Αγορά 32άρας για κρεββατοκάμαρα

Reaction score
3
Ενδιαφέρομαι για αγορά 32άρας TV για την κρεββατοκάμαρα.
Λόγω περιορισμένου χώρου τη θέλω εξαιρετικά λεπτή για να την κρεμάσω στον τοίχο.
Αν και δεν με ενδιαφέρει το 3D, είδα αυτή και από τεχνικά χαρακτηριστικά μου φάνηκε καλή...

Τι εναλλακτικές θα μου προτείνατε?
Κάτι πιο οικονομικό ίσως?
Στο σαλόνι υπάρχει δικτυακός δορυφορικός δέκτης HD και θα ήθελα να το συνδέσω, αν γίνεται...
Επίσης το ethernet το θεωρώ απαραίτητο για μελλοντική χρήση

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις γνώμες σας

Reaction score
7.123
Απάντηση: Αγορά 32άρας για κρεββατοκάμαρα

πανακριβη....με αυτα τα χρηματα αγοραζεις και καλη 32αρα και καλη βαση τοιχου και ενα προσιτο λαπτοπ για να το συνδεσεις με hdmi και να εχεις απο εκει ασυρματο ιντερνετ ή οτι αλλο θελεις ή ενα media player με δικτυακες δυνατοτητες.Παντως σχεδον 800 ευρω για 32αρα ειναι σα να μοιραζεις 20ευρα στην ομονοια.....:116:

Reaction score
3
Το e-shop μου έχει στείλει email προσφορών, στο οποίο την έχει με 33% έκπτωση, στα 519€
Σ?αυτά τα λεφτά αξίζει?
Ρωτάω, γιατί σε λεπτή LED οι τιμές αρχίζουν γύρω στα 400€ με σημαντικές "εκπτώσεις" στις προδιαγραφές (50Hz, χωρίς Ethernet κλπ.)

Reaction score
7.123

ειναι σημαντικη μειωση αλλα βεβαιωσου οτι θα την εχεις αμεσα γιατι το e-shop......Αν θελεις οπωσδηποτε led και με ιντερνετ στην τηλεοραση και οχι σε αλλη συσκευη (laptop,media player) τοτε ειναι καλη επιλογη γιατι αυτες οι συσκευες ειναι ακομα ακριβες.

Reaction score
3
Λόγω άλλων προτεραιοτήτων, έχω καθυστερήσει την αγορά της τηλεόρασης.
Στα καταστήματα που επισκέφθηκα με απέτρεψαν από μοντέλα με Internet browser, γιατί η ταχύτητα είναι απελπιστικά αργή...
Αν κάποιος φίλος έχει ιδίαν άποψη παρακαλώ να την καταθέσει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Eκτός απο ταχύτητα,είναι πολύ μικρά τα γράμματα αν κάποιος θέλει να μπεί σε ιστοσελίδες πέραν των έτοιμων widget.

Εκτός και αν αλλάζει το μέγεθος της γραμματοσειράς με κάποιο τρόπο.Αν το ξέρει κάποιος θα βοηθούσε πολύ να το πεί.

Reaction score
3
Δεν έχω σκοπό να υποκαταστήσω το laptop με την τηλεόραση για σερφάρισμα.
Απλά λόγω του ότι θα την κρεμάσω στον τοίχο της κρεββατοκάμαρας δεν έχω χώρο για άλλο μηχάνημα και θα ήθελα να μπορώ να κάνω στοιχειώδη χρήση Internet, αν χρειαστεί...
Για τον ίδιο λόγο (έλλειψη χώρου) θα ήθελα και χρήση PVR από USB. Έχετε να προτείνετε κάποιο σχετικά οικονομικό μοντέλο (γύρω στα 400-500€) που να κάνει αυτές τις δουλειές αξιοπρεπώς?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Panasonic LE30.
Το ελάτωμα της είναι ότι δεν έχει πλήρες browser αλλά μόνο τα widgets του viera cast.
Αλλά έχει τον καλύτερο εγγραφέα σε τηλεόραση,όπως όλες οι Panasonic.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Αγορά 32άρας για κρεββατοκάμαρα

Panasonic LE30.
Το ελάτωμα της είναι ότι δεν έχει πλήρες browser αλλά μόνο τα widgets του viera cast.
Αλλά έχει τον καλύτερο εγγραφέα σε τηλεόραση,όπως όλες οι Panasonic.
Αν και συμπαθώ ιδιαίτερα την Panasonic (στο σαλόνι παίζει super μια plasma PZ80), για την κρεββατοκάμαρα, είμαι πιο κοντά στη Samsung!
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32D6100-LED-3D-32.htm
http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10098833&cmicc=skroutz#!prettyPhoto/1/
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE32D5500-LED-32-UE32D5500RWXXH.htm
Αυτές πως σας φαίνονται?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

Αν δεν σας ενδιαφέρει το 3d η 5500 είναι μια αξιοπρεπέστατη λύση.

Reaction score
3

Αν δεν σας ενδιαφέρει το 3d η 5500 είναι μια αξιοπρεπέστατη λύση.
Ευχαριστώ για την απάντηση! Θα προσπαθήσω να τη δω να παίζει από βδομάδα για να αποκτήσω μια σαφή άποψη.

Reaction score
3
Σήμερα πήγα στο mediamarkt να δω από κοντά την samsung UE32D5500 (τιμή 483€) και είδα ότι είχαν σε προσφορά φυλλαδίου την UE32D5800 της ίδιας εταιρίας στα 399€
Προσπάθησα, μάταια, να βρω στο Internet τεχνικά χαρακτηριστικά της 5800, γιατί ο πωλητής με τάραξε στις ανακρίβειες...
Ερώτηση: Έχει Ίντερνετ;
Απάντηση: Βεβαίως (μου δείχνει τη θύρα LAN) αλλά μόνο με σύνδεση πάνω σε pc, όχι σε router!
Ρωτάω για την 5500 και μου λέει ότι έχει ελεύθερη πρόσβαση στο διαδύκτιο, ενώ ξέρω πως δεν έχει...
Ρωτάω για PVR, απαντά πως θα βρω σε tv πάνω από 700-800€
Τελικά ξέχασα κι αυτά που ήξερα, έχασα την εμπιστοσύνη μου κι έφυγα.
Μήπως γνωρίζει κάποιος τι καλούδια έχει η 5800; Αν έχει PVR, μου κάνει, αφού για internet μπορώ να χρησιμοποιώ laptop. Αν δεν έχει, μπορώ να προσθέσω κάποια μικροσκοπική συσκευή με PVR για να κάνω τη δουλειά μου; Θυμίζω ότι η tv θα κρεματεί στον τοίχο και δεν υπάρχει χώρος για τίποτα από κάτω (είναι διάδρομος)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436

5800

Βέβαια απ την στιγμή που η 5800 δεν είναι μοντέλο που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής αντιπροσωπίας,ακλό θα ήταν να μάθεις αν υπάρχει εγγύηση και με ποιούς όρους.

Reaction score
5

Αγαπητέ vits, καλησπέρα από Γαλλία.
Κι εγώ φαν της Panasonic plasma είμαι, μιας κι εγώ εχω μια PZ80.
Έψαχνα κι εγώ να βρώ μια λεπτή και ελαφριά τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο και πρίν από 2 εβδομάδες, τελείως παρορμητικά, και βασικά λόγω τιμής, αφού είχα δεί διάφορες τηλεοράσεις το πως παίζουν, αγόρασα την 5800 της Samsung από το mediamarkt στις 40 ίντσες.
Βασικά μετά απο την plasma όσες LCD (LED ή CFL) έχω δεί μου φαινόντουσαν 'άνοστες' και υπερβολικά φωτεινές. Η Samsung στο mediamarkt μου φάνηκε καλή, όχι τόσο καλή στα μαύρα όσο η Panasonic E30, αλλά καλύτερη όσον αφορά στα artifacts στη γρήγορη κίνηση, και με αισθητά καλύτερον media player από την Panasonic. Έχω ένα NAS που δουλεύει σαν κατά DLNA αποθήκη ταινιών, και ήθελα οπωσδήποτε η τηλεόραση να μπορεί να αναπαραγάγει το υλικό απο το NAS; μέσω ethernet. Το 3D δεν με ενδιαφέρει καθόλου και ούτε το internet στην τηλεόραση.
Εντυπώσεις, πάντα κατά την γνώμη μου:
Εμφάνιση πολύ καλή.
Βάρος γύρω στα 12 κιλά χωρίς την βάση. Αυτό μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω βάση επώνυμη με tilt μόνο σε μέγεθος για μέχρι 30in ή οποία έχει πάχος 4cm.
Αναλογικός δέκτης θα έλεγα μέτριος, ψηφιακός άθλιος. Εκεί που μένω στην ΒΑ Αττική, DIGEA ούτε κατά διάνοια δεν πιάνουμε, μόνο τα MPEG2 της ΕΡΤ από κάποια αντανάκλαση ή από τον πομπό Πόρτο Λάφια στην Εύβοια, με ασθενές σήμα. Η Pana λαμβάνει ότι λαμβάνει, ο δορυφορικός HD (MPEG4) combo δορυφορικός μου δέκτης ίσως έχει λίγο καλύτερη λήψη στα MPEG2, η Samsung στα αναλογικά έχει χειρότερη λήψη απο την Pana και στα ψηφιακά κάνει σπασίματα όταν κανένας απο τους άλλους 2 δέκτεσ δεν κάνει. Και δεν φταίνε τα καλώδια γιατί την δοκίμασα και στην θέση της Pana!
Ο media player καταπληκτικός, κάνει DTS downmix, έχει παίξει ότι HD αρχείο του έχω δώσει, μέ μόνο (και γνωστό απο παλιά θέμα) ότι δεν πάιζει τους ενσωματωμένους στη ματρόσκα υπότιτλους, μόνο εξωτερικούς.
Η εικόνα κλασσική Samsung Led με αρκετές ανομοιομορφίες στον οπίσθιο φωτισμό.
Firmware upgrade δέχεται μέσω του internet (από τον router) αλλά δεν ξέρω αν έχει βγεί ποτέ κάποιο.
Τηλεχειριστήριο με πολλά κουμπιά με ανώμαλη διάταξη.
Το teletext για να δείξει ελληνικά δεν αρκέι η ρύθμιση 'teletext language: Greek' αλλά θέλει και τα menu στα ελληνικά :-(
Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ, αν θέλεις νκάτι ρώτα. Πάω για ύπνο γιατί έχω δύσκολη μέρα και αύριο.

