ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.789
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

αυτη την εποχη τον εχω μονο για phono stage. Oτι θα τον φτιαξω ειναι σιγουρο!

Reaction score
30.490

Λές η ίωση που με μαμάει 5 μέρες νάρθε από....σίγουρα, τι λέω Σαββατόβραδο στου Μπαιρακτάρη ...μετά την ...έκθεση...ψόφος+ξάδερφος=πούντιασα!!

Έχει δίκηο ο Μάνος:138:

ΠΟιός ψόφος βρε ψωφίμι?
Που πούντιασες μετά την έκθεση το περασμένο σάβατο και σε έπιασε την πέμπτη?
Δεν είχε κρύο ρε χαμένε , υγρασία μόνο και 15 βαθμούς .
Αφού φόραγες και σακάκι.Τι να πω εγω που ήμουν με το πουκάμισο?Και δεν κρύωσα.:142:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

αυτη την εποχη τον εχω μονο για phono stage. Oτι θα τον φτιαξω ειναι σιγουρο!
:444::444:
Έχω κι εγώ έναν Kenwood KA-501 και μπήκα στο τρυπάκι να τον σενιάρω λίγο. Μη φανταστείς τίποτε περίεργο. Τους δυο πυκνωτές τροφοδοσίας θα αλλάξω με Panasonic, γιατί κατά τα άλλα μια χαρά δουλεύει! (φόραγε Elna, αλλά δεν μπόρεσα να τους βρω:122:)

Reaction score
1.817

ΠΟιός ψόφος βρε ψωφίμι?
Που πούντιασες μετά την έκθεση το περασμένο σάβατο και σε έπιασε την πέμπτη?
Δεν είχε κρύο ρε χαμένε , υγρασία μόνο και 15 βαθμούς .
Αφού φόραγες και σακάκι.Τι να πω εγω που ήμουν με το πουκάμισο?Και δεν κρύωσα.:142:
Εσύ έχεις συνηθίσει και σε διάφορα "κλίματα"!!!:142:

Reaction score
30.490

Nα δω πότε θα ανεβάσω και εγω μερικές δικές μου.

Reaction score
11

MK5 μεντεσεδένιο... (κουκλί!)

:107:

Reaction score
1.817

MK5 μεντεσεδένιο... (κουκλί!)

Ωραίο άρχοντα!

Ποιός μπορεί να μας πει με σιγουριά αλλά και με service manual, ή οδηγείες τοποθέτησης, για το αν μπένουν οι μεντεσέδες? Κανείς μέχρι τώρα δε μου λέει στα σίγουρα οτι μπορώ να τους βάλω.

Το ίδιο το service της Intertek μου είπε οτι μέχρι και πατέντα θα πρέπει να κάνω για να τους βάλω...

Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω το ΜΚ5 και να μην το δώσω πίσω προς αντικατάσταση με το ΜΚ2... Η αντιπροσωπεία πάντως ακόμα ψάχνει να φέρει μηχανήματα!!! Έχουν φάει τον κόσμο απ' ότι έμαθα, μέχρι και από άλλες χώρες έχουν ζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα!!!

Ο θρύλος ήδη εξαφανίστηκε!!!!!:444:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Ωραίο άρχοντα!

Ποιός μπορεί να μας πει με σιγουριά αλλά και με service manual, ή οδηγείες τοποθέτησης, για το αν μπένουν οι μεντεσέδες? Κανείς μέχρι τώρα δε μου λέει στα σίγουρα οτι μπορώ να τους βάλω.

Το ίδιο το service της Intertek μου είπε οτι μέχρι και πατέντα θα πρέπει να κάνω για να τους βάλω...

Μακάρι να μπορούσα να το κρατήσω το ΜΚ5 και να μην το δώσω πίσω προς αντικατάσταση με το ΜΚ2... Η αντιπροσωπεία πάντως ακόμα ψάχνει να φέρει μηχανήματα!!! Έχουν φάει τον κόσμο απ' ότι έμαθα, μέχρι και από άλλες χώρες έχουν ζητήσει, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα!!!

Ο θρύλος ήδη εξαφανίστηκε!!!!!:444:
Αν εννοείς πατέντα τις δύο τρύπες/μεντεσέ που, στην χειρότερη, μπορεί να χρειαστούν...

(Και αν, κάτω από τις συνθήκες κατάργησης, σου βρουν pickup μάλλον θα είναι ξεσφράγιστο...)

:121:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLA

Αν εννοείς πατέντα τις δύο τρύπες/μεντεσέ που, στην χειρότερη, μπορεί να χρειαστούν...

(Και αν, κάτω από τις συνθήκες κατάργησης, σου βρουν pickup μάλλον θα είναι ξεσφράγιστο...)

:121:
Μου φαίνεται οτι θα πάρω τους μεντεσέδες του Γιάννη του Κυριακού να τους δοκιμάσω στο δικό μου κι αν κάνουν μάλλον θα τους παραγγείλω να ξεμπερδεύω...
Ξεσφράγιστο μηχάνημα δεν παίρνω!:601: Φαίνεται αυτό εξ' άλλου. Η αντιπροσωπεία κάνει προσπάθειες να φέρει, οποιοδήποτε μοντέλο ΜΚ αλλά ΔΕΝ... Περιμένω περίπου ενάμισυ μήνα για την αλλαγή!

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPE

Μου φαίνεται οτι θα πάρω τους μεντεσέδες του Γιάννη του Κυριακού να τους δοκιμάσω στο δικό μου κι αν κάνουν μάλλον θα τους παραγγείλω να ξεμπερδεύω...
Ξεσφράγιστο μηχάνημα δεν παίρνω!:601: Φαίνεται αυτό εξ' άλλου. Η αντιπροσωπεία κάνει προσπάθειες να φέρει, οποιοδήποτε μοντέλο ΜΚ αλλά ΔΕΝ... Περιμένω περίπου ενάμισυ μήνα για την αλλαγή!
Κάθε εμπόδιο για καλό...

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT

Κάθε εμπόδιο για καλό...

Ναι έτσι λέω κι εγώ!! Πλάκα πλάκα μπορεί και να καταλήξω σε κανένα ΜΚ5G ...ούτε κι εγώ ξέρω! Το σίγουρο είναι οτι κάποιο θα μείνει απ' όλα αυτά στο ράφι μου!:142::140:
Τουλαχιστον το απέκτησα!:615:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5

Ναι έτσι λέω κι εγώ!! Πλάκα πλάκα μπορεί και να καταλήξω σε κανένα ΜΚ5G ...ούτε κι εγώ ξέρω! Το σίγουρο είναι οτι κάποιο θα μείνει απ' όλα αυτά στο ράφι μου!:142::140:
Τουλαχιστον το απέκτησα!:615:
1)Το έχουν το MK5 G;

2)Πόση διαφορά έχει σε €;

3)Μεντεσέδες έχει;

:111:

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200

1)Το έχουν το MK5 G;

2)Πόση διαφορά έχει σε ;

3)Μεντεσέδες έχει;

:111:
Δεν υπάρχει κανένα ΜΚ ούτε το 2, ούτε το 5, ούτε το 5G, ούτε το Limited edition (αστειάκι ήταν αυτό:142: )

Το ΜΚ5G έχει σχεδόν 450 ευρώ παραπάνω από το ΜΚ5!!!!!!!!!!!! Άσε... καλύτερα να τα δώσω για δίσκους!

Ούτε και αυτό έχει μεντεσέδες, αλλά έχει τέλειο χρώμα το άτιμο σε μαύρο... (περλέ γυαλιστερό:140:)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.664
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale