ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Αααα, ξέχασα εχω και κάτι φωτός από την τηλεόραση, να τα βάλω?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Να πάς και τον Ιδρυτή, γιατί δεν το θυμάται πιά.
...ξεχνιέται αυτό;...έχει βγάλει ήρωες και ήρωες:103:

την φωτό τράβηξε μία κοπέλα ονόματι Ελένη Καφάτου !!!!!!!!!!!!

Είναι η γενέτειρα του Κυρίου Ιδρυτή μας

Μανώλης Κ.

Calibrator! Επαγγελματίας
Reaction score
2.075

Μανώλη θα μας παίρνεις μαζί σου οπού καλιμπραρεις, να σε βοηθάμε?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Oui αρκεί να τραβαω ελεύθερα VIDEO:107:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

...ξεχνιέται αυτό;...έχει βγάλει ήρωες και ήρωες:103:

την φωτό τράβηξε μία κοπέλα ονόματι Ελένη Καφάτου !!!!!!!!!!!!

Είναι η γενέτειρα του Κυρίου Ιδρυτή μας
Για την ακριβεια η γενετειρα των προγονων του.
Πατερας και παπους εχουν γεννηθει στο Ρεθεμνος
Αλλα τι τους τα δειχνεις βρε Μανωλη?
Τι να ξερουν τα ζαγαρια απο καπετανοχωρια?

Reaction score
30.490

Σχετικά περί του ήχου και το HC.
Τώρα σχετικά με το audyssey όπως έχει κάνει το αυτόματο auto calibration νομίζετε ότι έχει τα σωστά αποτελέσματα; Διαφορετικά ναι σωστά όχι.
Στις περισσότερες περιπτώσεις έχουμε έλλειψη μεσαίων και αύξηση υψηλών συχνοτήτων.

Εδω Ο Μανώλης εχει φυσικά δίκιο. Το εχω δει και εγω , και στον τωρινό αλλά και στον προηγούμενο denon με audyssey. Εχει αυτήν την κουφή τάση να κόβει μπάσα μεσαία και να τονίζει μεσαιουψηλά και υψηλά, κάνοντας τον ηχο στεγνό.Και με τον Σωτήρη που το δοκιμάσαμε και στο δικό του τα ίδια κάνει.(ονκυο 5507 νομίζω)Θέλω να δω αν το νεο xt32 θα είναι καλύτερο. Ας το βάλουν πρώτα οι αμερικάνοι και βλέπω , αν θα το περάσω τελικά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.276
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Κόκκινο ονοματάκι = Διαχειριστής

Μπλε ονοματάκι = Πιό κάτω

Κίτρινο ονοματάκι = Ανερχόμενος

Άσπρο ονοματάκι = Νορμάλ μέλος, ΙΔΡΥΤΗΣ*, ή στην περίπτωση του rose, πάτος!

*Εdited γιά να προστεθεί ο ΘΕΟΣ!
Thanks mate! :444::446::607:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

Εδω Ο Μανώλης εχει φυσικά δίκιο. Το εχω δει και εγω , και στον τωρινό αλλά και στον προηγούμενο denon με audyssey. Εχει αυτήν την κουφή τάση να κόβει μπάσα μεσαία και να τονίζει μεσαιουψηλά και υψηλά, κάνοντας τον ηχο στεγνό.Και με τον Σωτήρη που το δοκιμάσαμε και στο δικό του τα ίδια κάνει.(ονκυο 5507 νομίζω)Θέλω να δω αν το νεο xt32 θα είναι καλύτερο. Ας το βάλουν πρώτα οι αμερικάνοι και βλέπω , αν θα το περάσω τελικά.
hate the player not the game - john
λενεν οι αμερικανοι
που σημαινει δεν φταιει το παιχνιδι , ο παικτης φταιει, αν δεν ξερεις που να βαλεις το μικροφωνο μονο κατα τυχη θα παρεις σωστα αποτελεσματα.Ο αντωνης οταν εβλεπε σε ποσο <κουλες>θεσεις εβαζα το μικροφωνο ειμαι σιγουρος οτι μεσα του θα ελεγε :τι κανει αυτος τωρα ?.Οταν το ακουσε .......ρωτα τον.......
Περα απο αυτο εχρθος του καλου ειναι το καλυτερο , εχω ξαναπει οτι το Mcacc που σχεδον κανεις εδω μεσα δεν το ειχε πιασει στα χερια του, ηταν ενα (εστω για τοτε) καλο εργαλειο.Το νεο audy32 πρεπει να ειναι αισθητα βλετιωμενο.
Και Μανωλη αν θυμασαι τελη 05 αρχες 06 μου ελγες για το audy που ειχες δοκιμασει σε ενα ντενονακο.Και εγω σου ελεγα mcacc.
Οσο αφορα το τι κανει στον ηχο πιστευω οτι πρεπει πρωτα να ψαχνουμε (the most) και μετα να μπορουμε να βγαζουμε ασφαλλη συμπερασματα.Αν θυμασαι και το δικο μου τις μεσαιες τις αδειαζε, θυμασαι που το συζηταγαμε, θυμασαι ομως ΠΟΣΟ αλλαξε την συμπεριφορα του τα stillpopints, θυμασαι....απιστευτη διαφορα, κανεις δεν μπορουσε να φανταστει οτι ενα αντικραδασμικο μπορει να μαζεψει τις <αδειες> μεσαιες.
Περα των ισοσταθμισεων, πιστευω οτι καποιος να φωναξει καποιον να μετρησει τον χωρο του , να μαθει τα προβληματα του (χωρου)
και τις λυσεις , και ποτε να μην τις εφαρμοσει....τι να πω τσαμπα τα λεφτα.....Το ξανα ειπα , αν καποιος εχει σαλονι (μαλλον εκει ειναι σχεδον ολα) και γυναικα, ακομα και αν εχει σκισει την γατα, για να εχει αποτελεσμα ηχητικα και εμφανισιακ αποδεκτο, απλα πρεπει να παει πολλες φορες για μεταγγιση.Μια βολτα για τις σαλονατες προτασεις της auralex και τις εξωκοσμικες τιμες τους, μαλλον πεπει να ειναι πολυ τυχερος καποιος ωστε να βαλει στον χωρο του κατι τετοιο.Το ευχομαι στον καθενα.....Μια ισοσταθμιση (στο επιπεδο που βρισκεται τωρα (ενα δυο βηματα απο την αρχη ειναι) ειναι πολυ πιο ρεσαλιστικη λυση απο να ξερουμε τα προβληματα μας και να μην κανουμε τιποτα για αυτα (τους λογους τους εξηγησα πιο πανω).

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

γιαννη αν διαβασεις (λεμε τωρα) στο αμερικανικο οτι το πραμα κανει θαυματα (που λεει ο λογος) , εισαι διατεθιμενος
1 να σκασεις το πσοσο για την πλακετα
2 αλλα 150$ για τα κλειδια
3 να ασχοληθεις για πολλες ωρες*......και σε διαφορετικες καταστασεις **...ωστε να φερεις αποτελεσμα ανταξιο των λεφτων που χαλασες......

*χαλαρα 10 ωρες....πολυ χαλαρα.......(θα μετρας -θα ακους -και ή θα γυρνας πισω να ξαναμετρησεις -ή θα επεμβαινεις σε καμπυλες)
** με -χωρις χαλια........

εισαι διατεθημενος για κατι τετοιο.......

α και που εισαι * παρε μαζι σου καποιον που να ξερει αγγλικα , μην καψεις καμμια μοναδα ........το audy δεν σηκωνει μη αγγλομαθεις

* (λεμε και κανα αστειο ) να ευθυμησουμε γιαννη σλοου

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

...........και μιας και απο αισθητικης αποψης (http://www.auralex.com/sonicprint/productPage-IndArtist.aspx?cat=8&nm=Independent Artists) καποιος θελει να καλυφθει ......ισως αξιζει να αλλαξει χωρο απο αυτα που ζητανε....
Περα της αισθητικης αποψης οτι μπαινει σε ενα χωρο καλο ειναι να ειναι τοσο οσες οι εντασεις.Αν τα <υλικα> ειναι λιγοτερα απλα καθυστερουμε τα προβληματα, αν ειναι παραπανω τοτε ψοφαμε τον χωρο........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.676
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale