[Αγορά] Ποιο BD/DVD Player?

Reaction score
3.460
Για πείτε ρε παίδες ποιό player προτείνετε μέχρι τα 150€ που να παίζει απροβλημάτιστα ασυμπίεστα αρχεία 4Κ mkv για έναν φίλο?
Δεν μας ενδιαφέρει Dolby Atmos και λοιπά φορμά ήχου, ένα Dolby Vision φτάνει.

Reaction score
3.529
Καλημερα και καλη αυριανή για όλους. Μέσα στην θερινή ραστώνη μακριά απο τα άγχη της βρωμοΑθηνας θυμήθηκα πάλι ότι χρειάζομαι bd player. Η κατηγορία που ήθελα αγγιζε το χιλιάρικο plus οπότε έφυγε απο την εξίσωση. Οποτε είπα να αγοράσω το Sony UBP-X800M2 μετά απο διάβασμα και συγκριτικά και πάντα με γνώμονα το κόστος. Το βρήκα στο public στα 289. Ποια η άποψη σας για το εν λογω player; Θα παιξει πολλά DVD και κάποια Blu-ray ολα 1080p και με ενδιαφέρει το 4Κ upscale που διάβασα ότι κάνει.

Reaction score
3.529
Το έχω ήδη παραγγείλει γιατί ήταν μέσα στο budget. Το σύγκρινα και με το Panasonic dp-ub820 αλλά τα διπλά λεφτά ήταν πολλά για το Panasonic.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.579
Έχω 1 απλό X800 και 1 X800Μ2. Είναι μιά χαρά αν εξαιρέσουμε το παραδοσιακά άθλιο Sony menu και το σταθερά εδώ και 40+ χρόνια αντιεργονομικό remote control.

Reaction score
3.529
Για μένα βασικό ειναι το μηχανημα να παίζει αψογα τα bluray γιατί θέλω να εμπλουτίσω την συλλογή bluray που έχω γιατί τα streaming με έχουν απογοητεύσει τελευταία.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis