Αγορά panasonic plasma

Reaction score
0
Καλημέρα σε όλους
Είμαι καινούργιος στο forum και θέλω τα φώτα σας. Το μοντέλο που μ' ενδιαφέρει ειναι η panasonic viera TH-37PX80E . Επειδή δεν γνωρίζω την Panasonic σαν εταιρεία, ποιά είναι η γνώμη σας; Μήπως οι plasma τηλεοράσεις είναι ποιό ευαίσθητες απο LCD;
Ευχαριστώ

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά panasonic plasma

Kατ' αρχήν, καλώς ήλθες στη παρέα μας!

Αν και είμαι κάτοχος LCD, από τους συμφορουμίτες μας έχω ακούσει τα καλύτερα για την Panansonic. Ας απαντήσουν και οι ίδιοι...

Χαιρετώ!

Reaction score
14
Την έχω αγοράσει μετά από πολύ και διεξοδικό ψάξιμο.

Αν ένας από τους γνώμονες σου είναι και το οικονομικό...δεν υπάρχει καλύτερη αγορά αυτή την στιγμή που σου γράφω.

Ή μάλλον....υπάρχει.
Η 42PX80E! :137:

Ποια είναι τα δυνατά της σημεία.

Κίνηση.
Απουσία τεχνουργημάτων.
Χρώμα.
Μαύρο.
Εικόνα στο απλό τηλεοπτικό/δορυφορικό. (Από τις καλύτερες που έχω δει ακόμη και σε πολύ ακριβότερα μοντέλα)
Απουσία (κυριολεκτικά) image retention.
100HZ (ορατή διαφορά)
Τιμή.

Ποια είναι τα αδύνατά της.

Απουσία πολλαπλών μικρορυθμίσεων. (Δεν τις χρειάζεται όμως)
Απουσία βαθμονομημένης κλίμακας στις ρυθμίσεις. (παρομοίως)

Τα ...ρέστα.

11ης γενιάς panel
Αδιάφορος ήχος. 'Οχι κακός όμως.
Μέτριο τηλεκοντρόλ. Όχι κακό...όπως των LG ας πούμε.
Ευχάριστο panel χωρίς αντανακλάσεις.
Μπλεδίζουν λίγο τα λευκά της. Αυτό όμως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πρόγραμμα.
Επίσης πρέπει να ξέρεις τι ζητάς για να το αντιληφθείς.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορά panasonic plasma

Μέτριο τηλεκοντρόλ. Όχι κακό...όπως των LG ας πούμε.
Μπλεδίζουν λίγο τα λευκά της.
Να το θεωρήσω... μπηχτή;;;:138:

Σε όλες τις TV που θέλουν να κρύψουν τις αδυναμίες τους, ανεβάζουν τη θερμοκρασία λευκού. :137: Οι Sony να δεις μπλε.
Σε αυτόν τον τομέα οι LG υπερέχουν.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Αγορά panasonic plasma

...
Μπλεδίζουν λίγο τα λευκά της...
φαντάζομαι σε ρύθμιση χρώματος "κανονικό" ή "δυναμικό'. δεν νομίζω ότι συμβαίνει σε ρύθμιση "ζεστό" που κατά την άποψη μου δίνει τα πιο φυσικά χρώματα (ΡΧ70)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά panasonic plasma

Έχει ρύθμιση για αυτό.
Και όταν την πειράζεις βλέπεις διαφορά; Αμφιβάλλω.
Marketing tricks. Σε πλάσμα πάνελ ανούσιο.

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ειδα την 42άρα και γοητεύτηκα αλλά λόγω χώρου ιδανική για μένα είναι η 37άρα ( που δεν έχω δεί ακόμα !). Δυστυχώς όμως για την προηγούμενη σειρά PX70 διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα - για κάθετη γραμμή που οδηγεί σε αλλαγή πάνελ . Επειδή έχω ταλαιπωρηθεί από PHILIPS αγορασμένη πριν 4 χρόνια που στάλθηκε για επισκευή 3 φορές και δεν παίρνει επισκεύη η τελευταία της βλάβη , είμαι πολύ επιφυλακτικός . Αν κάποιος φίλος έχει εμπειρία από βλάβη PANASONIC παρακαλώ ας μου γράψει

Reaction score
0

Μην μου λες τη λέξη Philips..... ομοιοπαθής....

Reaction score
0

εγώ στην δική μου ΡΧ70, όταν αλλά ζω τη ρύθμιση από 50 σε 100ΗΖ, βλέπω διαφορά
βλέπω πιο σταθερό περίγραμμα στις εικονιζόμενες φιγούρες κυρίως σε στατικές εικόνες
νομίζω ότι το αντίθετο φαινόμενο ονομάζεται flikcering (ή κάπως έτσι)
επίσης έχω να πω ότι αυτό το flikcering (ή κάπως έτσι!) το βλέπω και σε άλλες plasma στα 60ΗΖ αλλά όχι έντονο (και σίγουρα οχι ενοχλητικό).

Reaction score
0

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Ειδα την 42άρα και γοητεύτηκα αλλά λόγω χώρου ιδανική για μένα είναι η 37άρα ( που δεν έχω δεί ακόμα !). Δυστυχώς όμως για την προηγούμενη σειρά PX70 διαβάζω πολύ άσχημα πράγματα - για κάθετη γραμμή που οδηγεί σε αλλαγή πάνελ . Επειδή έχω ταλαιπωρηθεί από PHILIPS αγορασμένη πριν 4 χρόνια που στάλθηκε για επισκευή 3 φορές και δεν παίρνει επισκεύη η τελευταία της βλάβη , είμαι πολύ επιφυλακτικός . Αν κάποιος φίλος έχει εμπειρία από βλάβη PANASONIC παρακαλώ ας μου γράψει
είμαι ένας από τους παθόντες και τα έχω αναφέρει όλα στο αντίστοιχο thread:
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=36069&page=21

αν βλέπεις σε απόσταση από 1,8 μέτρα και πάνω, πάρε άφοβα την 42ρα, θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά panasonic plasma

Πολύ μεγάλη.
Χωρίς τα 100 ενεργοποιημένο η tv δεν βλέπεται. Έχει έντονο flickering.
Κάτι μου λέει ότι σε αυτό πάιζει ρόλο και η δύσκολη από την πλευρά της λήψεως περιοχή που μένω.

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Αγορά panasonic plasma

φαντάζομαι σε ρύθμιση χρώματος "κανονικό" ή "δυναμικό'. δεν νομίζω ότι συμβαίνει σε ρύθμιση "ζεστό" που κατά την άποψη μου δίνει τα πιο φυσικά χρώματα (ΡΧ70)
Στο κανονικό.
Το δυναμικό...δεν βλέπεται.
Το ζεστό....παραείναι ζεστό για τα γούστα μου.
Εάν το ''κανονικό'' ήταν λιιιιιιιγο πιο ''ζεστό'' (200-300 βαθμούς) θα ήταν super.

Έτσι μου έρχεται να μπω στο service menu....αλλά άσε καλύτερα. :126:

Reaction score
0

Στο κανονικό.
Το δυναμικό...δεν βλέπεται.
Το ζεστό....παραείναι ζεστό για τα γούστα μου.
Εάν το ''κανονικό'' ήταν λιιιιιιιγο πιο ''ζεστό'' (200-300 βαθμούς) θα ήταν super.

Έτσι μου έρχεται να μπω στο service menu....αλλά άσε καλύτερα. :126:
και εγώ δεν έχω μπει στη δική μου ΡΧ70
εκείνο που μπορώ να πω και νομίζω ότι ισχύει και για την ΡΧ80 είναι ότι μετά από 300 -400 ώρες τα χρώματα γίνονται πιο όμορφα. τότε μπορεί κάποιο από τα κανονικό ή ζεστό να σου αρέσει περισσότερο
επίσης δοκίμασε (αν δεν το έχεις κάνει ήδη) τον συνδυασμούς κανονικό mode και ζεστό χρώμα ή σίνεμα mode και κανονικό χρώμα (εγώ χρησιμοποιώ τον πρώτο όταν βλέπω τηλεόραση)

Reaction score
0

Η τηλεοραση εχει εξαιρετικη εικονα χωρις καμμια απολυτως ρυθμιση. Σαν καλο κρασι οσο περναει ο καιρος παιζει καλυτερα. Φοβαμαι να πειραξω καποια ρυθμιση να μην χαλασει αυτο το αποτελεσμα που βλεπω. Δεν εχω δει κατι καλυτερο και σε πολυ ακριβωτερες τηλεορασεις. Ισως η πιο επιτυχημενη αγορα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά panasonic plasma

Πολύ μεγάλη.
Χωρίς τα 100 ενεργοποιημένο η tv δεν βλέπεται. Έχει έντονο flickering.
Κάτι μου λέει ότι σε αυτό πάιζει ρόλο και η δύσκολη από την πλευρά της λήψεως περιοχή που μένω.
Aφου λοιπον δεν βλέπεται, γιατι υπάρχει αυτή η οπσιόν και δεν την αφήνουν να παίζει ΜΟΝΙΜΑ στα 100ΗΖ;;;

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Αγορά panasonic plasma

Aφου λοιπον δεν βλέπεται, γιατι υπάρχει αυτή η οπσιόν και δεν την αφήνουν να παίζει ΜΟΝΙΜΑ στα 100ΗΖ;;;
Λάβε υπόψη σου ότι την αποψη αυτή την εκφράζει ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες και ειδικές γνώσεις γύρω από την ''εικόνα''.

Από νορμάλ ανθρώπους....μια χαρά βλέπεται. :136::138:

Reaction score
0

Αν την βάζεις στα 100ΗΖ καίει διπλάσιο ρεύμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;; :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll