- Reaction score
- 1.551
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται με την ηλεκτρονική μουσική κλπ, αλλά αν ο χώρος είναι μαζεμένος και οι εντάσεις γήινες, με αυτό το ηχείο πιθανότατα στη θέση σου θα προσπαθούσα να ακούσω και leben ολοκληρωμένο.
ακριβως...ας τα ψαξει...ας δοκιμασει και ας ακουσει...Ο ενισχυτης και ο προ έχουν χαρακτήρα;
Δηλαδή;
Ποια τεχνικά χαρακτηριστικά συμβάλουν σε αυτό που λες χαρακτήρα;
(Δεν πιστεύω να ειναι κάτι....έτσι ....στο περίπου..... ο χαρακτήρας...)
Και πως ματσαρεις χαρακτηρες;
Τεσπα, αυτά έχουν απαντηθεί εδώ μέσα 1000 φορές.
Οποίος εχει όρεξη ας τα ψάξει...
το φέρνει κανείς στην Ελλάδα αυτό? Καλό δείχνει αλλά να το φέρει και στην Ελλάδα δεν θέλω να πάω για αγορές στα τυφλά και από εξωτερικό και αν πάθει τίποτα να μείνω με το κουτί να το κοιτάωΗ προηγουμενη ειναι ολοκληρωμενη με dac και επιλογη αν θες μελια ...
εδω σπαρτιατικο και χρησιμοποιει τις ιδιες μοντ της ice..
https://wyred4sound.com/products/stereo/st-mkii-series
Οχι ... τοτε κοιτα για τη ροδακινια, κανονισε αν μπορεις να την ακουσεις και με τα ηχεια σου, εκει βεβαια εχει και hegelΜια και στην λίστα από τι έχετε δει δεν έχω κάποιο ενισχυτή class d που αρκετοί μου προτείνουν ότι ένας ψηφιακός ενισχυτής είναι καλύτερος για ηλεκτρονική μουσική και γενικά είναι ένα βήμα μπροστά τεχνολογικά. Ποιους προτείνετε σε αυτό το εύρος τιμής που γράφω.
Θέλω πάντως έναν ενισχυτή δυνατό γενικα αν και δεν ακούω με μεγάλες εντάσεις θεωρώ ότι ένας ενισχυτής με αρκετό ρεύμα μπορεί να αποδώσει όλες τις λεπτομέρειες κτλ ακόμα σε ανθρώπινες εντάσεις. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Γιαυτό ψάχνω έναν τελικό με ρεύματα και μετά να του πάρω και έναν pro που θα τον ταιριάξω μαζί του με την ησυχία μου.
[DOUBLEPOST=1442840105][/DOUBLEPOST]
το φέρνει κανείς στην Ελλάδα αυτό? Καλό δείχνει αλλά να το φέρει και στην Ελλάδα δεν θέλω να πάω για αγορές στα τυφλά και από εξωτερικό και αν πάθει τίποτα να μείνω με το κουτί να το κοιτάω![]()
Ποιός τους φέρνει στην Ελλάδα, απο ότι είδα η Location Sound που έχει την αντιπροσωπία της Benchmark δεν τους έχει στο site μόνο τα dac έχει.Ο καινούργιος benchmark παίρνει διθυραμβικες κριτικές.
http://benchmarkmedia.com/collections/products/products/benchmark-ahb2-power-amplifier
Μάλλον πιο κοντά στα 3000 όμως....
Ρωτησες τον αντιπροσωπο?Ποιός τους φέρνει στην Ελλάδα, απο ότι είδα η Location Sound που έχει την αντιπροσωπία της Benchmark δεν τους έχει στο site μόνο τα dac έχει.
+1 τρομερός για τα χρήματα που ζητά και για πολυ παραπάνω και εξυπηρέτηση που δεν θα την βρεις αλλουΝα ακούσεις αν μένεις στην Αθήνα και τους Απόλλωνες των αδερφών Τσακιρίδη.
http://www.tsakiridis-devices.com/apollon_desc.html
Και εγώ όπτε ακούω τα QUAD, αυτή την αίσθηση περί χαμηλού έχω.Λες αυτό το κράτημα στις χαμηλές που άκουσα να ήταν από τα ηχεία? και τελικά εσύ που κατέληξες?
Δλδ η Peachtree audio δεν έχει ποιότητα κατασκευής;;; Οπως νομίζεις...αν και ακούει αρκετά ηλεκτρονική μουσική τα έχω απορίψει τα ψηφιακά ολοκληρωμένα. Και για τον λόγο ότι σε ποιότητα κατασκευής είναι εδώ που τα λέμε τις πλάκας αλλά και ηχητικά γιατί θέλω κάτι ποιο γήινο.