tyler durden
Μη ριβγιούερ
- Reaction score
- 2.743
Απάντηση: Αγορά ενισχυτή+ηχείων<450€
Ο RS300 ειναι αναιμικος ενισχυτης, εχει χειροτερη τροφοδοσια απο τον AS300 και γενικα δεν αξιζει. Και ο ηχος του ειναι υποδεεστερος. Οσον αφορα τον Denon, δεν ειναι αδυναμος απλα εαν τον ακουσεις σε μεγαλο χωρο με τα βατ που εχει θα φανει αδυναμος, για μικρους χωρους ειναι καλος. Το σιγουρο ειναι οτι εχει και καλο ηχο
Άρα από ότι καταλαβαίνω δεν χρειάζεται να πάω στον AS-500 σωστά;
Η αλήθεια είναι ότι στα χρήματα που τον έχω βρει με δελεάζει και η ιδέα του RS-300 αφού θα έχω και ραδιόφωνο. Στην περίπτωση αυτή όμως θα υστερεί ο ενισχυτής (σε σχέση με το αντίστοιχο μοντέλο AS-300);
Τον Denon όπως έχω ήδη αναφέρει στο αρχικό post τον άκουσα δίπλα με το ραδιοενισχυτή Teac 790 και μου φάνηκε κάπως αδύναμος. Αν και τον βρήκα σε άκρως δελεαστική τιμή δε με έπεισε.
Ο RS300 ειναι αναιμικος ενισχυτης, εχει χειροτερη τροφοδοσια απο τον AS300 και γενικα δεν αξιζει. Και ο ηχος του ειναι υποδεεστερος. Οσον αφορα τον Denon, δεν ειναι αδυναμος απλα εαν τον ακουσεις σε μεγαλο χωρο με τα βατ που εχει θα φανει αδυναμος, για μικρους χωρους ειναι καλος. Το σιγουρο ειναι οτι εχει και καλο ηχο