Αγορά τελικού μέχρι 2000 ευρώ

Reaction score
1.551
Τώρα δεν ξέρω τι γίνεται με την ηλεκτρονική μουσική κλπ, αλλά αν ο χώρος είναι μαζεμένος και οι εντάσεις γήινες, με αυτό το ηχείο πιθανότατα στη θέση σου θα προσπαθούσα να ακούσω και leben ολοκληρωμένο.

Reaction score
1.391
Ο ενισχυτης και ο προ έχουν χαρακτήρα;
Δηλαδή;
Ποια τεχνικά χαρακτηριστικά συμβάλουν σε αυτό που λες χαρακτήρα;
(Δεν πιστεύω να ειναι κάτι....έτσι ....στο περίπου..... ο χαρακτήρας...)
Και πως ματσαρεις χαρακτηρες;
Τεσπα, αυτά έχουν απαντηθεί εδώ μέσα 1000 φορές.
Οποίος εχει όρεξη ας τα ψάξει...
ακριβως...ας τα ψαξει...ας δοκιμασει και ας ακουσει...

Reaction score
1.391
περα απο τα τεχνικα χαρακτηριστικα , για να μην εχουμε υπερ η υπο οδηγηση, γιατι σχεδον ποτε δεν εχουμε να κανουμε με απολυτη ουδετεροτητα...ολο κ θα εχουμε στο φασμα βυθησεις η φουσκωματα...
και στο φιναλε, κ το καθε αυτι εχει τα δικα του χαρακτηριστικα...

αν τυχαίνει λοιπον να κατεχει εχει τελικο που τον εχει βαλει για πωληση επειδη του φωναζει στα ηχεια, ισως με ενα μαλακο, ισως λαμπατο, η με λαμπατες χροιες προ θα εφερνε μια ισορροπια

Reaction score
325
Μια και στην λίστα από τι έχετε δει δεν έχω κάποιο ενισχυτή class d που αρκετοί μου προτείνουν ότι ένας ψηφιακός ενισχυτής είναι καλύτερος για ηλεκτρονική μουσική και γενικά είναι ένα βήμα μπροστά τεχνολογικά. Ποιους προτείνετε σε αυτό το εύρος τιμής που γράφω.
Θέλω πάντως έναν ενισχυτή δυνατό γενικα αν και δεν ακούω με μεγάλες εντάσεις θεωρώ ότι ένας ενισχυτής με αρκετό ρεύμα μπορεί να αποδώσει όλες τις λεπτομέρειες κτλ ακόμα σε ανθρώπινες εντάσεις. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Γιαυτό ψάχνω έναν τελικό με ρεύματα και μετά να του πάρω και έναν pro που θα τον ταιριάξω μαζί του με την ησυχία μου.
[DOUBLEPOST=1442840105][/DOUBLEPOST]
Η προηγουμενη ειναι ολοκληρωμενη με dac και επιλογη αν θες μελια ...

εδω σπαρτιατικο και χρησιμοποιει τις ιδιες μοντ της ice..
https://wyred4sound.com/products/stereo/st-mkii-series
το φέρνει κανείς στην Ελλάδα αυτό? Καλό δείχνει αλλά να το φέρει και στην Ελλάδα δεν θέλω να πάω για αγορές στα τυφλά και από εξωτερικό και αν πάθει τίποτα να μείνω με το κουτί να το κοιτάω :p

Reaction score
1.551
Νομίζω ότι όσο πιο δυνατός ενισχυτής τόσο πιο ο εαυτός του νιώθει όταν αρχίζουν και ανεβαίνουν οι εντάσεις. Τόσο πιο δύσκολα ζεσταίνεται επίσης. Και το λέω ως "παθών" τρόπον τινά.

Reaction score
6.611
Μια και στην λίστα από τι έχετε δει δεν έχω κάποιο ενισχυτή class d που αρκετοί μου προτείνουν ότι ένας ψηφιακός ενισχυτής είναι καλύτερος για ηλεκτρονική μουσική και γενικά είναι ένα βήμα μπροστά τεχνολογικά. Ποιους προτείνετε σε αυτό το εύρος τιμής που γράφω.
Θέλω πάντως έναν ενισχυτή δυνατό γενικα αν και δεν ακούω με μεγάλες εντάσεις θεωρώ ότι ένας ενισχυτής με αρκετό ρεύμα μπορεί να αποδώσει όλες τις λεπτομέρειες κτλ ακόμα σε ανθρώπινες εντάσεις. Διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Γιαυτό ψάχνω έναν τελικό με ρεύματα και μετά να του πάρω και έναν pro που θα τον ταιριάξω μαζί του με την ησυχία μου.
[DOUBLEPOST=1442840105][/DOUBLEPOST]

το φέρνει κανείς στην Ελλάδα αυτό? Καλό δείχνει αλλά να το φέρει και στην Ελλάδα δεν θέλω να πάω για αγορές στα τυφλά και από εξωτερικό και αν πάθει τίποτα να μείνω με το κουτί να το κοιτάω :p
Οχι ... τοτε κοιτα για τη ροδακινια, κανονισε αν μπορεις να την ακουσεις και με τα ηχεια σου, εκει βεβαια εχει και hegel:D με επισης υψηλοτατο df..

Reaction score
817
Ο καινούργιος benchmark παίρνει διθυραμβικες κριτικές.

http://benchmarkmedia.com/collections/products/products/benchmark-ahb2-power-amplifier

Μάλλον πιο κοντά στα 3000 όμως....
Ποιός τους φέρνει στην Ελλάδα, απο ότι είδα η Location Sound που έχει την αντιπροσωπία της Benchmark δεν τους έχει στο site μόνο τα dac έχει.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.683
Ποιός τους φέρνει στην Ελλάδα, απο ότι είδα η Location Sound που έχει την αντιπροσωπία της Benchmark δεν τους έχει στο site μόνο τα dac έχει.
Ρωτησες τον αντιπροσωπο?

Reaction score
460

Reaction score
325
Τώρα που χαλάρωσε και λίγο η δουλειά καθώς φέτος το καλοκαίρι στην κυριολεξία καήκαμε στον τουρισμό που δουλεύω ξεκίνησα τις ακροάσεις στους ενισχυτές που έχω στην λίστα ώστε πιστεύω στα μέσα του Δεκεμβρίου μπορεί και νωρίτερα να πάω σε αγορά.
Η πρώτη στάση που έκανα σήμερα ήταν στο quad. Πήγα στην αντιπροσωπεία, ευγενέστατος ο κύριος εκεί και μου έβαλε να ακούσω τους elite monoblock σε σύστημα με platinum pro , με platinium πηγή σαν cd player, με ένα πανάκριβο πικάπ που έκανε κάτι χιλιάρικα μόνο η κεφαλή του για βινύλιο και με ηχεία τα quad 25Lclassic.
Τα elite artera που με ενδιέφεραν δεν ήταν διαθέσιμα αλλά μου είπε ότι μπορούμε να τα παραγγείλουμε και να έρθουν από Αγγλία στην τιμή των 2400 ευρώ, μου έκανε προσφορά όμως ετοιμοπαράδοτο τον τελικό elite qsp stereo.
Στις ακροάσεις τώρα.
Είχα πάρει μαζί μου δύο cd και δύο βινύλια. Τα cd ήταν το ένα καθαρά ηλεκτρονική μουσική με βαθιά εκτεταμένα συνεχόμενα μπασα dub reggea και ένα ποιο πειραματικό και αυτό με αρκετά μπάσα και αρκετά περίπλοκή μουσική δύσκολα ακούσματα amon tobin. Στο βινύλιο πήρα μαζί μου τους αγαπημένους μου boards of canada και τον τελευταίο δίσκο της goldfrapp tales of us που ο συγκεκριμένος είναι και ποιο "φυσιολογική" μουσική με γυναικία φωνή, καθαρά μουσική κτλ.
Στην ηλεκτρονική μουσική και στο βινύλιο αλλά και στο cd ενώ στις υψηλές και μεσαίες ήταν το κάτι άλλο να τα ακούς σε αυτό το σύστημα με αρκετά καθαρό και διαυγές άκουσμα στα χαμήλα του να πω ότι δεν εντυπωσιάστηκα χωρίς όμως να σημαίνει ότι ήταν και άσχημο. Απλά δεν είχε πολύ μεγάλη έκταση το μπάσο μου ακουγόταν σαν αρκετά συγκρατημένο. Δεν ξέρω αν αυτό το έβγαζαν τα ηχεία που από τι έμαθα δεν έχουν και μεγάλη ευαισθησία η το έβγαζε ο ενισχυτής.
Από την άλλη η αποκάλυψη στην κυριολεξία ήρθε με τον δίσκο της goldfrapp. Εκεί δεν υπάρχουν μπάσα η τουλάχιστον τόσο εκτεταμένα και είναι μια κανονική μουσική :p
Ειλικρινά δεν έχω ακούσει κάτι καλύτερο στην ζωή μου και δεν το λέω φυσικά για πλάκα. Είχα μείνει άναυδος σε αυτό που άκουγα. Τι να σας πω συγκλονιστικό. Ηταν και το πικάπ βέβαια με την ikeda κεφαλή που είχε αλλά και στην ηλεκτρονική των boards of canada το ίδιο είχε αλλά εκεί δεν εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ. Αντιθέτως στους goldfrapp έμεινα μλκ :p Αφού όταν ακούσαμε όλους τους δίσκους ειλικρινά ήθειλα να πω να το ξανακούσουμε τόσο πολύ καθηλωτικό ήταν.
Μήπως γενικά τα quad είναι για συγκεκριμένο είδος μουσικής?
Τεσπα. Τα έχω στα υπόψην ο επόμενος που θα ακούσω την επόμενη βδομάδα είναι τον parasound. Να προσθέσω ότι μου άρεσε αρκετά ο pre και το media player της σειράς platinium που έπαιξαν μαζί. Φοβερή ποιότητα κατασκευής.

