Αγορά ηχείων και ενισχυτή 5.1

Reaction score
1.056
Denon avrx1300 υπαρχει σχεδον σε ολα τα καταστηματα. Dali zensor 5 υπαρψουν επισης σε πολλα. Γιατι δεν κανεις ενα τηλεφωνο σε καποιο καταστημα, να στα στησει και να πας να τ ακουσεις σε μουσικο προγραμμα; Αυτο ειναι το καλυτερο νομιζω. Επισης εχε υποψην οτι τωρα πια η zensor δεν ειναι η μικροτερη κατηγορια της dali διοτι εβγαλε και τη spector που απο τα λιγα που εχω διαβασει ειναι καοως πιο ευκολοοδηγητα.

Reaction score
7
Ο marantz είναι λίγουλάκι ακριβώς.....βασικά παιδιά ψάχνω κάτι να αναβαθμίσω τονήχο όχι στο τέλειο αλλά σε κάτι πιο αξιόλογο από το υπάρχον σύστημα χωρις να πάει 3000 ευρώ, γιατί δεν υπάρχουν τόσα λεφτα!!

Reaction score
110
Καλησπέρα.

Τελευταία παρατηρώ πως η τιμή των Wharfedale DX-1SE πέφτει αρκετά. Είχαν ξεκινήσει με υπερδιπλάσια τιμή και τώρα έχουν φτάσει τα 350€. Για ένα χώρο 4 Χ 5 μέτρα πιστεύετε ότι θα με καλύψει το συγκεκριμένο σύστημα ηχείων;

Ευχαριστώ.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Σε μεσαία ένταση δεν θα έχεις θέμα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Ζιζικ, πες μου κι άλλα...
Μιά φορά κι έναν καιρό, ήταν ένα αγόρι που το έλεγαν nast και έψαχνε ηχεία. :p

Ωραία φαίνονται! Πώς και πού τα συνδέω ετούτα;;
Στα preouts, αν έχει ο AV σου.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
Έξοδο προενισχυσης του home cinema Av ,RCA η balanced

Και καλύτερα να κανεις λιγο υπομονή να μαζέψεις λίγα περισσότερα λεφτά για sub .ας μην έχεις για μερικούς μήνες , απο το να χαλάσεις λεφτά για κάτι που ειναι συγκριτικά μικρότερης απόδοσης
Εγω θα έπαιρνα το sub της ίδιας σειράς jbl αν ήθελα εξώδικα απο γειτονες και κανένα adam12αρι αν ήθελα μήνυση

Reaction score
110
Παιδιά, παιδγιά... ωραία τα λέτε.
Πείτε μου όμως σας παρακαλώ, διότι μιλάτε με άσχετο στα μονιτορς. Χρειάζονται AV ενισχυτή και μάλιστα με pre-outs;

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
Παιδιά, παιδγιά... ωραία τα λέτε.
Πείτε μου όμως σας παρακαλώ, διότι μιλάτε με άσχετο στα μονιτορς. Χρειάζονται AV ενισχυτή και μάλιστα με pre-outs;
Ναι...

5 jbl 750 euro καινουργια
Μεταχειρα ενισχυτής καμια 300 euro αφού δεν θες ατμό τσάμπα λεφτά τα 1000+ για ενισχυτή καινούργιο
Και αλλα 1200euro Adam sub 12 καινούργιο
Μετα να δούμε ποσα θα χώσεις για εικόνα, εγω θα έλεγα αλλα 800

Reaction score
7
Σε τι ενισχυτή θα μπορούσες να πας για να βάλεις αυτά τα ηχεία ?

Reaction score
7
Δεν ξέρω ρε παιδιά πιστεύω μπορεί να έχεις καλό ήχο με τα active ηχεία αλλά πολλά καλώδια επιπλέον και αναψε ένα ένα τα ηχεία κάθε φορά μπελάς. Ψάχνω λίγο και τα ηχεία της klipsh αμαζον γερμανίας μιας και είναι πιο ευαίσθητα και θα θέλουν λίγο λιγοτερα ρεύματα για να τα οδηγήσεις....

Timaras

Reaction score
2.153
Πόσο μακριά κάθεσαι από τη μπροστινή τριάδα?
Πόσα χρήματα θες να δώσεις max τραβηγμένο?

Reaction score
7
οπως αναφέρουν παραπάνω μέχρι στιγμής το πακετο που εγραφα παραπάνω zensor 1 + zensor vokal + zensor pico + sunfire sds10 μου παει 1000 τώρα ενισχυτή η θα πάρω έναν μεταχειρισμένο ή denon x1300 με 415 απο αμαζον γερμανιας

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos