Αγορά 32' κ 1000euro Budget

GnG

Reaction score
0
Στα 1136 την PHILIPS 32PFL9632D την είδες απο κοντά?Στις 32 αυτή και η sony d είναι ότι καλύτερο με την διαφορά οτι η philips έχει και ambilight.Οσο για το μαγαζί είναι εντάξει 100%.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Re: Αγορά 32' κ 1000euro Budget

Λοιπον παρηγγειλα την Sony την D3000.
Ειπα να τελειωνω γιατι ανεβηκα στην τιμη κ αν το εψαχνα κ αλλο θα ανεβαινα κ αλλο!
Την παρηγγειλα απο electroptica με αντικαταβολή.
Το καταστημα αυτο ειναι στη Λαρισα? Εχει παραγγειλει κανεις απο εκει? Ποιες ειναι οι εμπειριες του?
Αν εχουμε ιστοριες να ξερω να το ακυρωσω!
Το καταστημα εχει εδρα Λαρισα με υποκαταστημα στην Αθηνα (μαλλον παραγγελιοδοχους) και εκτελει πανελλαδικες παραγγελιες. Εγγυηση της αντιπροσωπειας οπως ολοι, και χωρις προβληματα

Reaction score
0
Στα 1136 την PHILIPS 32PFL9632D την είδες απο κοντά?Στις 32 αυτή και η sony d είναι ότι καλύτερο με την διαφορά οτι η philips έχει και ambilight.Οσο για το μαγαζί είναι εντάξει 100%.
Η αληθεια ειναι οτι δεν προσεχα ακριβως το μοντελο αλλα πιθανον να την ειδα.Επειδη ομως κοιταζα οτι υπηρχε σε 32" η Sony κ η Sharp ειχαν την καλυτερη εικονα (κατ'εμε).

GnG

Reaction score
0
Η αληθεια ειναι οτι δεν προσεχα ακριβως το μοντελο αλλα πιθανον να την ειδα.Επειδη ομως κοιταζα οτι υπηρχε σε 32" η Sony κ η Sharp ειχαν την καλυτερη εικονα (κατ'εμε).

Μάλλον δεν την είχε το μαγαζί που είχες πάει γιατί σίγουρα θα την πρόσεχες και αυτή.Ο ήχος αυγούστου στην δοκιμή της την έβγαλε καλύτερη 32αρα της αγοράς.

Reaction score
0
Τεσπα δεν πειραζει.
Αλλωστε γενικοτερα εχω καει απο Philips οποτε μονο κ μονο απο προκαταληψη ισως να μην της εδινα σημασια.xexexe!
Παντως αν το ambilight ειναι αυτο που εχει κατι λαμπες απο πισω η οθονη δεν θα το προτιμουσα γιατι το θεωρω μαλλον ευαισθητο!

Τωρα για τη Sony μεχρι την Τριτη θα την εχω απ οτι μου ειπαν!
Να ρωτησω κατι, αυτο με το 24P True Cinema κ σε καποια σημεια που λεει για αναλυση 1080p τι ακριβως ειναι?
Μηπως εννοει οτι απλα δεχεται σημα 1080p απλα το υποβαθμιζει σε 720?

Reaction score
0
Σήμερα λοιπόν παρέλαβα τη Sony 32D3000.
Εδω είναι μερικές φωτό.
Αύριο θα γραψω εντυπώσεις κτλ γιατί τώρα είναι λίγο αργά....

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster