Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Reaction score
3
Απάντηση: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Για το θέμα της αγάπης τώρα ...

Η αγάπη δεν μπαίνει στα στενά πλαίσια του ορισμού.
Δεν κρίνει και δεν κρίνεται.
Δεν έχει ταμπέλες και φωτεινές επιγραφές.
Δεν ζητάει τίποτε και τα θέλει όλα.
Δεν εντοπίζεται πάντα εύκολα και δεν ''φωνάζει'' από μακρυά.

Είναι απλή, λιτή και αθόρυβη...

Την ανακαλύπτεις σιγά σιγά, από μικρά ή μεγάλα πράγματα, από σημαντικά ή ασήμαντα περάσματα, από σπουδαία ή απλά σημάδια.

Μόνο, καθώς θα περνούν τα χρόνια, θα την νιώθεις γύρω σου σαν αύρα να σε τυλίγει, σαν ασπίδα να σε προστατεύει, σαν μουσική να σε ταξιδεύει...

... και τότε μόνο από την καρδιά σου θα δραπετεύει εκείνη η μαγική αίσθηση που θα σου ψιθυρίζει:

Αγάπησα και Αγαπήθηκα ...

Reaction score
1.213

που σημαίνει??????
Πω,πω...τωρα το ειδα αυτο...:137:

Που σημαινει οτι για μενα ειναι ουτοπια η υπαρξη ανιδιοτελειας στις σχεσεις στις οποιες το μονο που κυριαρχει ειναι η συναλλαγη.:137:

Reaction score
0

Αγαπητή annie,

Δεν νομίζω να μου αρέσει πολύ αυτό το post, έστω και αν τελειώνει με μια φατσούλα.

Τα κουβαδάκια μας τα παίρνουμε εμείς οι ίδιοι όταν διαπιστώσουμε ότι δεν μας ''παίρνει'' η παραλία...

... όλα τα άλλα βρίσκονται κάτω από το πρίσμα της έκφρασης των απόψεων και της πιθανής ζήτησης διευκρινήσεων.

Χθες, σε άλλο thread, ανέφερα την εκτίμηση μου όσον αφορά τα γραφόμενά σου και την σχετικά πρόσφατη παρουσία σου στην παρέα μας...

... στην οποία παρέα μας, προσπαθούμε να βρούμε δρόμους επικοινωνίας και έκφρασης χωρίς να δημιουργούμε εντάσεις και διαπληκτισμούς.

Θα ήθελα να συνεχίσουμε σε ήπιους τόνους και με καλή διάθεση.
Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι πολύτιμος, για να τον αναλώνουμε χαλώντας τις καρδιές μας.
αγαπητή wanda, έχεις απόλυτο δίκαιο εφόσον τα forum δεν αποτελούν "χώρους" διαμάχης...όποιος θέλει να "αναμετρηθεί" μαζί μου σε όποιο επίπεδο επιθυμεί, μπορεί να το κάνει live και όχι κρυμμένος πίσω την ανωνυμία του ίντερνετ..και αν η αγαπητή fedra θελήσει τελικά να παρευρεθεί έστω δέκα λεπτά στην κοπή της πίτας εγώ θα πάρω ένα αεροπλάνο και θα κατέβω από την θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να γνωριστούμε και να λύσουμε τις όποιες "διαφορές" μας...τις οποίες πραγματικά δεν καταλαβαίνω...και αν εγώ σήμερα αντέδρασα με ένα ποστ μου, η ίδια από την πρώτη μέρα που ποστάρω στο φόρουμ φέρεται εναντίον μου λεκτικά με σχεδόν όλα τα ποστς της (και σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά την συνέχεια που δινει και σε αυτό το thread και σε άλλο που ειναι moderator, με ποστς στα οποία ούτε καν απαντάω)...και φυσικά δεν είμαι η μόνη που το αντιλαμβάνομαι αυτό..το έχουν αντιληφθεί πολλά άτομα εδώ..και είναι πραγματικά άξιο απορίας...υπάρχει κάποιος λόγος??? νοιώθει να "απειλείται" για κάτι??? εγώ κατά τα άλλα, όπως όλοι παρατηρείτε, φιλτράρω τα λόγια μου πριν χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο γιατί σέβομαι τους πάντες εδώ μέσα και δεν προτίθεμαι να προσβάλω κανένα και καμία...

Reaction score
0

Για το θέμα της αγάπης τώρα ...

Η αγάπη δεν μπαίνει στα στενά πλαίσια του ορισμού.
Δεν κρίνει και δεν κρίνεται.
Δεν έχει ταμπέλες και φωτεινές επιγραφές.
Δεν ζητάει τίποτε και τα θέλει όλα.
Δεν εντοπίζεται πάντα εύκολα και δεν ''φωνάζει'' από μακρυά.

Είναι απλή, λιτή και αθόρυβη...

Την ανακαλύπτεις σιγά σιγά, από μικρά ή μεγάλα πράγματα, από σημαντικά ή ασήμαντα περάσματα, από σπουδαία ή απλά σημάδια.

Μόνο, καθώς θα περνούν τα χρόνια, θα την νιώθεις γύρω σου σαν αύρα να σε τυλίγει, σαν ασπίδα να σε προστατεύει, σαν μουσική να σε ταξιδεύει...

... και τότε μόνο από την καρδιά σου θα δραπετεύει εκείνη η μαγική αίσθηση που θα σου ψιθυρίζει:

Αγάπησα και Αγαπήθηκα ...
:444: απλά υπέροχο!!!

Reaction score
0

Πω,πω...τωρα το ειδα αυτο...:137:

Που σημαινει οτι για μενα ειναι ουτοπια η υπαρξη ανιδιοτελειας στις σχεσεις στις οποιες το μονο που κυριαρχει ειναι η συναλλαγη.:137:
αν όχι ουτοπία, η ανιδιοτελής αγάπη κατά την άποψη μου είναι πολύ σπάνια, τόσο σπάνια μάλιστα που ακόμη και όταν υπάρχει, το άλλο άτομο δεν την αντιλαμβάνεται...!!

Reaction score
0

Υπάρχουν πολλές κατηγορίες αισθημάτων.

Έρωτας,ενθουσιασμός,πάθος αμέτρητοι τρόποι έλξης......

Αγάπη είναι αυτό που μένει όταν περνάνε οι...... χημικές αντιδράσεις.

Είναι αυτό που δεν μπορείς να εξηγήσεις αλλά ξέρεις και νιώθεις με όλες σου τις αισθήσεις οτι είναι ¨ριζωμένο" μέσα σου.

Είναι αυτό που σου δίνει να καταλάβεις τι έχει πραγματικά σημασία.
+1000

Reaction score
40

αγαπητή wanda, έχεις απόλυτο δίκαιο εφόσον τα forum δεν αποτελούν "χώρους" διαμάχης...όποιος θέλει να "αναμετρηθεί" μαζί μου σε όποιο επίπεδο επιθυμεί, μπορεί να το κάνει live και όχι κρυμμένος πίσω την ανωνυμία του ίντερνετ..και αν η αγαπητή fedra θελήσει τελικά να παρευρεθεί έστω δέκα λεπτά στην κοπή της πίτας εγώ θα πάρω ένα αεροπλάνο και θα κατέβω από την θεσσαλονίκη μόνο και μόνο για να γνωριστούμε και να λύσουμε τις όποιες "διαφορές" μας...τις οποίες πραγματικά δεν καταλαβαίνω...και αν εγώ σήμερα αντέδρασα με ένα ποστ μου, η ίδια από την πρώτη μέρα που ποστάρω στο φόρουμ φέρεται εναντίον μου λεκτικά με σχεδόν όλα τα ποστς της (και σε παρακαλώ ρίξε μια ματιά την συνέχεια που δινει και σε αυτό το thread και σε άλλο που ειναι moderator, με ποστς στα οποία ούτε καν απαντάω)...και φυσικά δεν είμαι η μόνη που το αντιλαμβάνομαι αυτό..το έχουν αντιληφθεί πολλά άτομα εδώ..και είναι πραγματικά άξιο απορίας...υπάρχει κάποιος λόγος??? νοιώθει να "απειλείται" για κάτι??? εγώ κατά τα άλλα, όπως όλοι παρατηρείτε, φιλτράρω τα λόγια μου πριν χρησιμοποιήσω το πληκτρολόγιο γιατί σέβομαι τους πάντες εδώ μέσα και δεν προτίθεμαι να προσβάλω κανένα και καμία...

Δεν βρίσκω το λόγο που θα έπρεπε να πάρεις το αεροπλάνο για να έρθεις στην κοπή της πίτας ειδικά για μένα και να λύσουμε κάποιες διαφορές γιατί από την μεριά μου δεν υπάρχει καμιά.
Σκοπός είναι να το κάνεις για να δεις τους φίλους σου ή αυτούς που ίσως θα ήθελες να αποχτήσεις.
Επίσης παραπονιέσαι πως από την πρώτη μέρα που ποστάρεις στο forum φέρομαι εναντίον σου?? Μπορείς να μου πεις ποια posts είναι αυτά.??
Σου έκανα μια μόνο παρατήρηση στη μουσική κατηγορία που γράφεις με greeklish πάρα πολύ ευγενικά και δεν είχες καν την ευθιξία να απαντήσεις ότι ήταν μια απροσεξία σου έστω, παρά αγνόησες την ευγενική μου υπόδειξη….ενώ από την κλασική μουσική τα off topics σου μεταφέρθηκαν στο θέμα που ανήκουν δηλ η γυναικάρα του ραπερ ice T.

Μήπως τελικά εσύ χωρίς να το θέλεις δημιουργείς χώρους διαμάχης?

και φυσικά δεν είμαι η μόνη που το αντιλαμβάνομαι αυτό..το έχουν αντιληφθεί πολλά άτομα εδώ..και είναι πραγματικά άξιο απορίας...υπάρχει κάποιος λόγος??? νοιώθει να "απειλείται" για κάτι??? εγώ κατά τα άλλα, όπως όλοι παρατηρείτε, φιλτράρω τα λόγια μου
Αυτά τα λόγια είναι άστοχα γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις που δεν υφίστανται σε καμιά περίπτωση… κινδυνολογείς σε βαθμό μυθοπλασίας....
Είπες ότι φιλτράρεις τα λόγια σου έτσι?

Λοιπόν ξέρεις κάτι είναι η πρώτη φορά που βλέπω άνθρωπο στο διαδίκτυο που χαρακτηρίζει τον εαυτό του κάνοντας ότι δεν τον γνωρίζει κιόλας…Φαινόμενο.
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1024723&postcount=591

Εδώ θα τελειώσουν κατά τα δικά σου λεγόμενα και όχι δικά μου οι λεγόμενες διαφορές αλλά δεν θα με εμποδίσεις να γράφω όπου θέλω λέγοντάς μου να πάρω τα κουβαδάκια μου και να πάω σε άλλη παραλία επειδή σου είπα ότι ρωτάς σαν δασκάλα….
Τι το κακό έχουν δηλαδή οι δασκάλες? Θα είχες τελειώσει και μια παιδαγωγική σχολή...

Κουβαδάκια άκου κουβαδάκια:142:

ΥΓ.wanda όπως καταλαβαίνεις το off topic αυτό ήταν αναγκαίο...λυπάμαι...

Reaction score
10
Μπορεί η wanda να μην γράφει συχνά, αλλά όταν γράφει, "γράφει"!!!

Αγάπη ...τι εύκολο πράγμα:

Βασίλης, 4 ετών: “Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον”

Λευτέρης, 4 ετών: “Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε”

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Λευτέρης, 4 ετών: “Αγάπη είναι όταν η μαμά φτιάχνει καφέ για τον μπαμπά και πίνει πρώτα μια γουλιά εκείνη για να δει αν τον πέτυχε”
:204::204:

Reaction score
40

Μπορεί η wanda να μην γράφει συχνά, αλλά όταν γράφει, "γράφει"!!!

Αγάπη ...τι εύκολο πράγμα:

Βασίλης, 4 ετών: “Αγάπη είναι όταν ένα κορίτσι βάζει άρωμα κι ένα αγόρι άφτερ σέιβ και μετά βγαίνουν έξω μαζί και μυρίζουν ο ένας τον άλλον”

:142: Kαλό..

Reaction score
10
Δανιήλ, 7 ετών: “Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον και να μιλάτε. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία”

Reaction score
0

Δεν βρίσκω το λόγο που θα έπρεπε να πάρεις το αεροπλάνο για να έρθεις στην κοπή της πίτας ειδικά για μένα και να λύσουμε κάποιες διαφορές γιατί από την μεριά μου δεν υπάρχει καμιά.
.....είναι εμφανές!!!

Σκοπός είναι να το κάνεις για να δεις τους φίλους σου ή αυτούς που ίσως θα ήθελες να αποχτήσεις.
.....βλέπω πόσο τους τιμάς εσύ που είναι "φίλοι" σου τόσο καιρό και δεν "μπορείς" να παρευρεθείς ούτε δέκα λεπτά...

Επίσης παραπονιέσαι πως από την πρώτη μέρα που ποστάρεις στο forum φέρομαι εναντίον σου?? Μπορείς να μου πεις ποια posts είναι αυτά.??
...στο 99% των ποστ σου προς εμένα...ευτυχώς δεν είναι προφορικός και είναι "γραπτός" λόγος και τα "γραπτά" υπάρχουν για οποιονδήποτε θέλει να ανατρέξει να τα "ξεθάψει"....

Αυτά τα λόγια είναι άστοχα γιατί προσπαθείς να δημιουργήσεις εντυπώσεις που δεν υφίστανται σε καμιά περίπτωση… κινδυνολογείς σε βαθμό μυθοπλασίας....
...χρησιμοποιείς πομπώδης εκφράσεις για να κερδίσεις τις εντυπώσεις...(?)...άκου εκει κινδυνολογώ...και σε βαθμό μυθοπλασίας...!!!λολ...

Είπες ότι φιλτράρεις τα λόγια σου έτσι?
...διαφαίνεται σε όλα τα ποστ μου ότι εκφράζω την γνώμη μου χωρίς να προσβάλω κανένα και καμία...!!!

Λοιπόν ξέρεις κάτι είναι η πρώτη φορά που βλέπω άνθρωπο στο διαδίκτυο που χαρακτηρίζει τον εαυτό του κάνοντας ότι δεν τον γνωρίζει κιόλας…Φαινόμενο.
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1024723&postcount=591
..προσέβαλα κάποιον με αυτό το ποστ μου.....
μήπως εσένα?????

Τι το κακό έχουν δηλαδή οι δασκάλες? Θα είχες τελειώσει και μια παιδαγωγική σχολή...
....δυστυχώς για εσένα...έχω μόρφωση(ανώτατη εκπαίδευση) ΚΑΙ παιδεία!!!!

Κουβαδάκια άκου κουβαδάκια
....θα μπορούσες να το πάρεις και σαν φιλοφρόνηση...σκέψου να σου έλεγε κάποιος πάρε τις βελόνες σου (?) (πλεξίματος)....

ΥΓ.όσον αφορά το ασμα που μου "χάρισες" σε ευχαριστώ πολύ...αλλά κάποια άλλη προσπαθεί να πάρει αξία εδώ μέσα προκαλώντας "θόρυβο"... γιατί είναι τι???....moderator σε ενα φόρουμ...(?????)λολ...τι είπαμε κάνεις "in real life"????:
εγώ γλυκιά μου τέτοια άγχη δεν τα είχα ποτέ....

Reaction score
0

Δανιήλ, 7 ετών:Αγάπη είναι όταν φιλιέσαι όλη την ώρα. Μετά βαριέσαι να φιλιέσαι αλλά θέλεις να είσαι συνέχεια μαζί με τον άλλον και να μιλάτε. Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου έτσι κάνουν. Κι όταν φιλιούνται εμένα μου φαίνεται αηδία”
:107:...η αθωότητα και η αγνότητα στην σκέψη ενός παιδιού πολλές φορές κρύβει τόση σοφία!!!...το παραπάνω έχει πολύ νόημα..!!!

Reaction score
905

Διακρίνω μια ελαφρά ψυχρασία........

Ρε είστε καλά?

Δεν αξίζει να αναλώνεστε για χαζομάρες (μην γράψω τίποτα πιο βαρύ).

Reaction score
0

Διακρίνω μια ελαφρά ψυχρασία........

Ρε είστε καλά?

Δεν αξίζει να αναλώνεστε για χαζομάρες (μην γράψω τίποτα πιο βαρύ).
..έχεις δίκαιο...δεν αξίζει να ασχολούμαι με επουσιώδη "πράγματα"!!!!

Reaction score
6
Oh, please κουρίτσα! :138:

Ας αφήσουμε την αγάπη να μας παρασύσρει σε ωκεανούς χαράς, και ας μην ασχολούμαστε με τίποτε άλλο. :116:

Ας αγαπηθούμε...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.540

Oh, please κουρίτσα! :138:

Ας αφήσουμε την αγάπη να μας παρασύσρει σε ωκεανούς χαράς, και ας μην ασχολούμαστε με τίποτε άλλο. :116:

Ας αγαπηθούμε...
Άλλος χίπις μας βρήκε...

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Αγάπη ...τι δύσκολο "πράγμα";

Άλλος χίπις μας βρήκε...
Οικονομικοτεχνικά μιλώντας πάντοτε, από όλα πρέπει να βγει ένα κέρδος... :116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members