ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Reaction score
62
Re: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Δημητρη.. για ολους μιλαω.
Το ξέρω :cool_4:

Με στενοχωρεί το γεγονός ότι, ενώ έχουμε μια εθνική τραγωδία και τα κόμματα έπρεπε να είναι ενωμένα, ανταλάσσουν κατηγορίες και ευθύνες.Είχα μιά ελπίδα ότι σε στιγμές εθνικής κρίσης όλοι θα ήταν ενωμένοι. Αλλά τελικά όλοι δειψουν για την καρέκλα και για τίποτε άλλο. Γι' αυτό τα παίρνω και εδώ μεσα. Αντι να τους κράξουμε όλους, καθόμαστε και το βλέπουμε πολιτικά το θέμα, χάνοντας την ουσία. Είναι κρίμα μπορστά σε μία τέτοια καταστροφή να μην είμαστε ενωμένοι, ανεξαρτήτως παράταξης, ομάδας...οτιδήποτε... και έτσι γινόμαστε κι εμείς συνένοχοι στο έγκλημα, με όλα αυτά τα λαμόγια, καρεκλάτα και μή που βγαίνουν στις τηλεοράσεις...

Reaction score
0
Κατ΄αρχήν όταν έχει ολομέλεια η βουλή σιγά μη πάρουν και πολλούς τα σκάγια :). Πόσοι λες θα είναι μέσα?

Το θέμα είναι ότι αν είναι σχέδιο αποσταθεροποίησης (σχέδιο είναι προφανές ότι είναι πλέον) έχει πετύχει.

Αν δεν είναι σχέδιο αποσταθεροποίησης δεν έχω πειστεί ακόμα γιά τους σκοπούς του. Οι καταπατητές δε μου φτάνουν.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
φτανει ρε παιδια με την αποσταθεροποιηση.
κατι που σερνεται με δεκανικια ειναι σταθερο?

VG

Reaction score
0
Θελουν να μας πεισουν οτι υπαρχει κατι αλλο απο πισω;Ειμαστε παραπανω απο προθυμοι να συστρατευουμε και να το αντιμετωπισουμε ολοι μαζι,αλλα θελουμε στοιχεία και αποδειξεις,οχι μισόλογα και υπονοούμενα σεσημασμένων γραφικών πολιτικαντηδων σαν τον Ψωμιάδη και τον Βίκτωρα.

Reaction score
0

Το ξέρω :cool_4:

Αντι να τους κράξουμε όλους, καθόμαστε και το βλέπουμε πολιτικά το θέμα, χάνοντας την ουσία. Είναι κρίμα μπορστά σε μία τέτοια καταστροφή να μην είμαστε ενωμένοι, ανεξαρτήτως παράταξης, ομάδας...οτιδήποτε... και έτσι γινόμαστε κι εμείς συνένοχοι στο έγκλημα, με όλα αυτά τα λαμόγια, καρεκλάτα και μή που βγαίνουν στις τηλεοράσεις...
ειχα την αισθηση οτι φτυνουμε τους παντες...
τουλαχιστον αυτο ισχυει για μενα.

και μεγαλη η χαρη τους δηλαδη να τους χαρισω το σαλιο μου..
Η αλητεία σε ολο της το μεγαλειο..

Reaction score
0
Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Γιατι μπαινουν οι φωτιες και απο ποιους; ειναι απλο :
α) απο ατυχια (απροσεξια) χαζομαρα και τη γνωστη ανευθυνοτητα μας
β) εσκεμμενα
Αφηνουμε το πρωτο (ετσι κι αλλιως παντου συμβαινει, και στη γιαγια με τη μπριζολα, και στην ηλεκτροσυγκολληση)
Οσο για το (β):
Προσωπικα αποκλειω το σχεδιο αποσταθεροποιησης ειτε απο ξενους ειτε (και ιδιως) απο ντοπια πολιτικα κομματα. Και εν προκειμενω για καποιον φιλο που κατονομασε το ΚΚΕ, νομιζω οτι αν υπαρχει κατι εντιμο ακομη στον πολιτικο χωρο ειναι αυτο (και δεν εννοω οτι ειναι εντιμο - απλα παραπανω απο τα αλλα).Οσο γαι τις Γιακουματιες ρησεις ειναι ηλιθιοτητες ενος πανυβλακα πολιτικου και δεν αξιζει να ασχολουμαστε μαζι του, ισως μονον οσοι προσδοκουν διορισμο απο αυτον (κι ελπιζω να λειπει απο τη Βουλη).
Συνεπως ποιοι βαζουν εσκεμμενα φωτιες; πως ειπε εκεινος ο Ρωμαιος "πιος οφελειται;". Ε, αυτος ειναι ο εμπρηστης. Τον ξερουμε, ειμαστε πιθανον εμεις οι ιδιοι ως μελη ενος οικοπεδικου συνεταιρισμου, ως υποστηρικτες ενος δασοκτονου νομου αποχαρακτηρισμου των δασων (Σουφλιας, αρθρο 24, νομιμοποιησεις αυθαιρετων αμεσα και εμμεσα), ως μοναχοι μοναστηριου και κατσικοκλεφτες των νεωτερων βακουφιων (σημερα 21ος αιωνας!!!),Δημαρχοι και Δημοσιοι Υπαλληλοι (Μηχανικοι, Δικηγοροι. Συμβολαιογραφοι, Δικαστες) ολοι εξωμοτες του ορκου τους και καθαρματα.
Ακομη και ο βοσκος που με τη γνωστη "αθωα" πονηρια του ανανεωνει τα βοσκοτοπια καιγοντας βουνα ειναι εμπρηστης (αν και παλια κανενας δεν τον θεωρουσε ετσι, απλα γιατι ΠΟΤΕ η φωτια εξ αιτιας του δεν επαιρνε διαστασεις τετοιες σαν και σημερα). Η γυναικα μου (αλλα και αλλοι) που μεγαλωσε σε ημιορεινο χωριο της Ηπειρου εχει να λεει :" Ξενυχτουσαμε στα βουνα και βαζαμε στα πουρναρια φωτιες για να ζεσταθουμε η να παιξουμε, και ποτε δεν καηκε το βουνο. Και μαλιστα χωρις να προσεχουμε και ιδιαιτερα. Σημερα γιατι καιγονται ετσι;" Απλα γιατι σημερα ΘΕΛΟΥΝ να τα καψουν!
Αγαπητοι φιλοι, αν ως "αποσταθεροποιηση" εννοειτε απλα το φαινομενο των πυρκαγιων με σκοπο να "πεσει" η κυβερνηση, νομιζω πως ειστε σε λαθος συμπερασμα. Ποιος να ενδιαφερθει να ριξει αυτην την κυβερνηση αφου ετσι κι αλλιως την δουλεια θα την κανει και με την αλλη;
Δυστυχως αλλου ειδους αποσταθεροποιηση δουλευει υπογει αλλα φανερα στον κοσμο μας. Για οσους ενδιαφερονατι το "Τριτο ματι" εχει μια πολυσελιδη αναφορα αυτων που ολοι βασικα χαζοξερουμε αλλα δεν παραδεχομαστε (μη δινετε και μεγαλη σημασια στο λοιπο περιεχομενο του - δεν ειμαι φαν του!)
Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα βαφτίζουμε γραφικό κάποιον που δε συμφωνούμε μαζί του. Ετσι εύκολα δε δεχόμαστε τα επιχηρήματά του και καθαρίζουμε.
Προφανώς πριν από 1 μήνα ή 2 μήνες δεν υπήρχαν οικοπεδοφάγοι. Ξαφνικά φυτρώσανε τώρα. Ούτε και πέρισυ (που δεν είχαμε τις αντίστοιχες φωτιές)
Ας τρέξουμε τώρα λοιπόν να πάρουμε όλοι από ένα οικπεδάκι στο Πάρνωνα, στην Αρχαία Ολυμπία...
Δε σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν οικοπεδοφάγοι. Αλλά έλεος. Ακόμα κι αυτοί ξέρουν που πότε και ΠΟΣΟ θα κάψουν. Κανείς δε θέλει ένα σπίτι σε έναν κρανίου τόπο...

