ΑΚΡΟΑΣΗ στην Stepcom

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729

Reaction score
0
Αγόρι μου τα EUPHONIA έχουν φτιαχτεί για άτομα με το δικό μου ειδικό βάρος. Τώρα κοροιδεύεις ,αλλά έπρεπε να σε βάλω να τα κατεβάσεις 2 ορόφους, σεβάστηκα όμως την ηλικία σου :D :D :D :D :D .
Πέραν της πλάκας Αντρέα μακάρι να μπορούσα να τα φέρω για να ακούσεις πως καλαιδάνε με το Audiomeca.
Ελπίζω να τα πούμε το Σάββατο.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν μπορω να περιμενω.Το τι σε περιμενει δεν λεγετε :lol: :lol:
Α, και καλου κακου παρε και νια ολοημερη αδεια απο το αφεντικο διοτι ο g.kar εχει ασχημες διαθεσεις για την συνεχεια :lol: :lol:

Reaction score
3
Δεν μπορω να περιμενω.Το τι σε περιμενει δεν λεγετε :lol: :lol:
Α, και καλου κακου παρε και νια ολοημερη αδεια απο το αφεντικο διοτι ο g.kar εχει ασχημες διαθεσεις για την συνεχεια :lol: :lol:
Οχι μόνο ο g.kar,υπάρχουν και άλλοι και άλλες που έχουν τις ίδιες διαθέσεις... :lol: :lol: :lol:

Reaction score
25.499
αμα θετε και το ταπεινο ροτελακι μου (1072) να χωσω τον υιο(και επιτιμο προεδρο συναμα μην ξεχνιωμαστε) να σας το φερει...

Reaction score
25.499
ααααχ κακουργα ξενιτια...
τα καλυτερα παιδια εχεις φαει...
ε για κανα χρονο ακομα σιγουρα...

Reaction score
3.497
Παναγιώτη ευχομαι να περνας καλά. Μας έλειψες.
Κοίτα να έρθεις γρήγορα γιατί εδώ γίνεται πολύ γλέντι. Δεν μας πέφτει με τίποτα το bias και τα τελικά μας στάδια δουλεύουν συνεχώς σε καθαρή τάξη Α.

Reaction score
3.497
Σε τάξη D δουλεύουν τα δικά σας εργαλεία (της νεολαίας δηλαδή) που είναι είτε σε κατάσταση 0 είτε σε κατάσταση 1, δεν έχουν δηλαδή ενδιάμεσες καταστάσεις
Τα δικά μας εργαλεία (της γενιάς μου), επειδή είναι καλοδουλεμένα και πολυδουλεμένα, θέλουν λίγο περισσότερο προθέρμανση στην αρχή για να αποδώσουν τα μέγιστα. Επίσης απαιτούν ειδικό πρόγραμμα και με διαφορετικά ματσαρίσματα κάθε φορά.

Ο καλύτερος συνδιασμός, για τη γενιά μου, είναι η ταυτόχρονη εφαρμογή διπλοενίσχυσης. Με άλλο τρόπο οδηγούμε τις μεσοχαμηλές και με άλλο τρόπο τις ψηλές.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σε τάξη D δουλεύουν τα δικά σας εργαλεία (της νεολαίας δηλαδή) που είναι είτε σε κατάσταση 0 είτε σε κατάσταση 1, δεν έχουν δηλαδή ενδιάμεσες καταστάσεις
Τα δικά μας εργαλεία (της γενιάς μου), επειδή είναι καλοδουλεμένα και πολυδουλεμένα, θέλουν λίγο περισσότερο προθέρμαση στην αρχή για να αποδώσουν τα μέγιστα. Επίσης απαιτούν ειδικό πρόγραμμα και με διαφορετικά ματσαρίσματα κάθε φορά.

Ο καλύτερος συνδιασμός, για τη γενιά μου, είναι η ταυτόχρονη εφαρμογή διπλοενίσχυσης. Με άλλο τρόπο οδηγούμε τις μεσοχαμηλές και με άλλο τρόπο τις ψηλές.

Καλά ειδικά εσύ, μεγάλη μπουκιά φάε (είμαι σίγουρος για το Σάββατο άλλωστε :lol: ), μεγάλη κουβέντα μη λες όμως, γιατί μετά θα ξελές... Άκου που σου λέω.... :wink:

Reaction score
1
Καλημέρα σε όλους.
Επειδή κάπου έχασα τον λογαριασμό, μπορούμε να ανακεφαλαιώσουμε σήμερα ή αύριο:
-ποιά players θα συγκριθούν
-ποιά θα είναι τα συνοδά
-ποιά "μεθοδολογία" θ'ακολουθηθεί
Ά, και μια τελική επιβεβαίωση της μέρας και κυρίως της ώρας καλή θάταν...

Ωραία πάντως θα περάσουμε :D

Reaction score
2
"-ποιά players θα συγκριθούν"
Από 400ευρώ έως 5000ευρώ.

"-ποιά "μεθοδολογία" θ'ακολουθηθεί"

Θα παίζουν τα μηχανήματα ανά δύο, χωρίς να ξέρουμε τι παίζει και πότε και σε ποιά τιμή.
Θα επιλέγουμε το "νικητή", ο οποίος θα κοντράρεται με το επόμενο μηχάνημα και στο τέλος αυτό ή αυτά που θα μείνουν (σε περίπτωση που μπερδευτούμε ή διχαστούν οι γνώμες) θα αποκαλυφθούν και θα ειπωθούν και οι τιμές τους.
Συμφωνείτε?

Σάββατο 17/12 και ώρα 11.00, ας είναι το ραντεβού, ώστε να ξεκινήσουμε κατά τις 12.00-12.30.

Άφησα τελευταία την ερώτηση για τα συνοδά, γιατί θα εξαρτηθούν από τη συνέργια που θα υπάρχει με τα ATC, τα οποία σήμερα θα βρίσκονται στα χέρια μου.

Τέλος να γνωρίζεται ότι είμαστε περίπου 20+ άτομα!

Reaction score
3.497
Εγώ θα φέρω:

Marantz 63 KIS (transport) + Behringer SRC9624 (DAC) + coaxial καλώδιο.

Προτείνω:

1. Σε κάθε CD player ή set (Transport+DAC) να δοθεί ένα νούμερο συμμετοχής.

2. Τα ζευγάρια των μονομάχων να επιλεγούν με κλήρωση χωρίς να ανακοινωθούν στους ακροατές τα μοντέλα. Οι ακροατές θα επιλέγουν αυτό που θεωρούν σαν καλύτερο ψηφίζοντας μυστικά (σε κάλπη) με το νούμερο.

3. Πριν την αναμέτρηση να ρυθμιστούν οι στάθμες εξόδου του προενισχυτή με πολύμετρο και ημιτονικό σήμα που θα παίζει στο CD player. Θα φέρω μαζί μου και το ειδικό test CD της Shefield Labs.

4. Σε κάθε CD player θα ακούμε το πολύ 2 τραγούδια. Πριν την αναμέτρηση θα αποφασίσουμε ποια θα είναι αυτά.
Το ένα κομμάτι προτείνω να είναι κλασσική και το δεύτερο jazz ή pop με φωνές.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis