ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.244
Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Και ο Μανώλης και ο ζιζικ και ο Μάριος πίνουν Zero.
Προσέχουν τα παιδιά.

Reaction score
171

Δώσε καμιά αναφορά για το τι έγινε χθες στου Γιάννη??

Reaction score
171

Μη λες, θα πουν άλλοι. Ξέρω έναν που δεν κρατιέται!!

Reaction score
171

και μια ξεχασμένη στο κινητό:

Ο Zizik στην Κομνηνών απολαμβάνει Fredoccino special

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.867
Ήταν γιά μιά ακόμη φορά καταπληκτικά!

Αλλά το βράδυ στο καλιμπράρισμα του ichaltou έγιναν έκτροπα, στα οποία δεν μπορώ να αναφερθώ εκτεταμένα... :120:

Μέρος των εκτρόπων έχει καταγραφεί στο αηφόνι του Μανώλη, γι' αυτό και ο Γιάννης πλήρωσε κάτι παραπάνω. :116:

EDIT: Η επιστροφή ήταν όλη με βροχή και άργησα, οπότε δεν μπορούσα να σταματήσω πουθενά.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.867
Re: Απάντηση: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

δεν εχεις μαζι λαστιχα βροχης...:112::111:
Δυστυχώς όχι, αλλά έκανα αξιοπρεπή χρόνο, 3:40.
Την Πέμπτη έκανα ακριβώς 3:00.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Λοιπόν, χθές ο Μανώλης καλιμπράρισε σε εμένα...τον προβολέα μου Epson tw5000, ήχο και την τηλεόραση 50VT30.
Σαν αδαής είχα κάνει κάποιες προσπάθειες να βάλω κάποιες ρυθμίσεις εικόνας τόσο στον προβολέα, όσο και στην τηλεόραση, ρυθμίσεις που έβρισκα απο διάφορα φόρουμ και review, γνωρίζοντας βέβαίως το λάθος σε αυτήν την κίνηση καθώς πέρα απο τις διαφορες απο μηχάνημα σε μηχάνημα υπάρχει το σημαντικότερο όλων που είναι ο χώρος.
Η δυνατότητα να θυμώμαστε το πώς βλέπουμε, είναι πολύ ασθενής και ευτυχώς ο Μανωλης δεν κάνει reset προτού ξεκινήσει ώστε να έχεις την δυνατότητα να μπορείς να συγκρίνεις το πριν με το μετά, το οποίο δεν εχει καμμία , μα καμμία σχέση. Στην δική μου περίπτωση η μεγάλη διαφορά εστιάστηκε στο χρώμα, το οποίο απέκτησε μια λαμπρότητα που δεν είχα δει,σε καμιά περίπτωση στον προβολέα μου αλλά και δεν φανταζόμουν πως είχε. Ο προβολέας κέρδισε σε φωτεινότητα και σε συνδυασμό με την καλή του κίνηση και το ικανοποιητικό του μαυρο εχουν δωσει ενα παρα πολυ καλό αποτέλεσμα.
Δεν θα συνεχίσω άλλο με τον προβολέα καθως οι ικανότητες του Μανώλη σε αυτό το τομέα είναι γνωστές αλλά θα σταθώ στο κομμάτι της ρύθμισης ήχου καθώς οι χαμηλοί τόνοι που ακολουθεί ο Μανώλης δεν έχουν κάνει ευρέως γνωστή την ενασχόληση του με αυτό το αντικείμενο. Επι τρείς περίπου ώρες μέτρησε, έκανε άπειρες δοκιμές, έπαιξε πόντο, πόντο με τις αποστάσεις των ηχείων απο τα μενού του ενισχυτή, μου μετακίνησε τα ηχεία και το τελικό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Μου έδωσε μια μεγάλη μπροστινή σκηνή, το κεντρικό μου απέκτησε τον τσαμπουκά και τον όγκο του μεγέθους του και το σημαντικότερο όλων: έχω μπάσο χωρίς καμμιά ουρά, χωρίς να τρίζει τίποτα και είναι εμφανές σε χαμηλές εντάσεις. Τέλος η σωστή τοποθέτηση των ηχείων διαφοροποίησε΄προς το καλύτερο και την δικάναλη ακρόαση μου τοποθετόντας τις φωνές ακριβώς στο κέντρο.
Για την τηλεόραση δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα, τις δυνατότητες της τις γνώριζα και το αποτέλεσμα δεν μου προξένησε καμμιά έκπληξη.
Συνολικά ο Μανώλης ξόδεψε 8-9 ώρες, απο τις 5.30 έως τις 2 το βράδυ, για να υπάρξει αυτό το αποτέλεσμα και τον ευχαριστώ πολύ καθώς εκτός των άλλων ανέχτηκε όλες τις μ@λ@κίες που με τον Ζιζικ κάναμε στο σύνολο αυτών των ωρών, ντουκουμέντα των οποίων έχει κρατήσει τόσο σε φωτό όσο και σε βίντεο.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Τώρα, εκτός του καλιμπραρίσματος, το τι κάναμε και το τι είπαμε 3 ημέρες με τον Ζιζικ δεν μπορώ να το περιγράψω. Περάσαμε τέλεια, ιδίως στους 6ωρους - 7ωρους καφέδες που πίναμε καθημερινά. Δεν έμεινε τίποτα όρθιο, ασχολίαστο, "πεθάναμε" στο γέλιο, κάναμε και τις βόλτες μας. Μόνο μειονέκτημα οτι δεν μπορεί να με ακολουθήσει στα ωράρια καθώς νυστάζει νωρίς.

