Αγορά ηχείων και ενισχυτή 5.1

Timaras

Reaction score
2.153
Μια χαρά είναι και τα Dali.Απλά τα δαπέδου μπροστά θα παίξουν πιο δυνατά!
Αν το budget είναι περιορισμένο και οι εντάσεις που ακούς σχετικά χαμηλές,καλύτερα είναι να το πας όπως το'χεις σκεφτεί.Περισσότερα χρήματα σε ένα καλύτερο υπογούφερ!

Reaction score
7
Εντάσεις λογικές θα έχω αν και είμαι σε μονοκατοικία αλλά σαν χρήματα αν τα jbl είναι πιο ποιοτικά να το σκεφτβ. Σε subwoofer ποσο παραπανω χρήματα πρεπει να δώσω με τα 400 που ζητάει το sunfire νόμιζα οτι είμαι οκ

Reaction score
7
ΚΑλημέρα, τελικά έκλεισα τον ενισχυτη denon x1300 στα 400 € . Ηχεία έλεγα μήπως να πάρω αντί τα dali που είναι 6ohm να πάω σε 8ohm άλλης εταιρίας να τα οδήγεί ο ενισχυτήε πιο έυκολα ή δεν αξίζει το όλο σκεπτίκό μου????

Reaction score
92
ΚΑλημέρα, τελικά έκλεισα τον ενισχυτη denon x1300 στα 400 € . Ηχεία έλεγα μήπως να πάρω αντί τα dali που είναι 6ohm να πάω σε 8ohm άλλης εταιρίας να τα οδήγεί ο ενισχυτήε πιο έυκολα ή δεν αξίζει το όλο σκεπτίκό μου????
Αν επιτρέπεται που βρήκες τον denon avr-x1300 στα 400 ευρώ ???

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.905
Ηχεία έλεγα μήπως να πάρω αντί τα dali που είναι 6ohm να πάω σε 8ohm άλλης εταιρίας να τα οδήγεί ο ενισχυτήε πιο έυκολα ή δεν αξίζει το όλο σκεπτίκό μου????
Μην ασχολείσαι.

Reaction score
7
Αν επιτρέπεται που βρήκες τον denon avr-x1300 στα 400 ευρώ ???
amazon.de
[DOUBLEPOST=1495709231][/DOUBLEPOST]
Μην ασχολείσαι.
Θα είμαι οκ δηλαδή να μην σκάσω .... κάτι ακόμα αν και βγαίνουν πιο πολλά χρηματα για πίσω αξίζουν τα dali fazon sat που ειναι λίγο πιο μαζεμένα ?

Timaras

Reaction score
2.153
αν και βγαίνουν πιο πολλά χρηματα για πίσω αξίζουν τα dali fazon sat που ειναι λίγο πιο μαζεμένα ?
Πάρτα.Μια χαρά θα παίξουν για surround.Είναι και όμορφα και γλιτώνεις και τη γκρίνια!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.245
Members
38.542
Νεότερο μέλος
v.angelos