Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ναι ρε. Παρε μου κου 2.
Ρε δεν είπα ποιοτική.....μια από το κατάστημα αυτό θέλω.
Θανάση δεν είμαι διατεθειμένος τώρα να ψάχνω...., το φαντάζομαι να έρχεται πακέτο και να παίζει...:137:
Κατ' αρχάς, θα απέκλεια όλες τις σφαιρικές ακίδες. Δεν ξέρω τί παράκρουση έχει πάθει ο κόσμος και εξακολουθεί να αγοράζει κεφαλή με σφαιρική ακίδα. Το 1980 τις σφαιρικές τις είχαμε για δεύτερες, να παίζουμε κατεστραμμένα 45άρια από jukebox, και για λίγο βόλευ. Οι Vinyl Master και οι ΟΜ είναι πολύ μαλακές για το συγκεκριμένο βραχίονα, και χρειάζονται επιπλέον και κέλυφος, πράγμα που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Πάρε την Arkiv που θα σου δώσει ιδιοσυχνότητα 10Hz, ή τη Nightclub, που θα συντονισθεί στα 12Hz (προτιμώτερη, και έχεις και 2η βελόνα).
Κοιτα ρε να δεις τι παθαμε.Κατ' αρχάς, θα απέκλεια όλες τις σφαιρικές ακίδες. Δεν ξέρω τί παράκρουση έχει πάθει ο κόσμος και εξακολουθεί να αγοράζει κεφαλή με σφαιρική ακίδα. Το 1980 τις σφαιρικές τις είχαμε για δεύτερες, να παίζουμε κατεστραμμένα 45άρια από jukebox, και για λίγο βόλευ. Οι Vinyl Master και οι ΟΜ είναι πολύ μαλακές για το συγκεκριμένο βραχίονα, και χρειάζονται επιπλέον και κέλυφος, πράγμα που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Πάρε την Arkiv που θα σου δώσει ιδιοσυχνότητα 10Hz, ή τη Nightclub, που θα συντονισθεί στα 12Hz (προτιμώτερη, και έχεις και 2η βελόνα).
"Τραβατε με κι ας κλαιω" ε; :136:Θέλει ο αρχιμάστορας να κρυφτεί, και το βινύλιο δεν τον αφήνει...
Ρε συ, αν είναι να κάνεις έγκλημα, τουλάχιστον κάντο σωστά... :114:
Γιατί το λες αυτό?Οι Vinyl Master και οι ΟΜ είναι πολύ μαλακές για το συγκεκριμένο βραχίονα, και χρειάζονται επιπλέον και κέλυφος, πράγμα που θα επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.
μια ωραια γκομενα με μυαλο της προκοπης και τοτε τα πουλαμε ολο και οταν οι αλλοι δοκιμαζουν καλωδια ρευματος, εμεις ζουμε με την ανωτερω και ενα εμπιτριοφωνο στην Ταυλανδη.Τι άλλο θα δουν τα όμορφα αμυγδαλωτά μου μάτια!