Reaction score
30.490

Nαι το χρυσό μου το ζητάει νωρίς ο μορφέας , στην αγκάλη του.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.867
Ο Μάκης μου μιλάει! :103:

Ο Μάριος έφευγε από τις 5 το απόγευμα... στις 2 το πρωί πήγε σπίτι.

Ο Alex όπως πάντα έδωσε ρεσιτάλ! Αυτή η φωτογραφική, τσίλικη!

Ο Μιχάλης πεινούσε το καημένο.

Στον σημερινό καφέ ήρθε ο geomiat. Και ο Τάσος. Και έγινε πάλι... :116:

Στον χθεσινό καφέ, ο Alex και ο Κώστας... :105:

Στον Ηλία κλαίγαμε από τα γέλια. Πάλι.

Ο Μανώλης μας κρατάει απ' τ' @@... :402: Τι φοβερά καλιμπραρίσματα έκανε!

Μετά από 9 ώρες καλιμπράρισμα, ο ichaltou: Καθίστε ρε να πάμε να πιούμε ένα ποτό...

Άκουσα τον Κώστα EAR, και κινήθηκα με αργότερους ρυθμούς. Και στον ίδιο χρόνο έφθασα, και έκαψα 5-6 λίτρα λιγότερα ανά 100χλμ!!!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

...Τι φοβερά καλιμπραρίσματα έκανε!
...τον '30άρη' σήμερα ήταν για να τον καλιμπράρει;

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.867
Re: Απάντηση: Re: ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

...τον '30άρη' σήμερα ήταν για να τον καλιμπράρει;
Ναι, στις εξίμισι το απόγευμα.

Τον Γιάννη Κοτσίδη δεν τον είδα πολύ, ούτε πήγα σπίτι του, αν και προσπαθήσαμε να βρεθούμε.

Reaction score
1.460

Μετά τους καφέδες και τα ουίσκι(α) στο Cosmos, τα παιδάκια πείνασαν..

Φάγαμε ότι είχε..

Βλεπω πριν την παραγγελία ο Μιχάλης καθόταν πίσω γωνία σαν τον κακό μαθητή…μετά την παραγγελία πέρασε 1ο τραπέζι πίστα!:116:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893

Βλεπω πριν την παραγγελία ο Μιχάλης καθόταν πίσω γωνία σαν τον κακό μαθητή…μετά την παραγγελία πέρασε 1ο τραπέζι πίστα!:116:
...ωχ ωχ ωχ....συμπτώματα Κεφάλα μου φαίνεται ότι έχεις:105:

Reaction score
3.989

O Mανώλης είναι "περιπτωσάρα" πιδί!!

Αλλά περιπτωσάρα λέμε!!!!

Τον περιμένω με τον Ζιζίκιο αν κ ΔΕΝ έχω προβολέα!!!

Φεύγοντας χθές απο Σαλλλλονίκη μίλησα με τον πρόεδρο και απεδέχθην (και καλά έκανα!) πρόταση για κόφυ σε μπαλκόνι ζόρικο στην έξοδο της Πόλης.

Μιχάλης, Γιάννης, Μάριος, Μάνος, Μανώλης, Ζιζίκιος...και πάρτα!!!

Η επιστροφή ήταν εύκολη μετά απο τη "δόση"!!!

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.668
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale