Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Reaction score
0

Reaction score
0
Καλησπέρα guys, είμαι καινούργιος εδώ (όπως βλέπετε). πολύ καλή κίνηση αυτή και μπράβο σας :cool_4:

Το μονο που μενει ειναι να διμοσιευτει οσο γινετει περισοτερο το θεμα για να γινει κατι. by the way το pathfinder και το in.gr τα έχετε ενημερωση ? Αν γινοτανε ενα αρθρο και εκει στην κεντρική σελίδα οι υπογραφές θα ανεβεναν κατακορυφα

Reaction score
164
Στο Insomnia είναι πρώτη σελίδα! :bravo:
Και στο Pathfinder...
Καλά πάμε!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Έτσι..Θέμα και στο Pathfinder.

Reaction score
6
Απάντηση: Αίτηση για την ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων σε Blu-Ray και HD-DVD

Τα site που έχουν ηδη ενημερωθεί και ηδη έχουν δημιουργηθεί ανάλογα τοπικ ειναι το Insomnia , adslgr.com , Myphone και Avclub ( παρατηρώ όμως πως και σε άλλα forums εχουν γινει ανάλογες κινήσεις από κοινούς φιλους ).:cool_4:
Από το Insomnia σε επικοινωνία που ειχα με τους διαχειριστές ειχα θετικότατη υποδοχή και όπως βλέπετε ηδη στην πρώτη του σελίδα αλλα και το τόπικ που εχει δημιουργήσει ο Νασος είναι στικαρισμένο.
Ευχαριστούμε πολυ το Insomnia για την υποστήριξη και που ανταποκρίθηκε αμεσα στο κάλεσμα μας .

Από το Adslgr εχουμε παρόμοιας αποδοχής υποστηρίξει πράγματα ομως που θα δειτε εκτος απρόοπτου από αυριο στην πρώτη σελιδα του foroum.
Δυστυχώς από το Myphone δεν εχω παρει ακομα απάντηση.

Τελος με το συγγενικό avclub ειμαι σε επικοινωνία με τον Γενικο διαχειριστή ( φιλο ) Ν. Κρυωνα και με εχει διαβεβαίωση για την στήριξη του πραγμα που προσωπικά περιμένω πιο έμπρακτα. ( περιμένουμε Νικο)

Reaction score
0
Πριν λιγο κανω check στα mail μου.
Και τι βλεπω ?? :?:
Fw: Συλλογή υπογραφων για ενσωμάτωση ελληνικών υποτίτλων στα νέα Format DVD & Blu Ray Discs
2 "τετοια" mail.:cool_4:
Και μαλιστα απο ανθρωπους που δεν περιμενα να ασχοληθουν ποτε με τετοιου ειδους θεματα. :shock:
Ανοιγοντας 2 - 3 sites επεσα επανω στον ιδιο τιτλο.:happy_4:
Tετοια δυναμικη σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα ειναι κατι που προσωπικα δεν το περιμενα. :bravo:

Go greek subs go.:bravo: :bravo:

Reaction score
7

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI