Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
.Με τα πιο φτηνα που ξεκινησες την κουβεντα ,παλι ικανοποιημενος πιστευω θα εισαι γιατι δεν εχεις συνηθισει καλη εικονα και θα γλυτωσεις λεφτα.Αλλα μην μπερδευεις τι παιρνεις.Δηλαδή οι LCD ειναι καλύτεροι;δεν βλέπω να τους παίρνει ο κόσμος παιδιά ξέρω και εγώ ο καθένας λέει τα δικά του ειναι διαφορετικές τεχνολογίες dlp και LCD δηλαδή με optoma hd25e και benq θα απογοητευτω;
υπαρχει φορουμ που λενε οτι ο 1070-Οπτομα 25 ειναι καλυτεροι απο τον Επσονα?ποιο ειναι αυτο?Sorry παιδιά απλά επειδή δεν είμαι χθεσινός τα μηχανάκια που ανέφερα benq w1070 και optoma hd25e έχουν πουλήσει τρέλα και έχουν άριστες κριτικές μάλιστα ο benq w1070 ειναι μέσα στους δέκα καλύτερους full hd εσείς τους αντιμετωπίζεται κάπως δεν ξέρω αλλα πάντα υπάρχει λόγος ίσως σας αρέσει η τεχνολογίας LCD σε άλλο forum άκουω ακριβώς τα αντίθετα απο ότι λέτε εσείς
Απο ότι κατάλαβα έχετε epson παιδια
εγω εχω τον Οπτομα 82,ενα παλιοτερο μοντελο.Να θυμασαι οτι μπηκες σε φορουμ.Εχουμε την τυχη να βλεπουμε πολλα μοντελα και πολλες φορες πρωτοι στην Ελλαδα.Βασει αυτου λεμε τη γνωμη μας και οχι βασει τι προβολεα εχουμε αγορασει.Ναι αλλα δεν έχετε benq και optoma ούτε dlp φυσικα
λαθος κανεις......7 Νοεμβρίου 2012Δηλαδή παιδιά ούτε μια καλή κουβέντα δεν έχετε πει όλοι epson έχετε;
Γεια τον epson eh tw6100 καλος;
5200 λάθοςλάθοςΓεια τον epson eh tw6100 καλος;