- Reaction score
- 1.789
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???
εννοειται!!
εννοειται!!
Ρε φιλαράκι γιατί δε φτιάχνεις και το Sansui, δώρο του πατέρα??εννοειται!!
Λές η ίωση που με μαμάει 5 μέρες νάρθε από....σίγουρα, τι λέω Σαββατόβραδο στου Μπαιρακτάρη ...μετά την ...έκθεση...ψόφος+ξάδερφος=πούντιασα!!
Έχει δίκηο ο Μάνος:138:
:444::444:αυτη την εποχη τον εχω μονο για phono stage. Oτι θα τον φτιαξω ειναι σιγουρο!
Εσύ έχεις συνηθίσει και σε διάφορα "κλίματα"!!!:142:ΠΟιός ψόφος βρε ψωφίμι?
Που πούντιασες μετά την έκθεση το περασμένο σάβατο και σε έπιασε την πέμπτη?
Δεν είχε κρύο ρε χαμένε , υγρασία μόνο και 15 βαθμούς .
Αφού φόραγες και σακάκι.Τι να πω εγω που ήμουν με το πουκάμισο?Και δεν κρύωσα.:142:
Bάφτισα και την νυχτερινή φωτό: "SERENATA NOTURNA".Ωραίος ο Καράβελλας!!!!!!!!:444:
http://www.vinylengine.com/phpBB2/album_showpage.php?pic_id=15479&full=true&mode=prev#TopPic
Ωραίο άρχοντα!MK5 μεντεσεδένιο... (κουκλί!)
![]()
:107:
Αν εννοείς πατέντα τις δύο τρύπες/μεντεσέ που, στην χειρότερη, μπορεί να χρειαστούν...Ωραίο άρχοντα!
Ποιός μπορεί να μας πει με σιγουριά αλλά και με service manual, ή οδηγείες τοποθέτησης, για το αν μπένουν οι μεντεσέδες? Κανείς μέχρι τώρα δε μου λέει στα σίγουρα οτι μπορώ να τους βάλω.
Το ίδιο το service της Intertek μου είπε οτι μέχρι και πατέντα θα πρέπει να κάνω για να τους βάλω...
Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω το ΜΚ5 και να μην το δώσω πίσω προς αντικατάσταση με το ΜΚ2... Η αντιπροσωπεία πάντως ακόμα ψάχνει να φέρει μηχανήματα!!! Έχουν φάει τον κόσμο απ' ότι έμαθα, μέχρι και από άλλες χώρες έχουν ζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα!!!
Ο θρύλος ήδη εξαφανίστηκε!!!!!:444:
Μου φαίνεται οτι θα πάρω τους μεντεσέδες του Γιάννη του Κυριακού να τους δοκιμάσω στο δικό μου κι αν κάνουν μάλλον θα τους παραγγείλω να ξεμπερδεύω...Αν εννοείς πατέντα τις δύο τρύπες/μεντεσέ που, στην χειρότερη, μπορεί να χρειαστούν...
(Και αν, κάτω από τις συνθήκες κατάργησης, σου βρουν pickup μάλλον θα είναι ξεσφράγιστο...)
:121:
Κάθε εμπόδιο για καλό...Μου φαίνεται οτι θα πάρω τους μεντεσέδες του Γιάννη του Κυριακού να τους δοκιμάσω στο δικό μου κι αν κάνουν μάλλον θα τους παραγγείλω να ξεμπερδεύω...
Ξεσφράγιστο μηχάνημα δεν παίρνω!:601: Φαίνεται αυτό εξ' άλλου. Η αντιπροσωπεία κάνει προσπάθειες να φέρει, οποιοδήποτε μοντέλο ΜΚ αλλά ΔΕΝ... Περιμένω περίπου ενάμισυ μήνα για την αλλαγή!
Ναι έτσι λέω κι εγώ!! Πλάκα πλάκα μπορεί και να καταλήξω σε κανένα ΜΚ5G ...ούτε κι εγώ ξέρω! Το σίγουρο είναι οτι κάποιο θα μείνει απ' όλα αυτά στο ράφι μου!:142::140:Κάθε εμπόδιο για καλό...
:107:
1)Το έχουν το MK5 G;Ναι έτσι λέω κι εγώ!! Πλάκα πλάκα μπορεί και να καταλήξω σε κανένα ΜΚ5G ...ούτε κι εγώ ξέρω! Το σίγουρο είναι οτι κάποιο θα μείνει απ' όλα αυτά στο ράφι μου!:142::140:
Τουλαχιστον το απέκτησα!:615:
Δεν υπάρχει κανένα ΜΚ ούτε το 2, ούτε το 5, ούτε το 5G, ούτε το Limited edition (αστειάκι ήταν αυτό:142: )1)Το έχουν το MK5 G;
2)Πόση διαφορά έχει σε ;
3)Μεντεσέδες έχει;
:111: