ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Player(?)

Reaction score
298
Θα μου πεις, ό άλλος χρέωνε μισό ευρώ εισιτήριο την προβολή για να "βγάλει" λάμπα :pc:

VG

Reaction score
0
και μάλιστα ακούγεται ότι υπάρχουν πολλοί που γνωρίζουν αλλά δεν μιλάνε - οπότε μιλάμε για πολύ περισσότερο κόσμο

Έλεος :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: Πόση μαλάκυνση σε ένα ποστ μόνο;
Δεν πας να κανεις καμια δουλεια βρε αδερφε;Προσεύχομαι να είσαι ανήλικος,αν όχι τοτε έχεις χάσει την μπάλα άσχημα....

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
VG, με συγχωρεις πολυ για την παρεμβαση, αλλα λιγη ευγενεια δεν νομιζω πως θα εβλαπτε.Αποψη μου, αποψη του, αποψη σου:cool_4:

Reaction score
0
Έλεος :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: Πόση μαλάκυνση σε ένα ποστ μόνο;
Δεν πας να κανεις καμια δουλεια βρε αδερφε;Προσεύχομαι να είσαι ανήλικος,αν όχι τοτε έχεις χάσει την μπάλα άσχημα....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!:happy_4::happy_4::happy_4:

Reaction score
3
Φίλε μου hear,kαλως ήρθες κατ'αρχήν στο avsite και στην κατηγορία μας.
Εαν είσαι Αθήνα,ελα να σου δανείσω τον "Ηι Εndo φονέα",για να διαπιστώσης με τα δικά σου αυτιά πως παίζει.
Εχω και το ps1 για όποιον άλλον ενδιαφέρεται για δοκιμή...
Καλό θα είναι όμως να είμαστε προσγειωμένοι.
Ομως δεν καταλαβαίνω "το πνεύμα" σου,για το πως δηλαδή βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα για τα δύο fora.!!!

Reaction score
0
ΟΚ. Εντάξει. Απλά με αυτά που διάβασα στα 2 forums μπερδεύτηκα χειρότερα. Οπότε θα πάω αύριο να αγοράσω ένα player δικό μου, να δω ποιός έχει δίκιο ή τέλος πάντων τι "συμβαίνει". Αλλά θα μού επιτρέψετε να μη βγάλω γρήγορα συμπέρασμα, αλλά να ακολουθήσω τα βήματα που προτείνει ο φίλος "guru" στο "avclub" και να μη βιαστώ να κρίνω πριν περάσουν μερικές μέρες "στρωσίματος".

Reaction score
3
Αυτή είναι η σωστότερη κίνηση,αν και φιλτράροντας αυτα που έχουν γραφτεί,θα καταλάβεις τι εννοεί ο καθένας μας,γιατί εντάξει,αυτό είναι φτηνό και μπορείς να πειραματισθείς.
Σε κάτι ακριβό όμως?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Ρε σεις σας αφησα με μια σελιδα με χαχανα "happy_1" "happy_1" και σας ξαναβρισκω δυο μετα παρεξηγημενους :violent: ;;;;

Ελεος !!!! Η ειρωνεια μου παντως αφορουσε την ανακαλυψη της φιλοσοφικης λιθου που κοστιζει 35 ευρω !! οχι τα αλλα φορα .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε πάμε καλά? :pc:
Αν είναι δυνατόν να πλακωθούμε για 30€ που λέει και ο RD... :crazy_1:

Τέλος πάντων, το θέμα του πως παίζει το εν λόγω μηχανάκι, είναι παντελώς άσχετο με τα δύο φόρα και κατά την άποψή μου φίλε hear κακώς ετέθη, διότι προφανώς δεν γνωρίζεις ότι πολλά παιδιά γράφουν και από εδώ και από εκεί. Σου είπα άλλωστε ότι και στο εδώ (τότε) θέμα έχει γράψει κάποιος που γράφει και στο avclub. Από εκεί και πέρα, ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει είτε ότι πρόκειται για ομαδική αυθυποβολή, είτε ότι πρόκειται για την ανακάλυψη της αμερικής. Δεν θα αναγκάσουμε κανέναν να πιστέψει σε κάτι που δεν έχει ακούσει.

- Επιπλέον, αν θέλεις την επίσημη άποψη της δικής μας κατηγορίας, κανένα μηχάνημα δεν παίζει καλύτερα από κάποιο άλλο, αν δεν υποστεί συγκριτικό με ορθή μεθοδολογία. Οι προσωπικές απόψεις συμφορουμιτών είναι αποδεκτές αλλά δεν είναι τίποτε άλλο από μερικές υποκειμενικές κρίσεις.

Το ποιός έχει τα καλύτερα αυτιά δεν μπορεί σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να γίνει αντικείμενο συζήτησης. Χομπίστες είμαστε και χεστήκαμε αν παίζει καλά ή όχι...

Ελπίζω να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις...

Reaction score
383
Στα ψηφιακά, τίποτα δεν είναι απίθανο. Όμως, τo θέμα αυτό φίλε μου είναι πάρα πολύ παλιό...

