα analogue to analogue ΄60'ς:

Command records
SDG 816

SIDE 1

ROMAN GUITAR
LA STRADA
ANNA
ARRIVEDERCI, ROMA
SORRENTO
VIOLETTA

SIDE 2

VOLARE
ITALIAN SERENADE
NEAPOLITAN TARANTELLA
NON DIMENTICAR
WOODPECKER SONG
NA VOCE

Aν το βρεις θα σε αποζημιώσει.

:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Ενα μαγαζι με βινυλια ειναι το Record House στην ν.Σμυρνη Ομηρου 46 2109335466.Δεχονται και παραγγελιες εχουν και site,www.RecordHouse.gr
Aν το επισκεφθεις μια φορα ειναι σιγουρο οτι θα κολλησεις.
Δωστους κια χαιρετισματα εκ μερους μου.(Τονης-Νιτσα τα ονοματα τους)

Reaction score
11

Να και μερικές... πικάντικες πληροφορίες από το οπισθόφυλλο:

Reaction score
11

Kαι τώρα σας χαιρετώ γιατί έχω προπόνηση, (ποδήλατο), που προβλέπει πρώτα απ' όλα το γυάλισμα μιας-μιας ακτίνας που πρέπει να αστράφτει στον ήλιο και στο σκοτάδι!

Reaction score
30.490

Καλημέρα σας ,έπρεπε , να φύγω, τώρα μπόρεσα , να γράψω.
Η απόκριση της 304 είναι 20hz-75khz, +-1db. Απο το βιβλίο της κεφαλής μέσα στην συσκευασία.
Σταμάτη το οτι δεν ακούς πολύ μπάσο οφείλεται σε δυο, λόγους κατά την άποψή μου.
1) δεν εχουν μπάσο τα βινύλια που εχεις.Κλασσικά κοινός τόπος.Τα περισότερα βινύλια ετσι είναι, αν πάρεις κάποιο που εχει καλύτερη ηχογράφηση , θα δείς οτι εχει και με το παρπάνω.
2) εχει να κάνει με το τι εννοείς αρκετό μπάσο, δλδ αν θες να μπουμπουνάει το σύμπαν ,όπως κάνουν τα pa, ε τότε ξέχνα το.
Σίγουρα παίζει ρόλο η ρύθμιση της κεφαλής, στο shell.Αν δεν είναι σωστά ρυθμισμένη η κεφαλή στο shell θα εχει λάθος tracking, και ως αποτέλεσμα, λάθος ηχο.
Το στρώσιμο δεν εχει να κάνει.
Στο διάγραμμα την μετράνε απο 1khz και πάνω γιατί πολύ απλά απο κει και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα.Οι χαμηλές δεν είναι πρόβλημα για τις περισσότερες κεφαλές .Βγαίνουν αβίαστα θα έλεγα, σαν έκταση.Συνήθως το πρόβλημα είναι η ταχύτητα.Και εκεί είναι που υπερτερούν οι κεφαλές κινητού πηνίου απο τις κινητού μαγνήτη.Οποιος θέλει μπορεί να συγκρίνει κάποια stanton με την 304 και θα δει την υπεροχή της 304 αμέσως.Οχι μόνο της 304 , αλλά οποιασδήποτε κεφαλής κινητού πηνίου.

Reaction score
30.490

Οντως οι δίσκοι της command είναι εξαίρετοι απο κάθε άποψη.

Reaction score
11

Delamostre δεν έχεις το βιβλίο της κεφαλής;

:111:

Reaction score
30.490

Το διόθωσα , είναι απο 20-75 +-1db.

Reaction score
3.989
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Καλημερούδια!!!

Βρε Μάνο μου, φαίνεται χάλασες κι εσύ!!!

Χμμμ το βρήκα μόλις τώρα σε flac και το κατεβάζω! Είναι και τα δυο μέρη (245 MB το καθένα). Αφού ξέρεις τώρα τα χούγια! Μόλις το κατεβάσω θα το ακούσω μια φορά και μετά θα πάει στην αποθήκη του σκληρού δίσκου.:126:

Πήρα πικάπ για να ακούω κανένα δίσκο, γιατί το downloading μου τη σπάει. Ωραία να αποκτάς κάτι free -δε λέω - αλλά δεν το ακούς! (Σιγά μην αγοράσω το cd, αφού υπάρχει η άλλη λύση.... Λαμόγιο Έλλην..:136: Είναι και 28η σήμερης)

Xαλαράαααααααααααααα!!
Φιλαράκο πέρασα Παρασκευή κ Κυριακή μπας κ σε πετύχω,,,αλλά μπέ, έμαθα ότι ήσουν μόνο Σάββατο!

Τι μουσικές σ' ενδιαφέρουν?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Τι μουσικές σ' ενδιαφέρουν?
Homo vinylous,opus 69.by Vinylofski

Reaction score
3.989

Homo vinylous,opus 69.by Vinylofski

Άμα σε πιάσω εσένανε....αχ αχ αχ!

Πάντως έχω νέα από σύγκριση Στάντον - Ντένον 304:116:!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.667
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale