- Reaction score
- 210
Αυτες τις μερες , βρισκομαι σε φαση αναδιαταξης του συστηματος μου, και σκεφτομαι επ' ευκαιρια μια καλη αναβαθμηση του πικ-απ μου.Μεχρι τωρα επαιζα το πικ-απ σε προενισχυτη με ενσωματωμενο phono stage.Τωρα ομως,θα παιξω με αλλον προ, χωρις phono stage ,οποτε θα χρειαστει να αγορασω ενα εξωτερικο. Πειραματιζομενος ομως με δυο εξωτ. phono stages που δανειστηκα απο φιλους ,[χαμηλης κατηγοριας και τιμης], διαπιστωσα το εξης παραξενο .Με ανοικτο το συστημα, χωρις ομως να παιζει μουσικη, ακουγεται ενα μικρο βουητο σαν παρασιτο απο τα ηχεια , το οποιο αυξανεται οσο ανεβαζω το volume του προενισχυτη, και σε μεγαλες εντασεις ακουω και μουσικη απο καποιον ραδιοφωνικο σταθμο. Σημειωνω, οτι οταν ακουμπαω με το χερι τη γειωση, παρατηρω μια μικρη βελτιωση. Αυτο που οφειλεται ? στο πικ απ η στο phono stage? Θα ηθελα να μου προτεινετε παρακαλω ενα καλο phono stage για αγορα, με το οποιο θα μπορουσα ισως να αποφυγω αυτο το ενοχλητικο φαινομενο, αλλα να εχω και καλη ηχητικη αποδοση .Προτιμω να ειναι καταλληλο για mc-mm κεφαλες. Το budget περι τα 1000 ε .