Ούτε για το Player της χρονιάς μιλάμε, ούτε καν για το player της προηγούμενης χρονιάς. Το θέμα έχει συζητηθεί πέρσι τέτοιο καιρό ακριβώς και έχουν γράψει αρκετοί φίλοι την άποψή τους γι αυτό εδώ: http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=25019&highlight=bluesky

- Να υπενθυμίσω ότι το θέμα το είχε ξεκινήσει ο φίλος guru το 2005. Ο ίδιος νομίζω ότι το ανακίνησε πάλι και στο άλλο φόρουμ... :smoking:

...
που μπορουμε να δουμε αυτο το θεμα του guru του 2005..?

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Τι σχέση έχουν τα fora με τα συμπεράσματα που βγήκαν εδώ βρε παιδιά?

Ολο προσπαθούμε να αναστήσουμε πεθαμένες ιστορίες μου φαίνεται. Τόση εγκαθετοσύνη πια?

Reaction score
1
Παιδιά έλεος με αυτό το Bluesky επιτέλους. Όχι και σε αυτό το φόρουμ.

Το θέμα έχει παραγίνει στο AVClub. Όποιος ποστάρει για CD Player κάποιοι αρχίζουν την ιστορία Bluesky. Έλεος !! :pc: :pc: :pc:

Και επειδή το θέμα έγινε κουραστικό στο άλλο Club κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν την ίδια κατάσταση και εδώ.

Παρακαλώ τους Διαχειριστές του forum να επέμβουν.

Bart.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Mηπως ειδατε τον νεο προ της ΥELLOW SEA με πυκνωτες ΜUNDORF-JENSEN paper in oil,zero feedback,αντιστασεις DALE-MILLS,μετασχηματιστες της LUNDAHL,ηλεκτρολυτικους BLACK GATE RUBICON,πλακετα διπλη εποξικη με ινες γυαλιου,βυσματα CARDAS RHODIUM,SILTECH ασημοκολλησεις,σασι 16 εκατοστων απο BILLET ALUMINIUM,TELEFUNKEN λαμπες στην ανορθωση,ποντεσιομετρα της VALTA με 168 αντιστασεις ανθρακος-πυριτιου επανω και τελος με εσωτερικη καλωδιωση της TRANSPARENT στα38 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Νομιζω τον εισαγει ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Την αλλη εβδομαδα φερνει και το ταιρι τους τελικους που ειναι dual mono 200 watt σε ταξη αλφα ,3KVA στο καναλι και 250000 microfarrads NICHICON Audiograde πυκνωτες τροφοδοσιας στα 56 ευρω.Αν τους παρετε με χρυσοκολλησεις εσωτερικα παει στα 62 ευρω.
Επισης αν το παρετε σετ σας δινει και 4 βαζακια αγγουρακια τουρσι και 6 cd της JVC K2.Noμιζω οτι εδω μιλαμε για ευκαιρεια και σε σχετικα προσιτη τιμη.
Παρεπιπτοντως τα βαζουν και σε καρτα με 20 λεπτα μηνιαια χρεωση για 3 χρονια.Τ Ρ Ε Ξ Τ Ε.................................

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Mηπως ειδατε τον νεο προ της ΥELLOW SEA με πυκνωτες ΜUNDORF-JENSEN paper in oil,zero feedback,αντιστασεις DALE-MILLS,μετασχηματιστες της LUNDAHL,ηλεκτρολυτικους BLACK GATE RUBICON,πλακετα διπλη εποξικη με ινες γυαλιου,βυσματα CARDAS RHODIUM,SILTECH ασημοκολλησεις,σασι 16 εκατοστων απο BILLET ALUMINIUM,TELEFUNKEN λαμπες στην ανορθωση,ποντεσιομετρα της VALTA με 168 αντιστασεις ανθρακος-πυριτιου επανω και τελος με εσωτερικη καλωδιωση της TRANSPARENT στα38 ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Νομιζω τον εισαγει ο ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.
Την αλλη εβδομαδα φερνει και το ταιρι τους τελικους που ειναι dual mono 200 watt σε ταξη αλφα ,3KVA στο καναλι και 250000 microfarrads NICHICON Audiograde πυκνωτες τροφοδοσιας στα 56 ευρω.Αν τους παρετε με χρυσοκολλησεις εσωτερικα παει στα 62 ευρω.
Επισης αν το παρετε σετ σας δινει και 4 βαζακια αγγουρακια τουρσι και 6 cd της JVC K2.Noμιζω οτι εδω μιλαμε για ευκαιρεια και σε σχετικα προσιτη τιμη.
Παρεπιπτοντως τα βαζουν και σε καρτα με 20 λεπτα μηνιαια χρεωση για 3 χρονια.Τ Ρ Ε Ξ Τ Ε.................................
Ρε Βλαση ειπαμε να φτιαξουμε Hi-End συστημα με 100 ευρω . Εσυ θες να μας καταστρεψεις οικονομικα :mad_2: ! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ !!! :happy_5::happy_5::happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp