- Reaction score
- 298
"Πείρα είναι ..." 8)Νίκος Τσαρουχάς said:Απλά θα συνεχίσει να κάνει λάθη στις επιλογές του…
"Πείρα είναι ..." 8)Νίκος Τσαρουχάς said:Απλά θα συνεχίσει να κάνει λάθη στις επιλογές του…
Δεν έχουν όλοι οι καταναλωτές την ίδια τύχη να δοκιμάζουν μηχανήματα στο σπίτι τους πριν προβούν σε μια αγορά.costas EAR said:Τελικά δε μας πολυενδιαφέρει αν το μηχάνημα που αγοράζουμε είναι καλό. Και σαφώς δε μας ενδιαφέρει αν άρεσε στον Kessler..... Μας ενδιαφέρει αν θα παίξει καλά (ή καλύτερα από το προηγούμενο) στο σύστημά μας, στο χώρο μας. Και το "καλά" είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία.
Ομοίως. 8)RDoherty said:Και δεν εξετάζω καν αν η κατάταξη σε Classes είναι σωστή, είτε επί του πραγματικού είτε επί της αρχής. Το επιχείρημά μου ισχύει ανεξαρτήτως αυτών.
Αλήθεια, με ποιά εγγύηση σ' τά 'δωσαν?costas EAR said:Απόρησε γιατί μου τα δώσαν οι μαγαζάτορες και με ποιά εγγύηση ότι θα τα γυρίσω πίσω!
RDoherty said:Αλήθεια, με ποιά εγγύηση σ' τά 'δωσαν?costas EAR said:Απόρησε γιατί μου τα δώσαν οι μαγαζάτορες και με ποιά εγγύηση ότι θα τα γυρίσω πίσω!
Κουμπαριλίκια, κουμπαριλίκια? Ποιός Πανάγος ... 8)costas EAR said:E, έχουμε κι ένα όνομα......
Σε ολους αρεσει η δοκιμη κατ οικον αλλα μετα ολοι θελουν σφραγισμενο μηχανημα.Αντώνης K. said:Τα περισσότερα που έχω αγοράσει το έχω πρώτα δοκιμάσει στο σπίτι!
Είναι επειδής η αστρωσίλα του φέρνει φτάρνισμα...costas EAR said:Τι λες καλέ? Εγώ κάνω αμάν και πως να πετύχω ένα ανοιχτό, με χτυπημένη συσκευασία, μηχάνημα επιδείξεων με πάνω από 100 ώρες λειτουργίας (ρούμπι)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()