- Reaction score
- 0
Εγώ έτσι κι αλλιώς θα κατέβαινα το άλλο Σάββατο στον Αντώνη οπότε υπολογίστε και εμένα στο team. Αντώνη θες να φέρω κάτι ?
Τωρα τον κουρασες Αντωνη!Το Obsession?
Δεν μπορω να περιμενω.Το τι σε περιμενει δεν λεγετεΕλπίζω να τα πούμε το Σάββατο.
Οχι μόνο ο g.kar,υπάρχουν και άλλοι και άλλες που έχουν τις ίδιες διαθέσεις...Δεν μπορω να περιμενω.Το τι σε περιμενει δεν λεγετεΕλπίζω να τα πούμε το Σάββατο.![]()
![]()
Α, και καλου κακου παρε και νια ολοημερη αδεια απο το αφεντικο διοτι ο g.kar εχει ασχημες διαθεσεις για την συνεχεια![]()
![]()
Σε τάξη D δουλεύουν τα δικά σας εργαλεία (της νεολαίας δηλαδή) που είναι είτε σε κατάσταση 0 είτε σε κατάσταση 1, δεν έχουν δηλαδή ενδιάμεσες καταστάσεις
Τα δικά μας εργαλεία (της γενιάς μου), επειδή είναι καλοδουλεμένα και πολυδουλεμένα, θέλουν λίγο περισσότερο προθέρμαση στην αρχή για να αποδώσουν τα μέγιστα. Επίσης απαιτούν ειδικό πρόγραμμα και με διαφορετικά ματσαρίσματα κάθε φορά.
Ο καλύτερος συνδιασμός, για τη γενιά μου, είναι η ταυτόχρονη εφαρμογή διπλοενίσχυσης. Με άλλο τρόπο οδηγούμε τις μεσοχαμηλές και με άλλο τρόπο τις ψηλές.