Reaction score
0

Θελουν να μας πεισουν οτι υπαρχει κατι αλλο απο πισω;Ειμαστε παραπανω απο προθυμοι να συστρατευουμε και να το αντιμετωπισουμε ολοι μαζι,αλλα θελουμε στοιχεία και αποδειξεις,οχι μισόλογα και υπονοούμενα σεσημασμένων γραφικών πολιτικαντηδων σαν τον Ψωμιάδη και τον Βίκτωρα.
Εσύ δε τους ξέρεις?
Δες ποιές εφημερίδες τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και βρες τους.
Δες τους "αγανακτισμένους" πολίτες και φτύστους.
Δες τους πολιτικάντηδες που βγαίνουν και πανηγυρίζουν κατακεραυνώνοντας και όχι συσπειρώνοντας και ξέχασέ τους

Reaction score
0

κυριοι.. δεν πιστευω στα ματια μου αυτα που διαβαζω..
απο εμενα τελος γι αυτο το post.

λυπαμαι.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

Είναι απίστευτο το πόσο εύκολα βαφτίζουμε γραφικό κάποιον που δε συμφωνούμε μαζί του. Ετσι εύκολα δε δεχόμαστε τα επιχηρήματά του και καθαρίζουμε.
Προφανώς πριν από 1 μήνα ή 2 μήνες δεν υπήρχαν οικοπεδοφάγοι. Ξαφνικά φυτρώσανε τώρα. Ούτε και πέρισυ (που δεν είχαμε τις αντίστοιχες φωτιές)
Ας τρέξουμε τώρα λοιπόν να πάρουμε όλοι από ένα οικπεδάκι στο Πάρνωνα, στην Αρχαία Ολυμπία...
Δε σημαίνει αυτό ότι δεν υπάρχουν οικοπεδοφάγοι. Αλλά έλεος. Ακόμα κι αυτοί ξέρουν που πότε και ΠΟΣΟ θα κάψουν. Κανείς δε θέλει ένα σπίτι σε έναν κρανίου τόπο...
Μαλιστα! Πες μου τωρα γιατι εσυ θεωρεις σωστα τα λεχθεντα απο Γιακουμ.τα οποια ειναι δυνατο να τον αποχαρακτηρισουν απο "γραφικο".
Οσο για οικοπεδοφαγους, στην αναμπουμπουλα ο λυκος χαιρεται- ιδιως οταν ειναι λυκος ο ιδιος.

Antony τι θα πει το" δε νπιστευεις τα ματια σου με αυτα που διαβαζεις"; Στο κατω κατω γιατι να βλεπουμε με τα δικα σου ματια (=αποψη) κι οχι ο καθενας μας με τα δικα του;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ τωρα. ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΤΕ ?

... Antony τι θα πει το" δε νπιστευεις τα ματια σου με αυτα που διαβαζεις"; Στο κατω κατω γιατι να βλεπουμε με τα δικα σου ματια (=αποψη) κι οχι ο καθενας μας με τα δικα του;

φιλε lakis δε ζητησα απο κανεναν να δει με τα δικα μου ματια, δηλαδη να ασπαστει τη γνωμη - αποψη μου.

VG

Reaction score
0

Εσύ δε τους ξέρεις?
Δες ποιές εφημερίδες τρίβουν τα χέρια τους από χαρά και βρες τους.
Δες τους "αγανακτισμένους" πολίτες και φτύστους.
Δες τους πολιτικάντηδες που βγαίνουν και πανηγυρίζουν κατακεραυνώνοντας και όχι συσπειρώνοντας και ξέχασέ τους

Καμμια εφημεριδα δεν τριβει τα χερια της.

Θα δω τους αγανακτισμενους πολιτες,και δεν θα παραλειψω να τους φτυσω για να μαθουν αλλη φορα να μην τους καιγεται το σπιτι οταν κυβερνηση ειναι η ΝΔ.

Οι πολιτικαντηδες κανουν την δουλεια τους και το κατανοώ ως ενα βαθμο,αυτο που δεν κατανοω ειναι εσυ τι συμφερον εχεις να βλεπεις ολα αυτα τα γεγονοτα μόνο ως αντι-γαλάζια προπαγάνδα.

Η Ελλαδα καιγεται,εχεις κατανοησει την σημασια αυτου του γεγονοτος ή μηπως οπως η κυβερνηση μας θεωρεις οτι το μονο που χρειαζεται ο τοπος ειναι εκλογες;

Reaction score
3

Για κοιτάξτε τι βρήκα:
25 Αυγούστου μνήμη του Αγίου…

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ.

Χμμμμ…
Μάλιστα…

Λέτε να είναι τυχαίο!:happy_8: :happy_8: :happy_8:

Άλλη μια απόδειξη ότι τίποτε δεν είναι τυχαίο.:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
0
Εχω γράψει προηγουμένως. Αν σε κάτι διαφωνείς εδώ είμαστε.
Απλά ρώτησα. Θα έπαιρνες εσύ ποτέ οικόπεδο ας πούμε στην Αρχαία Ολυμπία σε καμμένο δάσος?

VG

Reaction score
0
Οχι δεν θα επαιρνα σημερα σπιτι σε καμμενο δασος.
Αν ομως με πηγαινες σε 5 χρονια απο σημερα σε ενα αναγεννημενο δασος....

Reaction score
0

Καμμια εφημεριδα δεν τριβει τα χερια της.

Θα δω τους αγανακτισμενους πολιτες,και δεν θα παραλειψω να τους φτυσω για να μαθουν αλλη φορα να μην τους καιγεται το σπιτι οταν κυβερνηση ειναι η ΝΔ.

Οι πολιτικαντηδες κανουν την δουλεια τους και το κατανοώ ως ενα βαθμο,αυτο που δεν κατανοω ειναι εσυ τι συμφερον εχεις να βλεπεις ολα αυτα τα γεγονοτα μόνο ως αντι-γαλάζια προπαγάνδα.

Η Ελλαδα καιγεται,εχεις κατανοησει την σημασια αυτου του γεγονοτος ή μηπως οπως η κυβερνηση μας θεωρεις οτι το μονο που χρειαζεται ο τοπος ειναι εκλογες;
Φίλε μου επειδή όλο συμφέροντα βλέπεις γύρω σου δεν έχω κανένα απολύτως.
Δε ξέρω αν το σπίτι του βουλευτή κάηκε και φώναζε χτες στο Βουλγαράκη.
Δε ξέρω αν τα φωτομοντάζ τα ξεχάσαμε και τα κατατάσσουμε σαν αλήθεια. Η ίδια εφημερίδα συνεχίζει (και καλά κάνει...πολιτική εφημερίδα είανι. Το περίεργο είναι ότι πολιτική κάνει και η αδελφή αθλητική. Και εννοώ πολιτική...Οχι ειδησεογραφία, αν καταλαβαίνεις τη διαφορά)
Δε ξέρω επίσης αν είναι ώρα γιά τους πολιτικάντηδες (κάθε χρώματος και αποχρώσεως) να κάνουν τη δουλειά τους με αυτό το τρόπο τώρα (εγώ ας πούμε βλέπω ως λάθος της ΝΔ το ότι βγήκε ο Αλογοσκούφης και μίλησε γιά λεδφτά τώρα. Χεστήκ@νε. Αυτό δε το σχολίασε κανείς)

Εσύ έχεις κατανοήσει ΓΙΑΤΙ καίγεται τώρα και όχι πέρισυ ή πριν 1 μήνα?

Reaction score
0

Βοήθησε λίγο την ασθενή μνήμη μου...πριν 1 μήνα δεν καιγόταν η Πάρνηθα?
Πριν λίγες βδομάδες δεν κάηκε και ολόκληρη η Αχαΐα? Πριν από λίγο καιρό, ανήμερα της προκύρηξης των εκλογών, δεν κάηκε ξανά η Πεντέλη? Πέρσι δεν είχαμε πυρκαγιές? Φέτος τις ανακαλύψαμε όλες και μάλιστα ενόψη εκλογών?

VG

Reaction score
0

Καλα σε άλλη χωρα ζούμε;Το ότι καιγόμαστε από τον Ιούνιο δεν το έχεις δει;
Απλα τωρα με τις καταλληλες καιρικες συνθηκες και σε συνδιασμό με την πληρη παραλυσία του κράτους λόγω των εκλογων,το κακο παραγινε.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.167
Members
38.540