ΑΓΟΡΑ BENQ w1070 η OPTOMA HD25e

Reaction score
10
Παιδιά τη βοήθεια σας θέλω μη δώσω χρήματα τσάμπα και μετά τα κλαίω και καλά για 800e αλλα αυτούς που προτείνεται όχι απλά θα τα κλαίω αν απογοητεύτω γιατί ειναι δίπλα και τριπλά χρηματα

Reaction score
15.548
ρωτησα για να δω τι εικονα βλεπεις....

για παραδειγμα εγω δεν θα εβλεπα ουτε 2 λεπτα με αυτον(κ330)

οποτε με αυτους που θες θα μεινεις σουπερ ευχαριστημενος.....

καλοριζικος οποιον και να παρεις απο τους δυο.

Reaction score
8.350
Δηλαδή οι LCD ειναι καλύτεροι;δεν βλέπω να τους παίρνει ο κόσμος παιδιά ξέρω και εγώ ο καθένας λέει τα δικά του ειναι διαφορετικές τεχνολογίες dlp και LCD δηλαδή με optoma hd25e και benq θα απογοητευτω;
.Με τα πιο φτηνα που ξεκινησες την κουβεντα ,παλι ικανοποιημενος πιστευω θα εισαι γιατι δεν εχεις συνηθισει καλη εικονα και θα γλυτωσεις λεφτα.Αλλα μην μπερδευεις τι παιρνεις.

τον Επσον τον εχουν παρει αρκετα μελη εδω περα,ειναι εξαιρετικο μηχανακι.Αν μπορεις να δωσεις τα λεφτα παρτον.

Reaction score
10
Sorry παιδιά απλά επειδή δεν είμαι χθεσινός τα μηχανάκια που ανέφερα benq w1070 και optoma hd25e έχουν πουλήσει τρέλα και έχουν άριστες κριτικές μάλιστα ο benq w1070 ειναι μέσα στους δέκα καλύτερους full hd εσείς τους αντιμετωπίζεται κάπως δεν ξέρω αλλα πάντα υπάρχει λόγος ίσως σας αρέσει η τεχνολογίας LCD σε άλλο forum άκουω ακριβώς τα αντίθετα απο ότι λέτε εσείς

Reaction score
10
Τσέπα απο ότι κατάλαβα δεν θεωρείται καλά μηχανάκια αυτά υστερούν κατα τη γνώμη σας

Reaction score
10
Δηλαδή παιδιά ούτε μια καλή κουβέντα δεν έχετε πει όλοι epson έχετε;

Reaction score
8.350
Sorry παιδιά απλά επειδή δεν είμαι χθεσινός τα μηχανάκια που ανέφερα benq w1070 και optoma hd25e έχουν πουλήσει τρέλα και έχουν άριστες κριτικές μάλιστα ο benq w1070 ειναι μέσα στους δέκα καλύτερους full hd εσείς τους αντιμετωπίζεται κάπως δεν ξέρω αλλα πάντα υπάρχει λόγος ίσως σας αρέσει η τεχνολογίας LCD σε άλλο forum άκουω ακριβώς τα αντίθετα απο ότι λέτε εσείς
υπαρχει φορουμ που λενε οτι ο 1070-Οπτομα 25 ειναι καλυτεροι απο τον Επσονα?ποιο ειναι αυτο?

Reaction score
10
Να κάνω μια ερώτηση η λάμπα σε αυτούς που προτείνετε πόσο έχει;

Reaction score
8.350
Απο ότι κατάλαβα έχετε epson παιδια

φιλε μυ κανενας αποτους τρεις μας που σου απαντησαν δεν εχουμε τον Επσονα.Εχουμε παλαιοτερους προβολεις.
Δεν διαφημιζουμε τον προβολεα μας,αν το νομιζεις αυτο χανεις τον χρονο σου εδω περα.

Reaction score
10
Για τον epson eh-tw5200 τι έχετε να πείτε παιδιά καλύτερο απο benq και optoma σας πήγα σε λογικά χρηματα γιατί αυτά που προτείνετε δεν υπάρχει περίπτωση να δώσω τόσα για δυο ταινίες την εβδομάδα που θέλω να βλεπω

Reaction score
8.350
Ναι αλλα δεν έχετε benq και optoma ούτε dlp φυσικα
εγω εχω τον Οπτομα 82,ενα παλιοτερο μοντελο.Να θυμασαι οτι μπηκες σε φορουμ.Εχουμε την τυχη να βλεπουμε πολλα μοντελα και πολλες φορες πρωτοι στην Ελλαδα.Βασει αυτου λεμε τη γνωμη μας και οχι βασει τι προβολεα εχουμε αγορασει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.128
Members
38.656
Νεότερο μέλος
VKartalidis