ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Reaction score
0
Σε κάποιο άλλο Ελληνικό forum ήχου/εικόνας και στην υποκατηγορία "Hi End", γίνεται σοβαρός ντόρος για ένα player, το οποίο φαίνεται να αποτελεί την αποκάλυψη της χρονιάς (και όχι μόνο).
Το player αυτό ονομάζεται BLUE SKY DV-865 (ή 855) και λέγεται ότι κοστίζει γύρω στα 30 Ευρώ. Οι περισσότεροι από αυτούς που το έχουν ακούσει μιλάνε για εκπληκτικό ήχο. Έχετε καμία άποψη γι' αυτό?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Στα ψηφιακά, τίποτα δεν είναι απίθανο. Όμως, τo θέμα αυτό φίλε μου είναι πάρα πολύ παλιό...

Ούτε για το Player της χρονιάς μιλάμε, ούτε καν για το player της προηγούμενης χρονιάς. Το θέμα έχει συζητηθεί πέρσι τέτοιο καιρό ακριβώς και έχουν γράψει αρκετοί φίλοι την άποψή τους γι αυτό εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=25019&highlight=bluesky

- Να υπενθυμίσω ότι το θέμα το είχε ξεκινήσει ο φίλος guru το 2005. Ο ίδιος νομίζω ότι το ανακίνησε πάλι και στο άλλο φόρουμ... :smoking:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
To παρακάτω post είναι στις 03-11-2005 και αφορά το αμέσως προηγούμενο μοντέλο του player για το οποίο συζητάμε, ήτοι το 855.

:arrow: AUDIO SYSTEM :

- Ηχεία : PROAC "Studio 125"
- Ενισχυτής : PIONEER "A 400-X"
- Αναλογική πηγή : PRO-JECT "Debut II"
- Ψηφιακή πηγή : BLUESKY "DV 855"...(*)
- Καλωδίωση : EICHMANN "Express6/Series 2" (Interconnect) + ιδιοκατασκευές (speaker cables, power supply)

(*)...το συγκεκριμένο player έχει εδώ και 20 μέρες αντικαταστήσει το ROTEL "RCD 965 BX", πρόκειται για Α-Π-Ο-Κ-Α-Λ-Υ-Ψ-Η (τιμή 35 € στο "Carrefour" => ...ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...) και έχει μπει στα περισσότερα σπίτια των Πατρινών audiophilers (...κυρίως αυτών που ακούνε πραγματικά...και όχι αυτών που αγοράζουν μόνο με το όνομα, την εμφάνιση, "το ακριβό είναι και καλύτερο", τα tests του ειδικού τύπου,κλπ,κλπ,κλπ...)
...η συμβουλή μου είναι όπου το βρείτε...πάρτε το με κλειστά τα μάτια...δεν θα πιστεύετε αυτό που ακούτε (αν πραγματικά ακούτε)... :wink:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Επιτελους θα φτιαξουμε και γ@μω τα ηχοσυστηματα με 100 ευρω !!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Θυμηθηκα και την αλλη Hi-End αποκαλυψη ...................................................... το Playstasion 1 !!!!!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
με τοση ποιοτητα φοβαμαι μην σκισω τα dries van noten μου
pou ya

Reaction score
0
Δυστυχώς και εγώ κάποια σημάδια σνομπισμού τα διακρίνω, και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί. Εκτιμώ ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων συμμετέχουν στα fora αυτά δεν έχουν να χωρίσουν απολύτως τίποτα μεταξύ τους.

Φιλικά πάντα

Reaction score
0
Γιατί το λες αυτό φίλε?
Γιατί από ό,τι διάβασα στο παλιό thread δεν είχε δώσει σχεδόν κανείς σημασία στο player, το πέρασαν όλοι στο "ντούκου", χωρίς να ασχοληθούν λίγο περισσότερο (μάλλον λάθος τους).
Μήπως (λέω μήπως) θα έπρεπε να το ξανατσεκάρετε καλύτερα? Δεν νομίζω να έχουν κάνει τόσο λάθος τόσα άτομα (και μάλιστα ακούγεται ότι υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν αλλά δεν μιλάνε - οπότε μιλάμε για πολύ περισσότερο κόσμο)!
Εκτός και αν είστε από αυτούς που ακούτε μόνο με τα μάτια και με την αξία του κάθε μηχανήματος και όχι με τα αυτιά (ελπίζω όχι - αν και προσωπικά γνωρίζω πάρα πολλούς που το κάνουν αυτό).
Sorry αν σάς ζάλισα, αλλά έχω μεγάλη απορία για το πώς διίστανται οι απόψεις των μελών 2 forums.
Cheers!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε παιδιά τι λέτε, γιατί δεν εξηγείτε? :crazy_1:

Είναι υποχρεωτικό μήπως όλοι να συμφωνήσουν ότι ανακαλύφθηκε ο τροχός?
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το θέμα...

Reaction score
14
Απάντηση: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Εγω νομίζω γίνεται προσπάθεια απαξίωσης των Πατρινών audiophilers.

Παιδάκια λυπάμαι, όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Reaction score
250
Πάντως εγώ δοκιμάζω 2 κομμάτια Blue Sky 865 !

Οι συγκρίσεις γίνονται με ένα ADVANCE ACOUSTIC MCD-203 ,ένα

DENON 1930 , ένα SHANLING SCDT200 βελτιωμένο και ένα

ESOTERIC X-01
.

Επίσης χρησιμοποιώ την θρυλική κατασκευή της Luxman το Da converter

DA-07 (που ο Φίλος Ρένος-Luxman είχε την καλωσύνη να μου το δώσει

για πολύμηνη δοκιμή !)

Σε λίγες μέρες θα ξέρω αν κάτσει στο σύστημα μου και αποδειχτεί μέγα

κελεπούρι ή αντίστροφα σε μούφα περιωπής ......

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
αλλά έχω μεγάλη απορία για το πώς διίστανται οι απόψεις των μελών 2 forums.
Cheers!
Ρε φίλε όμως τι σχέση έχουν αυτά με τα φόρα?...

Πάντως κάποιος από αυτούς που λέει στο thread πέρσι τέτοιο καιρό, ότι δεν... στο νέο thread δίπλα λέει ότι παίζει καλά. :crazy_1: :cool_4:
Ας απαντήσει ο ίδιος, ξέρω γω...
Δυστυχώς ή ευτυχώς, ο φίλος guru είχε ανεβάσει το ίδιο θέμα και εδώ πέρσι. Δεν είναι κακό αυτό...

- Αλλά επαναλαμβάνω, οι συσκευές με τα φόρα δεν έχουν καμία σχέση και απορώ που το βλέπετε έτσι...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Μήπως σνομπάρετε το άλλο forum ή κάνω λάθος?
Μισό να καταλάβω. Είχε ανοιχτεί πριν καιρό ένα θέμα εδώ για κάποιο player. Οι περισσότεροι απ'ότι διαβάζω δεν ενθουσιάστηκαν. Τώρα ανοίγει θέμα για το ίδιο player σε άλλο forum. Αυτά που γράφτηκαν εδώ, ΤΟΤΕ, δεν συμφωνούν με αυτά που γράφουν κάποιοι άλλοι σε κάποιο άλλο forum, ΤΩΡΑ, για το ίδιο player πάντα. Και το συμπέρασμα είναι ότι οι του avsite σνομπάρουν το άλλο forum? Sorry αλλά κάπου το έχασα, δεν ήπια και καφέ ακόμα. :crazy_1:

Επί της ουσίας, μακάρι να παίζει τόσο καλά το player. Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί δεν είμαι Ελλάδα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Μισό να καταλάβω. Είχε ανοιχτεί πριν καιρό ένα θέμα εδώ για κάποιο player. Οι περισσότεροι απ'ότι διαβάζω δεν ενθουσιάστηκαν. Τώρα ανοίγει θέμα για το ίδιο player σε άλλο forum. Αυτά που γράφτηκαν εδώ, ΤΟΤΕ, δεν συμφωνούν με αυτά που γράφουν κάποιοι άλλοι σε κάποιο άλλο forum, ΤΩΡΑ, για το ίδιο player πάντα. Και το συμπέρασμα είναι ότι οι του avsite σνομπάρουν το άλλο forum? Sorry αλλά κάπου το έχασα, δεν ήπια και καφέ ακόμα. :crazy_1:

Επί της ουσίας, μακάρι να παίζει τόσο καλά το player. Δυστυχώς δεν μπορώ να το δοκιμάσω γιατί δεν είμαι Ελλάδα.
Έχεις δίκιο να απορείς φίλε Κώστα, αλλά είναι μάλλον ακριβώς γιατί δεν το έχεις δοκιμάσει. Τουλάχιστον από ό,τι διαβάζω στο ένα και στο άλλο forum μού φαίνεται ότι υπάρχουν 2 "στρατόπεδα", ένα στο κάθε forum!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.036
Members
38.524
Νεότερο μέλος
dieccast