Reaction score
238
Τα ενισχυτικά της QUAD είναι πολύ καλά. Ηταν και εμένα μεσα στην πεντάδα των τελικών υποψηφίων (συνδυασμός προ+τελ)

Reaction score
325
Λες αυτό το κράτημα στις χαμηλές που άκουσα να ήταν από τα ηχεία? και τελικά εσύ που κατέληξες?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
91.683
Νομίζω πως για δημιουργία ηχητικών εντυπώσεων απο ενα μηχάνημα πχ ενισχυτής , θα ηταν πιο βοηθητικό αν κρατούσες όλα τα αλλα κομμάτια της αλυσίδας- και τον χώρο-σταθερά.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Ο μονος τροπος να καταλαβεις εαν σου κανει ενας ενισχυτης ειναι να τον ακουσεις στο χωρο σου με τα ηχεια σου. Οποιοσδηποτε αλλος χωρος, στησιμο, αλλα ηχεια και αλλα συνοδα, συνιστουν πολλες διαφορετικες παραμετρους σε σχεση με το δικο σου ακουσμα. Η αναφορα σου πρεπει να ειναι ο δικος σου χωρος.

Reaction score
238
Λες αυτό το κράτημα στις χαμηλές που άκουσα να ήταν από τα ηχεία? και τελικά εσύ που κατέληξες?
Και εγώ όπτε ακούω τα QUAD, αυτή την αίσθηση περί χαμηλού έχω.

Εγώ κατέληξα σε ψηφακό ολοκληρωμένο, αφού το έψαχνα για πάνω από ένα χρόνο το θέμα. Ο tyler θα θυμάται προτάσεις επί προτάσεων που μου είχε κάνει...

Reaction score
325
αν και ακούει αρκετά ηλεκτρονική μουσική τα έχω απορίψει τα ψηφιακά ολοκληρωμένα. Και για τον λόγο ότι σε ποιότητα κατασκευής είναι εδώ που τα λέμε τις πλάκας αλλά και ηχητικά γιατί θέλω κάτι ποιο γήινο.

Reaction score
238
αν και ακούει αρκετά ηλεκτρονική μουσική τα έχω απορίψει τα ψηφιακά ολοκληρωμένα. Και για τον λόγο ότι σε ποιότητα κατασκευής είναι εδώ που τα λέμε τις πλάκας αλλά και ηχητικά γιατί θέλω κάτι ποιο γήινο.
Δλδ η Peachtree audio δεν έχει ποιότητα κατασκευής;;; Οπως νομίζεις...

Reaction score
325
δεν μιλάω γενικά σαν σύνολο για να μην ξαναπαρεξηγηθώ αλλά για τα υλικά που χρησιμοποιούν εσωτερικά για την υλοποίηση αυτών των ενισχυτών που είναι στην ουσιά κυκλώματα και μητρικές που σαν κατασκευή δεν στοιχίζουν τίποτα. Γνώμη μου είναι ότι σε αυτούς τους ενισχυτές πληρώνεις πάνω από όλα το σετάρισμα που κάνουν.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Οι διακοπτικοι ενισχυτες δεν υστερουν για καποιο λογο σε ποιοτητα κατασκευης και αυτο ειναι εμφανες σε παραδειγματα απο Peachtree, Primare μεχρι J.Rowland κλπ. Οντως εχουν καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα που διαφοροποιουν τον ηχο τους. Αυτο ομως δε λεει τιποτα απο μονο του μιας και ενας ενισχυτης ΑΒ ή Δ δεν επιλεγεται αυτουσιος σαν standalone συσκευη. Επιλεγεις το ματσαρισμα του με συγκεκριμμενο ηχειο και συνοδα, στο χωρο σου και εκει μπορεις να πετυχεις εξαιρετικα αποτελεσματα και με D και ΑΒ ενισχυτες. Πρεπει να συγκεκριμμενοποιουμε την αναζητηση για να κανουμε την πιο ευστοχη επιλογη, η γενικολογια περι μηχανηματων δεν οδηγει προς τη λυση.

Reaction score
325
όπως είπα ο επόμενος ενισχυτής που θα ακούσω είναι parasound αν και πρέπει να πάω στην άλλη άκρη της Αττικής για να τον ακούσω ταξίδι ολόκληρο νομίζω θα αξίζει τον κόπο.
Μετά από εκεί στάση θα έχει ο ορφέας για να ακούσω τους ενισχυτές της primare, densen, vincent και έχει ένα πλεονέκτημα γιατί θα τους ακούσω με τα ηχεία μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.154
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound