Είμαι μέλος σε μια Κινηματογραφική Λέσχη και αναζητούμε προβολέα για προβολή ταινιών αποκλειστικά κυρίως σε κλειστό χώρο αλλά μπορεί και ανοιχτό το καλοκαίρι.
Κλινω προς κάποιον τριτσιπο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η υπεροχή των μονότσιπων και dlp στο θέμα της ευκρίνειας είναι κάτι σημαντικότερο όταν έχουμε να κάνουμε με προβολή ταινιών από το θέμα του Rainbow effect στο οποίο υπερέχουν οι τρίτσιποι.
Το budget πρεπει να κινηθεί μεταξύ 2 - 3 χιλιάδων ευρώ.
Αύριο θα μετρήσω και τις διαστάσεις του χώρου αλλά αυτό είναι θέμα που αφορά στην επιλογή της οθόνης και ίσως ανοίξω διαφορετικό θέμα.
Επίσης αφού θα αγοράσουμε αυτήν την περίοδο σκεφτόμαστε για hd είτε 720 ή 1080.
Ο Jvc DLA-HD1 πάντως που διαθέτει διαθέτει ψηφιακή διόρθωση σύγκλισης είναι σε καλή τιμή.
Θα παίζουμε και ασπρόμαυρες ταινίες.
Κλινω προς κάποιον τριτσιπο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο η υπεροχή των μονότσιπων και dlp στο θέμα της ευκρίνειας είναι κάτι σημαντικότερο όταν έχουμε να κάνουμε με προβολή ταινιών από το θέμα του Rainbow effect στο οποίο υπερέχουν οι τρίτσιποι.
Το budget πρεπει να κινηθεί μεταξύ 2 - 3 χιλιάδων ευρώ.
Αύριο θα μετρήσω και τις διαστάσεις του χώρου αλλά αυτό είναι θέμα που αφορά στην επιλογή της οθόνης και ίσως ανοίξω διαφορετικό θέμα.
Επίσης αφού θα αγοράσουμε αυτήν την περίοδο σκεφτόμαστε για hd είτε 720 ή 1080.
Ο Jvc DLA-HD1 πάντως που διαθέτει διαθέτει ψηφιακή διόρθωση σύγκλισης είναι σε καλή τιμή.
Θα παίζουμε και ασπρόμαυρες ταινίες.