Αγορά καινούριου πικάπ

Reaction score
7
Απάντηση: Αγορά καινούριου πικάπ

Το 4000 όμως έχει μεγαλύτερη ροπή και σε κάτι reviews που είδα έλεγαν να αποφύγετε την σειρά 1000-3000. Το 2000 είναι και πιο ακριβό από το 4000.
Τι να σου πω, εγώ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα και παράπονο. Για στείλε link για τα reviews να δω. Που κοίταξες για τιμές και είδες το 2000 πιο ακριβό;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.486

Το 4000 όμως έχει μεγαλύτερη ροπή

Ναι και σου λείπει και σένα η ροπή , μιας και μιλάμε για γκάζια εεε?

Reaction score
7

@ teitzis Σου τα έστειλα με πμ
Κοίτα, όσο αφορά το θέμα των τιμών εικάζω ότι πρέπει να έχει γίνει μπέρδεμα. Δε γίνεται το ελαφρύτερο μοντέλο (2000) να έχει 260€ και το βαρύτερο (4000) 248€ όταν το δικό μου το είχα πάρει στα 175€+25€ το καπάκι. Για κοίτα λίγο καλύτερα τις τιμές και στους 2 τύπους και σύγκρινε τις αποκλίσεις...
Reloop rp-2000
Reloop rp-4000

Τώρα σχετικά με τα reviews, απλά γίνεται ένας σχολιασμός, οποίος δεν αιτιολογείται όμως. Δηλαδή "μείνετε μακρυά από τις σειρές Χ, Ψ" αλλά χωρίς τη παραμικρή αιτιολόγηση γιατί να γίνει αυτό. Τα reviews δεν είναι τίποτε άλλο παρά γνώμες αντικειμενικές ή μη. Εδώ έχω διαβάσει κριτικές για το sl 1200-mkII που το θεωρούν αναχρονιστικό, βαρύ και χωρίς δυνατότητες, οπότε τι ψάχνεις να βρεις φίλε nicolasmyrl...
Πάρε αυτό που σ' αρέσει, χωρίς να δώσεις παραπάνω κοροιδίστικα λεφτά, ειδικά αυτή τη περίοδο και απόλαυσε τη μουσική! :126:

Υ.Γ: Αν καταλήξεις σε reloop ζήτησε να σου δώσουν και ένα ανταπτοράκι για τα σιγκλάκια, αν δεν έχεις ήδη ένα, γιατί δεν περιλαμβάνεται στη συσκευασία του μηχανήματος. Αυτά!

Reaction score
34

Κατά 90% το Reloop 2000 θα πάρω.

Σήμερα που το έψαξα για τις τιμές το είδα και εγώ ότι μάλλον κάποιο λάθος είχε γίνει...

Πάρε αυτό που σ' αρέσει, χωρίς να δώσεις παραπάνω κοροιδίστικα λεφτά, ειδικά αυτή τη περίοδο και απόλαυσε τη μουσική! :126:
Εκεί καταλήγω και εγώ τελικά, καλύτερο από αυτό που έχω να είναι και τέλος.

Ανταπτοράκι έχω αν και είναι και στα σχέδιά μου να φτιάξω και ένα σε τόρνο....

Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας :126:

Αύριο το μεσημέρι θα ενημερώσω....

Reaction score
7

Ανταπτοράκι έχω αν και είναι και στα σχέδιά μου να φτιάξω και ένα σε τόρνο....
Αυτό έχει ενδιαφέρον! Θα είναι τριγωνικό; Ανέβασε φώτο άμα τη δημιουργία του! :102:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ποσους δισκους εχεις?
Ετσι απο περιεργεια,αν θες απαντας.
Καλες ακροασεις

Reaction score
34

Τελικά μετά από μια συζήτηση που είχα στο κατάστημα με τα παιδιά κατέληξα στο Project 1.2 με κεφαλή Ortofon 3e. Λίγο που το άκουσα εκεί απλά έμεινα με ανοιχτό το στόμα...

Με τον δικό μου ενισχυτή και ηχεία θα αργήσει να συνδεθεί οπότε δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.

@Μάνος58 αυτή την στιγμή έχω γύρω στους 150.. Ευχαριστώ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός