- Reaction score
- 15.548
η θα παρεις αυτον που ειπαμε η θα παρεις ενα απο τα 2 που θελεις......
ξεχνα οτιδηποτε αλλο(για μενα)
Epson 8100 που μπορω να τους δώ σε λειτουργία υπάρχουν καταστήματα;η θα παρεις αυτον που ειπαμε η θα παρεις ενα απο τα 2 που θελεις......
Μήπως γνωρίζεις καταστήματα που μπορω να τους δώ γιατί εγώ δεν ξέρω κανέναΝα πας να τα δεις ώστε να κρίνεις μόνος σου. Στο περίπου βέβαια, γιατί θα είναι σε default ρυθμίσεις.
Οι DLP χαμηλής τιμής έχουν ειδικές απαιτήσεις τοποθέτησης τις οποίες ελπίζω να έχεις καταλάβει για να μη βρεθείς προ εκπλήξεως.
Epson 8100 τι λες αξίζει σε σχεση με optoma και benq?Έχεις ΡΜ.
Αν θέλεις πολύ μεγάλη εικόνα, είσαι προσεκτικός στην καθαριότητα του χώρου (γιατί σ' αυτή την τιμή δεν υπάρχουν φίλτρα), έχεις διαβάσει για την τοποθέτηση αφού δεν έχουν shift και έχεις σχετικά σκούρους τοίχους για έλεγχο των ανακλάσεων, οι DLP θα είναι μια χαρά.
Ο 6100 δεν έχει το μαύρο των μεγαλύτερων Epson.
Μιλάμε για άλλη κατηγορία ε; Το μαύρο δηλαδή καλύτερο;Αυτό έλειπε, φυσικά. Αλλά κοστίζει τα διπλά χρήματα και δεν έχει γυαλιά μαζί.
Να πας να τους δεις! Μπορεί να σε ικανοποιήσει η εικόνα των DLP.
Ώρες λάμπας όμως λιγότερες 4000-5000 και υποθέτω ακριβή λάμπαΜιλάμε για άλλη κατηγορία ε; Το μαύρο δηλαδή καλύτερο;
Φίλε μου θα πάω αύριο να τα δώσει απο κοντά η αλήθεια ειναι ότι είμαι λάτρης του μαύρου απο ότι κατάλαβα οι epson έχουν καλό μαύρο και συνολικά εικόνα θα πάω θα δώσει και θα τα συγκρίνω τι να πω ίσως και η benq πουλά γιατί ειναι φτηνή στα επίπεδα μια τιλτηλεορασηςΔώσε τα 800....και αν δεν σου κάτσει καλά πούλα τον...το πολύ να χάσεις κανα 300άρι.....βάλε ακόμα 1500 μετά και τράβα στην πιο μεγάλη κατηγορία...τόσο απλά.
Αν έχεις μέχρι 1000 είσαι για αυτή την κατηγορία. Αν έχεις μέχρι 2000 είσαι για παραπάνω=>καλύτερη κατηγορία.
Και πάλι....τόσο απλά.!