Reaction score
3

5800

Βέβαια απ την στιγμή που η 5800 δεν είναι μοντέλο που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής αντιπροσωπίας,ακλό θα ήταν να μάθεις αν υπάρχει εγγύηση και με ποιούς όρους.
Πήρα τηλέφωνο το πρωί στην εξυπηρέτηση πελατών της Samsung όπου μου επιβεβαίωσαν πως η 5800 καλύπτεται από την ελληνική αντιπροσωπεία και διατίθεται αποκλειστικά για τα mediamarkt.
Αγαπητέ vits, καλησπέρα από Γαλλία.
Κι εγώ φαν της Panasonic plasma είμαι, μιας κι εγώ εχω μια PZ80.
Έψαχνα κι εγώ να βρώ μια λεπτή και ελαφριά τηλεόραση για το υπνοδωμάτιο και πρίν από 2 εβδομάδες, τελείως παρορμητικά, και βασικά λόγω τιμής, αφού είχα δεί διάφορες τηλεοράσεις το πως παίζουν, αγόρασα την 5800 της Samsung από το mediamarkt στις 40 ίντσες.
Βασικά μετά απο την plasma όσες LCD (LED ή CFL) έχω δεί μου φαινόντουσαν 'άνοστες' και υπερβολικά φωτεινές. Η Samsung στο mediamarkt μου φάνηκε καλή, όχι τόσο καλή στα μαύρα όσο η Panasonic E30, αλλά καλύτερη όσον αφορά στα artifacts στη γρήγορη κίνηση, και με αισθητά καλύτερον media player από την Panasonic. Έχω ένα NAS που δουλεύει σαν κατά DLNA αποθήκη ταινιών, και ήθελα οπωσδήποτε η τηλεόραση να μπορεί να αναπαραγάγει το υλικό απο το NAS; μέσω ethernet. Το 3D δεν με ενδιαφέρει καθόλου και ούτε το internet στην τηλεόραση.
Εντυπώσεις, πάντα κατά την γνώμη μου:
Εμφάνιση πολύ καλή.
Βάρος γύρω στα 12 κιλά χωρίς την βάση. Αυτό μου επέτρεψε να χρησιμοποιήσω βάση επώνυμη με tilt μόνο σε μέγεθος για μέχρι 30in ή οποία έχει πάχος 4cm.
Αναλογικός δέκτης θα έλεγα μέτριος, ψηφιακός άθλιος. Εκεί που μένω στην ΒΑ Αττική, DIGEA ούτε κατά διάνοια δεν πιάνουμε, μόνο τα MPEG2 της ΕΡΤ από κάποια αντανάκλαση ή από τον πομπό Πόρτο Λάφια στην Εύβοια, με ασθενές σήμα. Η Pana λαμβάνει ότι λαμβάνει, ο δορυφορικός HD (MPEG4) combo δορυφορικός μου δέκτης ίσως έχει λίγο καλύτερη λήψη στα MPEG2, η Samsung στα αναλογικά έχει χειρότερη λήψη απο την Pana και στα ψηφιακά κάνει σπασίματα όταν κανένας απο τους άλλους 2 δέκτεσ δεν κάνει. Και δεν φταίνε τα καλώδια γιατί την δοκίμασα και στην θέση της Pana!
Ο media player καταπληκτικός, κάνει DTS downmix, έχει παίξει ότι HD αρχείο του έχω δώσει, μέ μόνο (και γνωστό απο παλιά θέμα) ότι δεν πάιζει τους ενσωματωμένους στη ματρόσκα υπότιτλους, μόνο εξωτερικούς.
Η εικόνα κλασσική Samsung Led με αρκετές ανομοιομορφίες στον οπίσθιο φωτισμό.
Firmware upgrade δέχεται μέσω του internet (από τον router) αλλά δεν ξέρω αν έχει βγεί ποτέ κάποιο.
Τηλεχειριστήριο με πολλά κουμπιά με ανώμαλη διάταξη.
Το teletext για να δείξει ελληνικά δεν αρκέι η ρύθμιση 'teletext language: Greek' αλλά θέλει και τα menu στα ελληνικά :-(
Κάτι άλλο δεν μπορώ να σκεφτώ, αν θέλεις νκάτι ρώτα. Πάω για ύπνο γιατί έχω δύσκολη μέρα και αύριο.
Ευχαριστώ για τα φώτα σου, winlink!
Αναλυτικό review, με βοήθησε αρκετά... Έχω σχεδόν εγκαταλείψει την ιδέα του internet αλλά όχι του PVR. Η θύρα ethernet σε κάλυψε τελικά? Τι ακριβώς μπορείς να κάνεις μέσω αυτής, σε μια τηλεόραση που ΔΕΝ είναι smart TV?

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά 32άρας για κρεββατοκάμαρα

Με θύρα lan μπορείς να κάνεις δίκτυο μέσω του router σου με το πισι-λαπτοπ σου,και να "τραβάς" ταινίες απο τον σκληρό,χωρίς να συνδέεις τα μηχανήματα μεταξύ τους παρά μόνο με το καλώδιο ethernet.Για pvr κοιτάξτε την 6100 στα 600 ευρώ και κάτι νομίζω.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά 32άρας για κρεββατοκάμαρα

Με θύρα lan μπορείς να κάνεις δίκτυο μέσω του router σου με το πισι-λαπτοπ σου,και να "τραβάς" ταινίες απο τον σκληρό,χωρίς να συνδέεις τα μηχανήματα μεταξύ τους παρά μόνο με το καλώδιο ethernet.Για pvr κοιτάξτε την 6100 στα 600 ευρώ και κάτι νομίζω.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Σε άλλο φόρουμ διάβασα πως υπάρχει πατέντα ενεργοποίησης του pvr στην 5500, μέσω ethernet από pc.
Αν το γνωρίζει κάποιος φίλος, θα εκτιμούσα πολύ την άποψη του...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά 32άρας για κρεββατοκάμαρα

Σ'αυτό το link αναφέρομαι κι εγώ, απλά δεν ξέρω αν κάποιος το έχει κάνει, για να μας πει εντυπώσεις...
Θα το παλέψω το βράδυ (μάλλον) όταν γυρίσω στην 5800 και θα ποστάρω τα αποτελέσματα.

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale