ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Αυτό θέλει το τεκνικς. Ρύθμιση της υπερκρέμασης (overhang)
Είναι εύκολο με το εργαλειάκι και δεν θέλει βιονικό μάτι, θα το διαπιστώσεις ο ίδιος. (Παραλληλισμό θα κάνεις κοιτώντας τα βιδάκια της κεφαλής πάνω στο headshell)
Γιώργο τα δικά μου τα βιδάκια γιατί δεν είναι παράλληλα? Έχουν μια ελαφριά κλήση.. Αν είναι παράλληλα ακριβώς η ρύθμιση δεν είναι οκ..

Reaction score
2.248
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC

Γιώργο τα δικά μου τα βιδάκια γιατί δεν είναι παράλληλα? Έχουν μια ελαφριά κλήση.. Αν είναι παράλληλα ακριβώς η ρύθμιση δεν είναι οκ..
Δεν το κατάλαβα....
Η κεφαλή πρέπει να ΜΗΝ στρέφει εντός του headshell. Aυτό είναι το ζητούμενο για να είναι η προέκταση του στέλεχους της βελόνας σε ορθή γωνία με τον άξονα που διέρχεται του ρουλεμάν της κάθετης μετατόπισης του βραχίονα.

Reaction score
2
Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Καλησπέρα και από μένα, έχω βρει στο ebay αρκετά μεταχειρισμένα phono nad pp2 αξίζει να χτυπήσω κάποιο και αν ναι σε πια τιμή?

Reaction score
55

Αξίζει και με το παραπάνω. Εδώ πουλιέται από 85-120 ευρώ, οπότε λογάριασε.

Reaction score
7

Πήρα τηλ. σήμερα την αντιπροσωπία για να παραγγείλω το Phono Stage V-LPS της Musical Fidelity και δυστυχώς το τελευταίο το πούλησε χτές.. :104: και θα αργήσει λίγο να φέρει πάλι.

Μου πρότεινε το X-LPS V3 στα 250€ που είναι πολλά για μένα αλλά αν είναι τόοοσο καλύτερο θα μπορούσα να το σκεφτώ...
Κάποιος που να έχει άποψη για το θέμα; Η κεφαλή που θα συνδεθεί θα είναι η Ortofon 2M Blue.

Η αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρώ το V-LPS ετοιμοπαράδοτο ή αν πουλάει κανένας γνωστός του θα μου έκανε μεγάλη χάρη.

Επίσης θα μπορούσα να ακούσω προτάσεις για Phono Stage έως και τα 150€...

Thanks!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Cambridge 540 MM γυρω στα 100+. Ισως και καλυτερο
Cambridge 640 MM + MC γυρω στα 140 Σιγουρα καλυτερο

Reaction score
7

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Αυτο ειναι το εσωτερικο του 640.Με παθητικη RIAA .Ας μιλησουν καποιοι που ξερουν να διαβασουν πλακετα

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Και εδω το "μοντιφιαρισμενο"

Reaction score
7

Αυτο ειναι το εσωτερικο του 640.Με παθητικη RIAA .Ας μιλησουν καποιοι που ξερουν να διαβασουν πλακετα
Δεν διαφωνό ότι σε αυτά τα χρήματα φαίνεται Hi-End κατασκευαστικά μπροστά στο V-LPS, αλλά αποκλείεται το V-LPS λόγω πιο καλής σχεδίασης στο κύκλωμα ακόμα και με χειρότερα υλικά να παίζει καλύτερα; Για να μην παρεξηγηθώ δεν υποστηρίζω κανένα από τα δυο αφου δεν έχω άποψη για τον ήχο τους για κανένα από τα 2. Απλά σε όσα Forums εξωτερικού έψαξα, στην συντριπτική πλειοψηφία αρέσει πιο πολύ ο ήχος του V-LPS.
Πάντως για τα χρήματα που δίνει κάποιος, το 640p σαν υλοποίηση και κατασκευή είναι τσάμπα. Υπάρχει όμως κάποιος που να τα έχει ακούσει και τα 2; Γιατί στην τελική το ακουστικό αποτέλεσμα μετράει.

Reaction score
7

TO V-LPS ειναι πολλες κλωτσιες !!!!!
Επειδή μπερδεύτικα με την συνταξη του μηνυματός σου, εννοείς είναι ΓΙΑ κλωτσιές ή ότι δίνει κλωτσιές στον ανταγωνισμό;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.847

Αν η συγκριση δεν ειναι αμεση ,συμπερασμα ασφαλες δεν βγαινει.
Εγω θα αγοραζα το 640 με κλειστα ματια

Reaction score
1.789

Tακη το εχεις ακουσει σε συγκριση με το 640?
δεν το εχω ακουσει σε συγκριση με το 640 αλλα δεν μπορω να το ακουσω με τιποτα !!!! θα μου πεις τωρα τι ψαχνεις με 100 ε.

ειναι μουντο!!!!!!

Reaction score
1.789

παντως μπορω να στο δανεισω να το ακουσεις. Αν μπορεις να δανειστεις απο καποιο μελος του φορουμ και το 640 θα ηταν οτι καλυτερο!

Reaction score
1.789

Επειδή μπερδεύτικα με την συνταξη του μηνυματός σου, εννοείς είναι ΓΙΑ κλωτσιές ή ότι δίνει κλωτσιές στον ανταγωνισμό;
ειναι για πολλες κλωτσιες!!!!

Reaction score
7

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.
Τελικά με βάση τη μουσική που ακούω και το πολύ διάβασμα που έριξα για το V-LPS, κατέληξα σε αυτό.
Μου στοίχισε 148€ με μεταφορικά από το ebay. Ο αντιπρόσωπος το δίνει 130κάτι ευρώ και κάτι παραπάνω για να το έστελνε Πάτρα οπότε η διαφορά ήταν μικρή και μιας και δεν μπορώ να περιμένω, το πήρα από εξωτερικό.

Reaction score
1.817
Re: Απάντηση: ΑΓΟΡΑ ΠΙΚΑΠ. TECHNICS SL-1200MK5 ή PROJECT 2XPERIENCE CLASSIC???

Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις σας.
Τελικά με βάση τη μουσική που ακούω και το πολύ διάβασμα που έριξα για το V-LPS, κατέληξα σε αυτό.
Μου στοίχισε 148€ με μεταφορικά από το ebay. Ο αντιπρόσωπος το δίνει 130κάτι ευρώ και κάτι παραπάνω για να το έστελνε Πάτρα οπότε η διαφορά ήταν μικρή και μιας και δεν μπορώ να περιμένω, το πήρα από εξωτερικό.
Καλορίζικα να είναι όλα!!! Σου εύχομαι να τα χαρείς!!!!

Βρε θηρείο, δε σε φτάνει που όλα τα λεφτά τα δίνεις στη Μέρκελ, ως Έλλην (τρομάρα μας), τα δίνεις και ως καταναλωτής!!! :141:

Δώσε και κανένα φράγκο και στα ελληνικά καταστήματα!!

Χμμμ μη μου πεις τώρα οτι θα αγοράζεις και δίσκους από ξένα sites, γιατί θα ...:623:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.650
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale